من خواستم وی دی اس ال بگیرم شاتل گفت فاصله از مرکز مخابرات زیاده نمیشه.مثل اینکه فاصلت باید کمتر از ۷۰۰ متر باشه.برای درخواست vdsl باید چه کرد
چه چیزهای نیاز داریم و چقدر هزینش میشه
و برای قند شکن باید مودم خاصی باشه؟
با ۲۰۲۰ تماس بگیر میتونی استعلام بگیریبرای درخواست vdsl باید چه کرد
چه چیزهای نیاز داریم و چقدر هزینش میشه
و برای قند شکن باید مودم خاصی باشه؟
مخابرات منظورته؟ همون قسمت که نوشته adsl کاربرای فیبر نوری هم لاگین میکننفیبر نوری یک سایتی داره برای اینکه پنل کاربری رو بشه چک کرد، اون چیه؟ و آیا سایتش به مشکل خورده؟
توکاره برای من. ولی حقیقتا بخوام بگم یادم نیس از چه مسیری استفاده کرد طرف!دوستان یه سوال.فیبر رو از دم در تا داخل واحد روکار میکشن یا میتونن توکار هم بکشن؟مثلا از مسیر سیم مسی تلفن استفاده کنن؟دوستانی که فیبر دارن چیکار کردن؟
بله دقیقا،ولی این لینک کار نمیکنه.مخابرات منظورته؟ همون قسمت که نوشته adsl کاربرای فیبر نوری هم لاگین میکنن
https://adsl.tci.ir/panel/
چیزی که به ذهن من میرسه اینه که یا پروکسی و چیز پی ان وصله (که بعیده). و یا تنظیمات dns رو دستی عوض کردی (الکترو و ...)بله دقیقا،ولی این لینک کار نمیکنه.
پ. ن:
با نت سیم کارت همراه اول وارد سایت میشه ولی با نت فیبر نوری وارد سایت نمیشه.
مودمو خاموش روشن کردم، درست شد، مرسی.چیزی که به ذهن من میرسه اینه که یا پروکسی و چیز پی ان وصله (که بعیده). و یا تنظیمات dns رو دستی عوض کردی (الکترو و ...)
بستگی به سیم کشی منزل خودتون دارهدوستان یه سوال.فیبر رو از دم در تا داخل واحد روکار میکشن یا میتونن توکار هم بکشن؟مثلا از مسیر سیم مسی تلفن استفاده کنن؟دوستانی که فیبر دارن چیکار کردن؟
پنل ش همینهبله دقیقا،ولی این لینک کار نمیکنه.
پ. ن:
با نت سیم کارت همراه اول وارد سایت میشه ولی با نت فیبر نوری وارد سایت نمیشه.
اگثر شرکت ها بع جز مخابرات .دوستان چه شرکت های مودم امانی یا سیم کشی رایگان داره ؟!
الان ماهای که مجتمع هستیم نمیتونیم رو کار کنیم چطورهبستگی به سیم کشی منزل خودتون داره
یکی حال نداشته باشه ، رو کار میکشه پنجره شو سوراخ میکنه از همون دراپ کابل مخابراتی ها استفاده میکنه
یکی هم پیمان کار میاره تو کار میکشه
در کل کابل نازکی هست و از کنار همه چی میتونه رد بشه برق تلفن ، هر چی مسئله ای پیش نمیاد فقط نباید بشکنه .
الان همه تانوما میدن؟اگثر شرکت ها بع جز مخابرات .
شاتل و ......