avands
کاربر سایت
بله برای بازی انلاین گرفتم کاملا اوکی هست. مشکلیم با فیلترشکنا نداره اصلاسلام. کیفیتش چطوره؟ میشه باهاش آنلاین بازی کرد؟ بعد به فیل.رشکن و اینا هم وصل میشه؟
بله برای بازی انلاین گرفتم کاملا اوکی هست. مشکلیم با فیلترشکنا نداره اصلاسلام. کیفیتش چطوره؟ میشه باهاش آنلاین بازی کرد؟ بعد به فیل.رشکن و اینا هم وصل میشه؟
کمپین ابر و باد بگیرید .من اینترنت فیبر نوری دارم، تست سرعت میگیرم حدود ۱۴۰ تا سرعت دانلودشه، ولی موقع دانلود بازیای پلی استیشن شاید نهایتا ۱۶ تا باشه، DNS رو هم عوض کردم فرقی نمیکنه
من هم دقیقا این مشکلو تو ایکس باکس داشتممن اینترنت فیبر نوری دارم، تست سرعت میگیرم حدود ۱۴۰ تا سرعت دانلودشه، ولی موقع دانلود بازیای پلی استیشن شاید نهایتا ۱۶ تا باشه، DNS رو هم عوض کردم فرقی نمیکنه
این طرح رو حذف کرده مخابراتکمپین ابر و باد بگیرید .
میشه بپرسم مودم فیبر نوری شما چه برندی هستش؟ من با فایبرهوم بزور به دانلود ۹۰ میرسم رو سرور داخلیView attachment 292453
واقعا یکی از بهترین کانکشناس
تو فیفا خیلی جوابه
تقریبا میشه گفت اصلا دیلی یا تاخیر نداره
اینو با وای فای تست گرفتم، رو ایکس باکس تو بدترین حالت یعنی ساعات اوج مصرف بین ۹۰ تا ۱۵۰ مگ سرعت دانلود میده
منظور از تانوما FTTH هستش که فیبر تا خونه کشیده میشه اما احتمالا وقتی میگن خط های محل شما فیبر هست منظورشون به اصلاح خود مخابراتیا کافو نوری هستش که معمولا نویز کمتری داری رو سرویس ADSL و اگه وضعیت خوب باشه VDSL هم قابل ارائه میشهرفقا
چند سال میگن محله شما فیبر نوری هست و فقط مخابرات جواب میده ومخابرات میکه به محل شما تانوما نمیدیم فقط مرکژ شهر فعاله
الان پس میکن خط های محله فیبر نوری هست تفاوتش با اونا چی هست ؟
ببین به مودم ربطی ندارهمیشه بپرسم مودم فیبر نوری شما چه برندی هستش؟ من با فایبرهوم بزور به دانلود ۹۰ میرسم رو سرور داخلی
ببین به مودم ربطی نداره
تا جایی که اطلاع دارم کالا یه ماه میشه پهنای باند رو ماکزیموم نهایت حداکثر رو ۱۰۰ ۱۲۰ مگ گذاشتن
تهران که اینطوریه، شهرای دیگه رو خبر ندارم
شما سرویس چند مگی گرفتید ؟
شما سرویس چند مگی گرفتید ؟
الان باید سرعت دانلودتون ۲۷تا ۳۰مگ باشه ؟
کابل شبکه یا لن بخوام از مودم به کنسول وصل کنم چه نوعی بگیرم خوبه ؟به 27 30 مگ هم میرسه ولی اسپید تروتلینگ گذاشتن وسطش قطع میشه به کبلو بیت میرسه ...
ابر و باد 50 م گ
الان که همش شده چینی و ایرانی کابل شبکه اریکو یوگرین...کابل شبکه یا لن بخوام از مودم به کنسول وصل کنم چه نوعی بگیرم خوبه ؟
یدونه cat 6 دارم ولی احساس میکنم با وای فای وصل میشم پایداریش بیشتره