از چه برندی ؟! هواووی ؟!سلام
لطفا مودم فیبرنوری خوب تا سقف 2 تومن معرفی نمایید
ممنون
واقعا متشکرماز چه برندی ؟! هواووی ؟!
با بودجه شما hg8245h5
یکم بودجه رو بالاتر ببرین 8245Q2 بخرین
نکته حتما قبل از خرید از پشتیبانی مودم انتخابی توسط OLT مخابرات و رجیستر شدن PON Number ش مطمئن بشید.
متاسفانه پیمانکارای مخابرات واسه پول هرکاری میکنناینطوری اگه ازشون سوال بپرسم خب اونا زود میگن بیا از خودمون مودم بگیر
بله دارن ولی نمیخوام روزه شک دار بگیرید بخاطر همین گفتم بپرسید ، بهتره !این ۲ مدلی که معرفی کردین امکان رجیستر شدن دارن؟
یک سوال دیگه هم دارم هنگام قطع برق امکان تماس تلفنی با مودم فیبرنورfی وجود ندارد و تلفن ثابت قطع میشود آیا راهی برای رفع این مشکل هست ؟ مثلا مودم باطری داخلی داشته باشه
سلامسلام دوستان
کسی با اینترنت فیبرنوری بازی وارزون ۲ را تست کرده بدونیم پینگ چنده داخل بازی ؟
و آیا پکت لاست داره یا نه ؟
باتشکر
فرقی ندارن هردو برند اوکی هستن ، فقط اگر از مخابرات سرویس میگیرین ، مودم هواووی بهتون دادن ، بعدا چیزی جز هواووی نمیتونین بزارین ، این موضوع در مورد فایبر هوم هم صدق میکنه ! (حداقل تا الان ک اینطوری بوده)سلام
برای فیبر مودم زایکسل بهتر از هواویه؟
پینگش واقعا پایین تر هست نسبت به ADSL؟ من روی ADSL پینگ 8.8.8.8 رو 33 هم گرفتم و روی 4.2.2.4 تا 72های وب حدود ۵ میلیون اینترنت ۱ ساله به همراه ۳۰۰ گیگ بین الملل و مودم لاک شده
تفاوت که داره (از زمین تا زیر زمین ) ، سعی کن IP هایی رو Ping کنید که از داخل reply نشن !پینگش واقعا پایین تر هست نسبت به ADSL؟ من روی ADSL پینگ 8.8.8.8 رو 33 هم گرفتم و روی 4.2.2.4 تا 72
روی این بسترها پینگ به سرورهای اروپا و امریکا تفاوت فاحشی داره؟ چون تو تبلیغاتشون که میگن داره.
مستقیم به FAT میرسه و از اونور spliter دارن و جداش میکنند، فقط فاصله و موانع بین شما و FAT باید کم باشه ک بتونن کابل بکشن و فیوژن بزنن !سلام دوستان
برای اینترنت فیبر نوری کافو نوری باید نصب بشه یا کابل فیبر نوری مستقیما از مخابرات میادو به fat میرسه؟بعد اگر نیاز به کافو هست فاصله تا خونه چقدر باید باشه؟