Medusa
کاربر سایت
احتمال داره تنظیماتشو بسته باشن و با TR069 روش کانفیگ زده باشن !رفتم تنظیماتش رو دیدم یک سری مد radius،IP TV و ... داره که مد اینترنتش فقط آپشن روت داره و بریج نمیشه.. حالا بازم روتر دم دستم بود تست میکنم
احتمال داره تنظیماتشو بسته باشن و با TR069 روش کانفیگ زده باشن !رفتم تنظیماتش رو دیدم یک سری مد radius،IP TV و ... داره که مد اینترنتش فقط آپشن روت داره و بریج نمیشه.. حالا بازم روتر دم دستم بود تست میکنم
سلام دوست عزیز . چه سرویسی هست این ؟بیشتر از پشیز ارزش داره
سرور پلی استیشن احتمالا یه جای دوره
با استیم و بتل نت که دانلود میکنه تا 24 مگابایت هم میره (بایت)
این پلی استیشن :
View attachment 276713
View attachment 276714
View attachment 276715
تنظیمات با اکانت ادمین فول اکسسه منتها این مودم مثل بقیه برندها نیست که یکی از پورتهای Lan، ون بشه و ازونور بشه راحت و مشخص بریجش کرد. احتمالا ممکنه ولی آزمون و خطا و روتر میخواد چون یوزراینترفیسش اینقدر نامشخص و غیرمنطقیه که بدون تست نمیشه فهمید. چندین سال با مودم تی پی لینک حتی پورت هم باز نکردم، این فایبرهوم علاوه بر اینکه upnp کلا سرش گرده، پورت ها رو هروقت حال کنه باز میکنه ازونطرف هر وقت دلش بخواد کانکشن PPOE قطع میشه و وایرلسش رو هم که نگم سنگینتره..احتمال داره تنظیماتشو بسته باشن و با TR069 روش کانفیگ زده باشن !
14~سلام،
پینگ سرور داخلی با فیبر چنده؟
FTTH مخابرات . کمپین ابر و باد و مهسلام دوست عزیز . چه سرویسی هست این ؟
کدوم سرور داخلی ؟ تهران یا شهرستان ؟سلام،
پینگ سرور داخلی با فیبر چنده؟
برا روتر فقط یه پورت لن نیازه که اینترنت برسونه و اینو همه ی مودم ها دارن و البته مودم شما.اختلال هم که میگی طبیعیه چون یه مشت موجود دوپای بی مغز عمدا نتها رو کردن تو ... شون.فیلتر شکن پولی هم بعضی پروتوکلها هنوز کار میکنن.خواستی تو pv میفرستمدوستان یه سوال
مودم من مدل fiberhome 5506-04 هست این مودم که 4 پورت گیگ داره قابلیت اتصال روتر داره؟
سوال بعدی اینکه از سال 99 این مودمو استفاده میکنم ممکنه این مودم اختلال تو دسترسی به نت داشته باشه؟ یا وای فای ضعیف شه؟
چون از حدود 1 ماه پیش دسترسی به قند شکنای پولی برام غیر ممکن شده رو نت مخابرات و اینکه سایت های خارجی رو گاها دیر لود میکنه برام.
دوستانی که مشتری فیبر هستن همچین مشکلاتی مواجه شدن این اواخر؟
سایتهای که سرور داخل کشور دارن زیر 1 ثانیه لود میکنه ولی سایت های خارجی رو گاها دیر لود میکنه
ممنونبرا روتر فقط یه پورت لن نیازه که اینترنت برسونه و اینو همه ی مودم ها دارن و البته مودم شما.اختلال هم که میگی طبیعیه چون یه مشت موجود دوپای بی مغز عمدا نتها رو کردن تو ... شون.فیلتر شکن پولی هم بعضی پروتوکلها هنوز کار میکنن.خواستی تو pv میفرستم
سرویس شما پس پرداخت هست؟