اینترنت فیبر نوری (تانوما)

سلام
لطفا مودم فیبرنوری خوب تا سقف 2 تومن معرفی نمایید
ممنون
از چه برندی ؟! هواووی ؟!
با بودجه شما hg8245h5
یکم بودجه رو بالاتر ببرین 8245Q2 بخرین
نکته حتما قبل از خرید از پشتیبانی مودم انتخابی توسط OLT مخابرات و رجیستر شدن PON Number ش مطمئن بشید.

از چه برندی ؟! هواووی ؟!
با بودجه شما hg8245h5
یکم بودجه رو بالاتر ببرین 8245Q2 بخرین
نکته حتما قبل از خرید از پشتیبانی مودم انتخابی توسط OLT مخابرات و رجیستر شدن PON Number ش مطمئن بشید.
واقعا متشکرم:-bd
اینطوری اگه ازشون سوال بپرسم خب اونا زود میگن بیا از خودمون مودم بگیر
این ۲ مدلی که معرفی کردین امکان رجیستر شدن دارن؟

یک سوال دیگه هم دارم هنگام قطع برق امکان تماس تلفنی با مودم فیبرنوری وجود ندارد و تلفن ثابت قطع میشود آیا راهی برای رفع این مشکل هست ؟ مثلا مودم باطری داخلی داشته باشه

اینطوری اگه ازشون سوال بپرسم خب اونا زود میگن بیا از خودمون مودم بگیر
متاسفانه پیمانکارای مخابرات واسه پول هرکاری میکنن
اگر شماره omc مخابرات رو بتونی پیدا کنی، مستقیم ارتباط میگیرید و پیمانکارو دور میزنید ! بهتره به بهانه خراب شدن WIFI مودمتون زنگ بزنید بپرسید
این ۲ مدلی که معرفی کردین امکان رجیستر شدن دارن؟

یک سوال دیگه هم دارم هنگام قطع برق امکان تماس تلفنی با مودم فیبرنورfی وجود ندارد و تلفن ثابت قطع میشود آیا راهی برای رفع این مشکل هست ؟ مثلا مودم باطری داخلی داشته باشه
بله دارن ولی نمیخوام روزه شک دار بگیرید بخاطر همین گفتم بپرسید ، بهتره !
در مورد قطع برق هم باید ups بزارید .
راستی اگر یوزر پسورد خط تلفن(sip phone) رو از مرکز گرفته باشید میتونید ip phone هم بزارید ...........

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
کسی با اینترنت فیبرنوری بازی وارزون ۲ را تست کرده بدونیم پینگ چنده داخل بازی ؟
و آیا پکت لاست داره یا نه ؟
باتشکر

سلام دوستان
کسی با اینترنت فیبرنوری بازی وارزون ۲ را تست کرده بدونیم پینگ چنده داخل بازی ؟
و آیا پکت لاست داره یا نه ؟
باتشکر
سلام
واسه من با سرورای خاورمیانه ۲۹ ۳۰ میده، با اروپا ۷۰ تا ۸۰ ۸۵
پکت نداره
البته به dns هم ربط داره اینی که میگم با ۱۷۸ عه

• Like
Reactions: Omid.f
چند روز اومدن خیابون اصلی رو کندن فیبر نوری انداختن ازشون سوال کردم میکه برا محله روبرو شما ه هست منطقه شما خودش فیبر نوری هست
ولی من چیزی ندیدم ببرن سمت کافو فقط دارن رو زمین می کشن 😂😂

• Like
Reactions: DedSec88
سلام
برای فیبر مودم زایکسل بهتر از هواویه؟
فرقی ندارن هردو برند اوکی هستن ، فقط اگر از مخابرات سرویس میگیرین ، مودم هواووی بهتون دادن ، بعدا چیزی جز هواووی نمیتونین بزارین ، این موضوع در مورد فایبر هوم هم صدق میکنه ! (حداقل تا الان ک اینطوری بوده)

آخرین ویرایش:
۱۰-۱۲ سال پیش محله قدیمی ما فیبر نوری بود اونموقع میخواستم نت بگیرم ساپورت نمی‌کردن اینترنت فیبر نوری
بعد الان تازه افتادن به تکاپو...
خیلی وقته که همه Utility ها تو کشور های دیگه زیر زمین رفتن، از سیم تلفن گرفته تا سیم برق و..
بعد تو ایران هنوز تیر برق های زشت با سیم های زشت تر تو خیابون ها و کوچه هاست، با اینکه شاید باورش سخت باشه ولی هزینه نگه داری و تامین این سیستم کلاسیک بیشتر از سیستم مدرن زیر زمین
بشخصه فیبر نوری و اینترنت 5G درک نمیکنم تو ایران
اینترنتی که هرروز پهنای باندش کوچیک و کوچیک تر و سرعت دانلودش پایین و پایین تر میاد؟ اینترنتی که ۹۰٪ وبسایت ها و اپ های مختلفش فیلتره؟
جمع کنند این بساط عین اینکه به خر روکش طلا بزنی، باطنش همون حالا ظاهرش فرق می‌کنه وگرنه اینترنت همراه ایران سرعتش حتی در حد 3G هم نیست و الکی با اسامی 5G و VDSL ظاهر بزک میکنند

* مثال بالا جای خر چیز دیگه ای میخواستم مثال بزنم

• Like
Reactions: Medusa and VICE
های وب حدود ۵ میلیون اینترنت ۱ ساله به همراه ۳۰۰ گیگ بین الملل و مودم لاک شده
پینگش واقعا پایین تر هست نسبت به ADSL؟ من روی ADSL پینگ 8.8.8.8 رو 33 هم گرفتم و روی 4.2.2.4 تا 72
روی این بسترها پینگ به سرورهای اروپا و امریکا تفاوت فاحشی داره؟ چون تو تبلیغاتشون که میگن داره.

پینگش واقعا پایین تر هست نسبت به ADSL؟ من روی ADSL پینگ 8.8.8.8 رو 33 هم گرفتم و روی 4.2.2.4 تا 72
روی این بسترها پینگ به سرورهای اروپا و امریکا تفاوت فاحشی داره؟ چون تو تبلیغاتشون که میگن داره.
تفاوت که داره (از زمین تا زیر زمین :دی ) ، سعی کن IP هایی رو Ping کنید که از داخل reply نشن !

• Like
Reactions: Black Roz
سلام دوستان
برای اینترنت فیبر نوری کافو نوری باید نصب بشه یا کابل فیبر نوری مستقیما از مخابرات میادو به fat میرسه؟بعد اگر نیاز به کافو هست فاصله تا خونه چقدر باید باشه؟

سلام دوستان
برای اینترنت فیبر نوری کافو نوری باید نصب بشه یا کابل فیبر نوری مستقیما از مخابرات میادو به fat میرسه؟بعد اگر نیاز به کافو هست فاصله تا خونه چقدر باید باشه؟
مستقیم به FAT میرسه و از اونور spliter دارن و جداش میکنند، فقط فاصله و موانع بین شما و FAT باید کم باشه ک بتونن کابل بکشن و فیوژن بزنن !
فاصله فیبر هم مهم نیست چقدر باشه ، چون اکثر زیر 10 کیلومتر با مرکز فاصله دارن !
مخابرات جاهایی که به مشتری های سازمانیش سرویس میده(تهران) میگه ماژول glc lh sm بخرن که نشون دهنده اینه که زیر 10 کیلومتر فاصله تا مرکزه !
تازه اگر بیشتر از 10 کیلومتر هم باشه مشکلی نیست میتونن ماژول smd بخرن تا 70 کیلومتر جواب میده :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or