cheofox
کاربر سایت
فقط مسئله سیم کشی نیستالان ماهای که مجتمع هستیم نمیتونیم رو کار کنیم چطوره
از کسی نمیشه پرسید ببینه توکار میشه یا نه
الان همه تانوما میدن؟
مگه فقط انحصار مخابرات نبود؟
به طور کل میشه گفت ، تهران قانونمند تره و بیشتر ادا درمیارن ، شهرستان کشکی تره . تهران دنبال مشتری هستن ، شهرستان دنبال محرومیت زایی.
مجتمع هستین برید پیش مدیریت مجتمع . قانع کنید که همه محتمع یا حداقل اونایی که میخوان فیبر داشته باشن یه طرح زاه بندازن ، سیم کشی کنند تا درب یا هر جا که مخابرات کابل میاره اسپلیتر میزنه ...
بگیر باسه ماهواره سیم میکشید باسه این که قانونی هست نمیکشید ؟
مسئله ای که گفتم هست این نوع ایرنترت pon هست یعنی passive هست و غیر از مودم و olt که تو مرکز مخابراتی هست هیچ سوئیچ برقی دیگه در بین راه نیس
باسه همین مثلا من یه اشتراک م را کردم دوتا دقیقا قدرت سیگنال (rX) شد نصف ! و مودم اولم قطع شد که رفتن چند تا کار شانسی کردن پورت عوض کردن و از اینها تا وصل شد ولی الان قدرت سیگنالم درست نصف شده .
اینا یی که میگم شعر نیس باسه این میگیم منظورم اینه که تهران مثلا ممکنه بدونن این مشکل را چکار کنن شهرستان نه چون هنوز اول کار ftth تو ایران هست . . .
انحصار مخابرات بود
الا ن نیس ایرانسل های وب منیب نت ، شاتل همه اینا فناپ صبا نت شروع کردن فیبر دادن
طبق روال مملکنت ما از روستاهای مازندران و بوشهر و تنب ابوموسی شورع کردن به تهران برسن و از اونجا به کل کشور .
یه چیزی فرض کن مثل Adsl . فقط کافیه بساط بخور بخور جور بشه مخابرات بهشون اجازه بده از مرکز مخابراتی کابل بکشن به محله ها و شهرداری هم چن تا بیل و کلنگ بزنه اون وسط وگرنه از این لحاظ فرق عمده ای نداره . . .
بازم سوالی بود در خدمتم
تو این ها گیر واگیر و سیانت و اینترنت جند میلیونی اساتارلینک که نیس همین اینترنت بهترین نوع هست حداقل برای گیم
روشنگری و اصلاع رسانی از 70 سال عبادت بیشتر صواب داره هموطن .