اینترنت فیبر نوری (تانوما)

من اینترنت فیبر نوری دارم، تست سرعت میگیرم حدود ۱۴۰ تا سرعت دانلودشه، ولی موقع دانلود بازیای پلی استیشن شاید نهایتا ۱۶ تا باشه، DNS رو هم عوض کردم فرقی نمیکنه☹️

• Like
Reactions: cheofox
من اینترنت فیبر نوری دارم، تست سرعت میگیرم حدود ۱۴۰ تا سرعت دانلودشه، ولی موقع دانلود بازیای پلی استیشن شاید نهایتا ۱۶ تا باشه، DNS رو هم عوض کردم فرقی نمیکنه☹️
من هم دقیقا این مشکلو تو ایکس باکس داشتم
پورتای ایکس باکسو که شامل چندتا عدد tcp و udp رو داخل مودم به اصطلاح port forwarding کردم درست شد
تو گوگل یه سرچ بزنی راهنماییت میکنه
در ضمن مودم من هوااوی بود

• Like
Reactions: Te Quiero 021
رفقا
چند سال میگن محله شما فیبر نوری هست و فقط مخابرات جواب میده و‌مخابرات میکه به محل شما تانوما نمیدیم‌ فقط مرکژ شهر فعاله

الان پس میکن خط های محله فیبر نوری هست تفاوتش با اونا چی هست ؟

View attachment 292453
واقعا یکی از بهترین کانکشناس
تو فیفا خیلی جوابه
تقریبا میشه گفت اصلا دیلی یا تاخیر نداره
اینو با وای فای تست گرفتم، رو ایکس باکس تو بدترین حالت یعنی ساعات اوج مصرف بین ۹۰ تا ۱۵۰ مگ سرعت دانلود میده
میشه بپرسم مودم فیبر نوری شما چه برندی هستش؟ من با فایبرهوم بزور به دانلود ۹۰ میرسم رو سرور داخلی

رفقا
چند سال میگن محله شما فیبر نوری هست و فقط مخابرات جواب میده و‌مخابرات میکه به محل شما تانوما نمیدیم‌ فقط مرکژ شهر فعاله

الان پس میکن خط های محله فیبر نوری هست تفاوتش با اونا چی هست ؟
منظور از تانوما FTTH هستش که فیبر تا خونه کشیده میشه اما احتمالا وقتی میگن خط های محل شما فیبر هست منظورشون به اصلاح خود مخابراتیا کافو نوری هستش که معمولا نویز کمتری داری رو سرویس ADSL و اگه وضعیت خوب باشه VDSL هم قابل ارائه میشه

• Like
Reactions: Roozbeh7
میشه بپرسم مودم فیبر نوری شما چه برندی هستش؟ من با فایبرهوم بزور به دانلود ۹۰ میرسم رو سرور داخلی
ببین به مودم ربطی نداره
تا جایی که اطلاع دارم کالا یه ماه میشه پهنای باند رو ماکزیموم نهایت حداکثر رو ۱۰۰ ۱۲۰ مگ گذاشتن
تهران که اینطوریه، شهرای دیگه رو خبر ندارم

ببین به مودم ربطی نداره
تا جایی که اطلاع دارم کالا یه ماه میشه پهنای باند رو ماکزیموم نهایت حداکثر رو ۱۰۰ ۱۲۰ مگ گذاشتن
تهران که اینطوریه، شهرای دیگه رو خبر ندارم

شهرستان ما هم رو 300 محدود کردن
از 300 به هیچ وجه بالاتر نمیره .
خودا نبخشدشون .

تست با لندن

دوستان مرجع دولتی یا نیمه دولتی نیس که آدم شکایت کنه بگه اگه چیز پی ان غیر قانونی ه چرا فقط رومخابرات وصل نمیشه رو فیبر نوری شاتل و های وب و آسیا تک وصل میشه ؟؟ ؟ ؟؟ !!!

• Like
Reactions: _Amir_
شهرستان ما هم رو 300 محدود کردن
از 300 به هیچ وجه بالاتر نمیره .
خودا نبخشدشون .

تست با لندن

دوستان مرجع دولتی یا نیمه دولتی نیس که آدم شکایت کنه بگه اگه چیز پی ان غیر قانونی ه چرا فقط رومخابرات وصل نمیشه رو فیبر نوری شاتل و های وب و آسیا تک وصل میشه ؟؟ ؟ ؟؟ !!!
شما سرویس چند مگی گرفتید ؟

الان باید سرعت دانلودتون ۲۷تا ۳۰مگ باشه ؟

به 27 30 مگ هم میرسه ولی اسپید تروتلینگ گذاشتن وسطش قطع میشه به کبلو بیت میرسه ...

ابر و باد 50 م گ
کابل شبکه یا لن بخوام از مودم به کنسول وصل کنم چه نوعی بگیرم خوبه ؟
یدونه cat 6 دارم ولی احساس میکنم با وای فای وصل میشم پایداریش بیشتره

کابل شبکه یا لن بخوام از مودم به کنسول وصل کنم چه نوعی بگیرم خوبه ؟
یدونه cat 6 دارم ولی احساس میکنم با وای فای وصل میشم پایداریش بیشتره
الان که همش شده چینی و ایرانی کابل شبکه اریکو یوگرین...
ولی اگر پلی استیشن باشه همون Cat6 کفایت میکنه مگر اینکه متراژ خیلی بالا باشه ..
تهران هم باشی ، مودم چسبیده به کنسول هم باشه . باز پینگ اسپایک وای فای بیشتر از کابل لن هست . . .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• InfeR
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or