اینترنت فیبر نوری (تانوما)

دوستان من تازگی شرایطش مهیا شده که اینترنت فیبر نوری از مخابرات بگیرم.برای مصرف خانگی(بازی و اتصال به سرورها XBOX و PSN) و اینکه معمولا تایم زیادی رو انلاین هستم و اکثر اوغات با VPN کانکتم.با همه این ها گرفتن سرویس از مخابرات رو توصیه میکنید؟ برای گیم و اتصال به vpn مشکلی ندارند؟
چون نزدیک به ده تومن هزینه اش میشه اما در حال حاضر ADSL دارم سرعتش مناسب نیست و با وجود هزینه نسبتا زیاد اصلا صرفه نداره

بالاخره فیبر نوری سمت ما هم رسید.
این ایرانسل داره بولدوزری همه منطقه ها و کوچه هارو فیبر میکشه.
پیمانکارهاش شبانه حتی کار میکنن و از همسایه ها بابت کنده کاری و سر و صدا قبلش حلالیت میگیرن.

بگذریم خلاصه مثل اینکه دارم از دست این adsl پ نویز و قطعی راحت میشم.
میخواستم بپرسم کسی تجربه ای از نت فیبر ایرانسل داشته؟

پینگ و کیفیت رو تو بازیهای رقابتی مثل csgo یا رینبوسیکس، lol, dota2 و... چطوره براش؟
عزیز شما فیبر ایرانسل رو گرفتید ؟

• Like
Reactions: J. Constantine
حقیقتش هنوز نه.
کلی تبلیغ کردن که کل مناطق کابل کشیهاش انجام شده و من تا حالا چندبار درخواست اینترنتی دادم ولی انگار که نه انگار.
سپاس ، درخواست اینترنتی فکر نمیکنم خیلی جواب بده چون منهم برای آسیاتک ثبت نام کرده بودم دو ماه پیش اما هیچ خبری نشده
سمت من الان مخابرات می‌تونه فیبر بده ولی تو تعهد ، آسیاتک و ایرانسل هم هست ، با توجه سقف سرعت مسخره ای که مخابرات گذاشته (سقف ۵۰ که برای فیبر نوری گذاشته عیناً مشابه سقف vdsl هست!) و محدودیت هاش برای v.p.n و پشتیبانی بدش نمی‌خوام از اونها بگیرم
آسیاتک و ایرانسل به نسبت سرعت بهتری رو ارائه میدن هرچند ایرانسل حجمش کمتره و قیمتش بالاتره
اما تو خبر ها خوندم ظاهراً مخابرات داره کارشکنی می‌کنه برای بقیه شرکت ها بخاطر همین میخواستم ببینم کسی تونسته از غیر از مخابرات فیبر بگیره تازگی ها

فیبرنوری آیا محدودیت داره؟مثلا الان خونه ما تا سرکوچه فیبر کشیدن ولی گویا فقط ایرانسل و صبانت هست.به فرض از یکی از اینا بگیرم و فردا روز شاتل هم اونجا فیبر بده میشه از اونم بگیرم یا نه دیگه؟

• Like
فیبرنوری آیا محدودیت داره؟مثلا الان خونه ما تا سرکوچه فیبر کشیدن ولی گویا فقط ایرانسل و صبانت هست.به فرض از یکی از اینا بگیرم و فردا روز شاتل هم اونجا فیبر بده میشه از اونم بگیرم یا نه دیگه؟
فکر نکنم محدویت داشته باشه.
اصولا اینطوریه که شما میتونی از همشون سرویس بگیری.
فقط ممکنه که بحث مودم و... باشه که بگن ما فقط با این کار میکنیم که باید از خودمون بخری و... که ممکنه هزینه دوباره نیاز باشه.

فکر نکنم محدویت داشته باشه.
اصولا اینطوریه که شما میتونی از همشون سرویس بگیری.
فقط ممکنه که بحث مودم و... باشه که بگن ما فقط با این کار میکنیم که باید از خودمون بخری و... که ممکنه هزینه دوباره نیاز باشه.
ممنون
فعلا که شانس ما تا سر کوچه اومده ولی داخل کوچه سیم کشی نشده هنوز
به مخابرات 2020 هم زنگ زدم گفت اسمت میذاریم تو لیست ولی خبری نشده هنوز

• Like
ممنون
دقیقا برای منم همینطوره.
تا حالا 3 بار برای ایرانسل درخواست دادم ولی مثل اینکه قرار نیست بیان داخل کوچه رو بکشن ، چون اصلا پیمانکارهاش رو دیگه حوالی خونمون نمیبینم.

البته یکی از بچه ها هم میگفت اگه آخرش نکشیدن خودت میتونی بری کابل بخری و با نصاب هماهنگ کنی که بیاد کابل بکشه ، فقط باید یک جعبه تقسیم فیبر نوری سر کوچه یا جایی پیدا کنی که بتونی از اونجا کابل بکشی.
قیمت گرفتم کابل هم متری 17000 تومنه.

ولی خب از شانسم حتی جعبه تقسیمی هم سر کوچه نیست ، یعنی تقریبا هیچ کس اینجاها سرویس نگرفته هنوز.
امیدم به دهه زجر بود که کلا افتتاح کنن ولی مثل اینکه خبری نیست.

ممنون
من امروز تقریبا با همه ارایه دهنده ها تماس گرفتم برای شیراز
صبانت رو کلا بیخیال ، پشتیبانیش گفت فعلا برای شیراز ثبت نام نداریم و شاید تا یک سال دیگه هم عملیاتی نشه فیبر شیراز
ایرانسل گفت بعضی مناطق شیراز داریم می‌دیم و مشترک داریم ، پیش ثبت نام کنید ولی معلوم نیست کی بیان محله شما ، بنظر میاد دارن کار میکنن ولی آهسته
آسیاتک گفت هنوز شیراز خط فیبر ندادیم (فعلا کازرون رو دارن کار میکنن ) پیش ثبت نام کنین ولی معلوم نیست کی بیان جایی که شما هستید
شاتل هم گفت فعلا شیراز فیبر ندادیم ، پیش ثبت نام کنید
مخابرات هم گفت میتونید برید مرکز مخابراتی ثبت نام حضوری

ظاهراً برای شیراز فعلا فقط مخابرات و ایرانسل فیبر دادن ، آسیاتک هم دنبالشه ولی معلوم نیست کی ، شاتل هم مرحله بعدش ، صبانت هم ظاهراً کلا خبری نیست این ورا فعلا

از شاتل پرسیدم امکان تغییر از فیبر مخابرات به شما هست که گفت آره
باید یه روز حضوری برم مرکز مخابرات اگر بگه بعدا امکان تغییر شرکت باشه فعلا از مخابرات فیبر رو میگیرم تا حالا یک سال دیگه یا هر وقت که بقیه هم فیبر بدن

من امروز تقریبا با همه ارایه دهنده ها تماس گرفتم برای شیراز
صبانت رو کلا بیخیال ، پشتیبانیش گفت فعلا برای شیراز ثبت نام نداریم و شاید تا یک سال دیگه هم عملیاتی نشه فیبر شیراز
ایرانسل گفت بعضی مناطق شیراز داریم می‌دیم و مشترک داریم ، پیش ثبت نام کنید ولی معلوم نیست کی بیان محله شما ، بنظر میاد دارن کار میکنن ولی آهسته
آسیاتک گفت هنوز شیراز خط فیبر ندادیم (فعلا کازرون رو دارن کار میکنن ) پیش ثبت نام کنین ولی معلوم نیست کی بیان جایی که شما هستید
شاتل هم گفت فعلا شیراز فیبر ندادیم ، پیش ثبت نام کنید
مخابرات هم گفت میتونید برید مرکز مخابراتی ثبت نام حضوری

ظاهراً برای شیراز فعلا فقط مخابرات و ایرانسل فیبر دادن ، آسیاتک هم دنبالشه ولی معلوم نیست کی ، شاتل هم مرحله بعدش ، صبانت هم ظاهراً کلا خبری نیست این ورا فعلا

از شاتل پرسیدم امکان تغییر از فیبر مخابرات به شما هست که گفت آره
باید یه روز حضوری برم مرکز مخابرات اگر بگه بعدا امکان تغییر شرکت باشه فعلا از مخابرات فیبر رو میگیرم تا حالا یک سال دیگه یا هر وقت که بقیه هم فیبر بدن
به نظرم همون برم حضوری مخابرات بهتر باشه.با تلفن کار راه نمیندازن
امروز داشتم تو خیابون راه میرفتم همه جا این کابلهای فیبر نوری زده بود بیرون.تا سر کوچه هم که بانک ملی هست کشیدن که فکر کنم فقط برای بانکه ولی داخل کوچه ها هنوز انگار شروع نکردن :|

به نظرم همون برم حضوری مخابرات بهتر باشه.با تلفن کار راه نمیندازن
امروز داشتم تو خیابون راه میرفتم همه جا این کابلهای فیبر نوری زده بود بیرون.تا سر کوچه هم که بانک ملی هست کشیدن که فکر کنم فقط برای بانکه ولی داخل کوچه ها هنوز انگار شروع نکردن :|
میری مخابرات مرکزی قصر الدشت ؟ اگر رفتی بی زحمت بپرس امکان تغییر هست بعدها ؟
من خودم میرم مرکز مخابرات آزادگان (۳۰۰ متر فاصله داریم )
اگر شد با مدیرش صحبت میکنم و میگم چندتا خانواده ایم و غیره ببینم چی میگه
فیبر سر کوچه مون رد شده زور داره انقدر نزدیک باشه و من با نت مزخرف adsl وصل شم

میری مخابرات مرکزی قصر الدشت ؟ اگر رفتی بی زحمت بپرس امکان تغییر هست بعدها ؟
من خودم میرم مرکز مخابرات آزادگان (۳۰۰ متر فاصله داریم )
اگر شد با مدیرش صحبت میکنم و میگم چندتا خانواده ایم و غیره ببینم چی میگه
فیبر سر کوچه مون رد شده زور داره انقدر نزدیک باشه و من با نت مزخرف adsl وصل شم
نه مال ما دستغیب معالی آباد هست فکر کنم همونجا باید برم
ولی اگه رفتم در مورد تغییر هم میپرسم

نه مال ما دستغیب معالی آباد هست فکر کنم همونجا باید برم
ولی اگه رفتم در مورد تغییر هم میپرسم
این سیاست کثیف تو یه سری مراکز مخابراتی نیست! برا ما هم میگه تا ما هستیم همشو خودمون بخوریم، چرا شاتل و پارس آنلاین؟! ولی یه مرکز مخابراتی یه محل اونورتر اجازه میده که شرکتای خصوصی هم سرویس بدن. برو مرکز مخابراتی خودتون بپرس @Sarvior بعدم بگو الان سرویس دارم می خوام عوض کنم ببین میزارن؟ بگی سرویس ندارم و میخوام موقتی بگیرم بعد عوض کنم قطعا دروغ میگن میتونی!:| من میرفتم سر ظهر سیستم وصل بود مثه سگ دروغ میگفتن که قطه، برو فردا بیا! چرا؟ چون یارو انتخاب کرده 8ه صب مثه سگ پا سوخته بیاد توی اداره ای بشینه که تهشم 8 و 9ش گرو هم باشه و منی که سر ظهر میرمو میبینه تازه از خواب خیزیدم (لول) عقده اش باد میکنه و میگه برو فردا بیا! خود پد سگ خودت انتخاب کردی، مگه من گفتم بیا اینجا که سر من خالی میکنی حمومزاده!:|
خیلی حاشیه شد، گفتم همون کارو کن: سرویس دارام میخوام عوض کنم، خطو خالی کنید، اگه اوکی دادن پس میتونی عوض کنی. برای خالی کردن خطم اینجوری نی تا بگی بگن اوکی، فرم و این شر و ورا داره! پس بدون نگرانی بگو خطو خالی کنید! البته مثه تمام چیزای دیگه ای که ثبات ئارن تو این گل و بلبل دونی، یهو یه بخشنامه میدن هرکی سرویس داره تا آخر عمر صاحابشه لول

این سیاست کثیف تو یه سری مراکز مخابراتی نیست! برا ما هم میگه تا ما هستیم همشو خودمون بخوریم، چرا شاتل و پارس آنلاین؟! ولی یه مرکز مخابراتی یه محل اونورتر اجازه میده که شرکتای خصوصی هم سرویس بدن. برو مرکز مخابراتی خودتون بپرس @Sarvior بعدم بگو الان سرویس دارم می خوام عوض کنم ببین میزارن؟ بگی سرویس ندارم و میخوام موقتی بگیرم بعد عوض کنم قطعا دروغ میگن میتونی!:| من میرفتم سر ظهر سیستم وصل بود مثه سگ دروغ میگفتن که قطه، برو فردا بیا! چرا؟ چون یارو انتخاب کرده 8ه صب مثه سگ پا سوخته بیاد توی اداره ای بشینه که تهشم 8 و 9ش گرو هم باشه و منی که سر ظهر میرمو میبینه تازه از خواب خیزیدم (لول) عقده اش باد میکنه و میگه برو فردا بیا! خود پد سگ خودت انتخاب کردی، مگه من گفتم بیا اینجا که سر من خالی میکنی حمومزاده!:|
خیلی حاشیه شد، گفتم همون کارو کن: سرویس دارام میخوام عوض کنم، خطو خالی کنید، اگه اوکی دادن پس میتونی عوض کنی. برای خالی کردن خطم اینجوری نی تا بگی بگن اوکی، فرم و این شر و ورا داره! پس بدون نگرانی بگو خطو خالی کنید! البته مثه تمام چیزای دیگه ای که ثبات ئارن تو این گل و بلبل دونی، یهو یه بخشنامه میدن هرکی سرویس داره تا آخر عمر صاحابشه لول
من ترجیحم شاتله.تو سایتش اسم نوشم ولی زنگ زد گفت فعلا اونجا ارائه نمیدیم
مخابرات خودش این اطراف فیبر میده ولی ترسم از همینه که انحصاریش کنه یا بهوونه بیاره و فردا روز نتونم شاتل یا جای دیگه بگیرم.مثلا بگه این کابلها ارث پدرمونه و به بقیه نمیدیم :D

من ترجیحم شاتله.تو سایتش اسم نوشم ولی زنگ زد گفت فعلا اونجا ارائه نمیدیم
مخابرات خودش این اطراف فیبر میده ولی ترسم از همینه که انحصاریش کنه یا بهوونه بیاره و فردا روز نتونم شاتل یا جای دیگه بگیرم.مثلا بگه این کابلها ارث پدرمونه و به بقیه نمیدیم :D
شاتل زده فیبر نوری بدون خط تلفن میدیم، اون داستانش چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or