اینترنت فیبر نوری (تانوما)

احتمال داره تنظیماتشو بسته باشن و با TR069 روش کانفیگ زده باشن !
تنظیمات با اکانت ادمین فول اکسسه منتها این مودم مثل بقیه برندها نیست که یکی از پورتهای Lan، ون بشه و ازونور بشه راحت و مشخص بریجش کرد. احتمالا ممکنه ولی آزمون و خطا و روتر میخواد چون یوزراینترفیسش اینقدر نامشخص و غیرمنطقیه که بدون تست نمیشه فهمید. چندین سال با مودم تی پی لینک حتی پورت هم باز نکردم، این فایبرهوم علاوه بر اینکه upnp کلا سرش گرده، پورت ها رو هروقت حال کنه باز میکنه ازونطرف هر وقت دلش بخواد کانکشن PPOE قطع میشه و وایرلسش رو هم که نگم سنگینتره..

• Like
  • Wow
Reactions: Arcases and Medusa
دوستان یه سوال
مودم من مدل fiberhome 5506-04 هست این مودم که 4 پورت گیگ داره قابلیت اتصال روتر داره؟
سوال بعدی اینکه از سال 99 این مودمو استفاده میکنم ممکنه این مودم اختلال تو دسترسی به نت داشته باشه؟ یا وای فای ضعیف شه؟
چون از حدود 1 ماه پیش دسترسی به قند شکنای پولی برام غیر ممکن شده رو نت مخابرات و اینکه سایت های خارجی رو گاها دیر لود میکنه برام.
دوستانی که مشتری فیبر هستن همچین مشکلاتی مواجه شدن این اواخر؟
سایتهای که سرور داخل کشور دارن زیر 1 ثانیه لود میکنه ولی سایت های خارجی رو گاها دیر لود میکنه

دوستان یه سوال
مودم من مدل fiberhome 5506-04 هست این مودم که 4 پورت گیگ داره قابلیت اتصال روتر داره؟
سوال بعدی اینکه از سال 99 این مودمو استفاده میکنم ممکنه این مودم اختلال تو دسترسی به نت داشته باشه؟ یا وای فای ضعیف شه؟
چون از حدود 1 ماه پیش دسترسی به قند شکنای پولی برام غیر ممکن شده رو نت مخابرات و اینکه سایت های خارجی رو گاها دیر لود میکنه برام.
دوستانی که مشتری فیبر هستن همچین مشکلاتی مواجه شدن این اواخر؟
سایتهای که سرور داخل کشور دارن زیر 1 ثانیه لود میکنه ولی سایت های خارجی رو گاها دیر لود میکنه
برا روتر فقط یه پورت لن نیازه که اینترنت برسونه و اینو همه ی مودم ها دارن و البته مودم شما.اختلال هم که میگی طبیعیه چون یه مشت موجود دوپای بی مغز عمدا نتها رو کردن تو ... شون.فیلتر شکن پولی هم بعضی پروتوکلها هنوز کار میکنن.خواستی تو pv میفرستم

برا روتر فقط یه پورت لن نیازه که اینترنت برسونه و اینو همه ی مودم ها دارن و البته مودم شما.اختلال هم که میگی طبیعیه چون یه مشت موجود دوپای بی مغز عمدا نتها رو کردن تو ... شون.فیلتر شکن پولی هم بعضی پروتوکلها هنوز کار میکنن.خواستی تو pv میفرستم
ممنون

مخابرات به ندای کاربرران ایکس باکس گوش داد و به مناسبت عید نیمه شعبان (ع) ipv6 را فعال کرد

البته فقط نیمه فعال :

ippv6 1.jpg

دوستان عزیزان بچه ها کسی ipv6 را رو مخابرات فعال داره؟
اگر دارید راهنمایی کنید لطفا

من همه این dns ها را ریختم هنوز کار نمیکنه

ipv6 2.jpg

اگر بلدید دریغ نکنید چه کارها که با ipv6 نمیشه کرد

• Like
Reactions: simplexcomic96
دوستان این ست تانومای منه

IMG_20230319_002729[1].jpg

میخوام یکی از این زایکسل ها را با زایکسل جدید دلسا جایگزین کنم
کسی از اساتید میدونه ، از دیجی کالا بخریم بهتره یا شاتل ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or