Sarvior
کاربر سایت
مشکل اینه تو منطقه تازه شروع کردن و اگر بگیرم تقریبا اولین میشه و آمار دارن نمیشه بگم دارم فیبر الاناین سیاست کثیف تو یه سری مراکز مخابراتی نیست! برا ما هم میگه تا ما هستیم همشو خودمون بخوریم، چرا شاتل و پارس آنلاین؟! ولی یه مرکز مخابراتی یه محل اونورتر اجازه میده که شرکتای خصوصی هم سرویس بدن. برو مرکز مخابراتی خودتون بپرس @Sarvior بعدم بگو الان سرویس دارم می خوام عوض کنم ببین میزارن؟ بگی سرویس ندارم و میخوام موقتی بگیرم بعد عوض کنم قطعا دروغ میگن میتونی! من میرفتم سر ظهر سیستم وصل بود مثه سگ دروغ میگفتن که قطه، برو فردا بیا! چرا؟ چون یارو انتخاب کرده 8ه صب مثه سگ پا سوخته بیاد توی اداره ای بشینه که تهشم 8 و 9ش گرو هم باشه و منی که سر ظهر میرمو میبینه تازه از خواب خیزیدم (لول) عقده اش باد میکنه و میگه برو فردا بیا! خود پد سگ خودت انتخاب کردی، مگه من گفتم بیا اینجا که سر من خالی میکنی حمومزاده!
خیلی حاشیه شد، گفتم همون کارو کن: سرویس دارام میخوام عوض کنم، خطو خالی کنید، اگه اوکی دادن پس میتونی عوض کنی. برای خالی کردن خطم اینجوری نی تا بگی بگن اوکی، فرم و این شر و ورا داره! پس بدون نگرانی بگو خطو خالی کنید! البته مثه تمام چیزای دیگه ای که ثبات ئارن تو این گل و بلبل دونی، یهو یه بخشنامه میدن هرکی سرویس داره تا آخر عمر صاحابشه لول
چه گیری کردیم از دست اینا
از هم محله ایها میپرسم ببینم کسی آشنا تو مخابرات داره جواب درست بهم بده
تا جایی که میدونم کلا فیبر کاری به خط مسی نداره و جداست و مثلا یه خونه هم میتونه adsl داشته باشه هم فیبرشاتل زده فیبر نوری بدون خط تلفن میدیم، اون داستانش چیه؟
آخرین ویرایش: