Medusa
کاربر سایت
شاتل رو تست نكردم ولي مخابرات به لحاظ سرعت عالي بود !بین مخابرات و شاتل کدومش؟
شاتل رو تست نكردم ولي مخابرات به لحاظ سرعت عالي بود !بین مخابرات و شاتل کدومش؟
منم زیاد پیگیر بودم. ولی مشهد مرکز شهر یه منطقه هایی کلا تحت پوشش نیست.ولی همین که شماره خط ثابت رو میدم فورا میگه منطقه شما تحت پوشش نیست.
اقا یه راهنمایی میکنی یکی میگ تمام هزینه کابل کشی با خودته یکی هم میگه از دم خونه تا واحدتمنم زیاد پیگیر بودم. ولی مشهد مرکز شهر یه منطقه هایی کلا تحت پوشش نیست.
قبلا خودم زنگ میزدم برای خونه که فاصله حدود 100 متر هست. میگفتن اره ولی ادرس منطقه و شماره که میدادم میگفتن اونجا کلا پوشش ندارن.
تو همین منطقه به یکی از دوستام هم گفتم پیگیر بشه که کافو جلوی در خونه شون هست. یعنی فاصله کافو تا خونه 3 الی 4 متر هست اونم زنگ زد گفتن کلا تو این منطقه نمیدن.
ولی خونه یکی از دوستان تو الهیه ، امیریه و اینا که چند سالی میشه خیابون کشی و ساخت و ساز شده همه رو بدون هزینه پیشفرض فیبر تا دم در همه ساختمون ها بردن.
یه سر مرکز مخابرات منطقه تون هم بری بد نیست. ممکنه بهتر جواب بگیری
سلاممنم زیاد پیگیر بودم. ولی مشهد مرکز شهر یه منطقه هایی کلا تحت پوشش نیست.
قبلا خودم زنگ میزدم برای خونه که فاصله حدود 100 متر هست. میگفتن اره ولی ادرس منطقه و شماره که میدادم میگفتن اونجا کلا پوشش ندارن.
تو همین منطقه به یکی از دوستام هم گفتم پیگیر بشه که کافو جلوی در خونه شون هست. یعنی فاصله کافو تا خونه 3 الی 4 متر هست اونم زنگ زد گفتن کلا تو این منطقه نمیدن.
ولی خونه یکی از دوستان تو الهیه ، امیریه و اینا که چند سالی میشه خیابون کشی و ساخت و ساز شده همه رو بدون هزینه پیشفرض فیبر تا دم در همه ساختمون ها بردن.
یه سر مرکز مخابرات منطقه تون هم بری بد نیست. ممکنه بهتر جواب بگیری
چه دل پری ازشون داشتیسلام
من بجنورد هستم.
چیزی که منو شدیدا اذیت و عصبانی میکنه اینه که رفیق خود من از بهمن 98 با همون کافوی نوری که فاصله ای 300 متری داره براشون FTTH فراهم شده. اونها همشون خونه های تک واحدی هستن و اصلا آپارتمانی هم وجود نداره و کلا 4 5 تا خونه با فاصله 40 50 متری از هم هستند که براشون کابل کشیه رایگان و مودمه رایگان با FAT رایگان مفته مفت در اختیارشون قرار دادن، انگار هیچ کدومشونم اصلا نمیخواستن از اول. فقط برای اینکه اونجا سپاه وجود داره اینها هم مفت صاحب شدن.
در حد اینکه خود کارمند مخابرات زنگ در خونشونو زده و گفته این کوچه مجهز به فیبر و FAT نوری شده و اگر تقاضا دارید همین الان براتون مفت مفت FTTH نصب کنیم، اونم دو ساله قبل نه الان. همسایه های دیگری هم که براشون انجام دادن، اصلا نمیدونن فیبر نوری چیه. اکثرا پیر و خرفت هستن.
حالا شما توجه کن، منی که فاصلم از کافو دقیقا و عمیقا فقط 180 متره، باید مدام در جواب به من بگن که منطقه شما تحت پوشش نیست.
حتی شده به رهبر و رییس مجلس هم شکایت کنم این کارو میکنم. حق خوری تو روز روشن رو نمیتونم تحمل کنم.
من به قران حاضرم حتی 50 میلیون هم هزینه کنم و از جیبم کل خیابون رو فیبر کشی کنم و 50 تا مودمه کوفتی هم بخرم، ولی اصلا مثل آدم و انسانی جوابه درستی به من نمیدن.
شدیدا عصبانی هستم کارد بزنی خونم درنمیاد. به هر جایی که دستم رسیده یک هفتست که شکایت کردم.
باز اگر جایی میشناسید معرفی کنید تا شکایت کنم. لعنت به انحصار گرایی. تنها بدبختی ای که داریم اینه که ساکن تهران نیستیم. هر چی هست فقط برای تهرانو کرج فراهمه. اون دنیا باید جواب پس بدید که چرا کل منابع رو فقط در تهران استفاده کردید. ظلمتون بی جواب نمیمونه. بالای 5 ساله که اعلام کردید تمام ایران فیبر کشی شده. و همه جا کافوهای نوری تعبیه شده پس کو کجاست چرا ما نمیبینیم. خدا لعنتتون کنه
تو همین ایران با فیبر دارن فیفارو با پینگ 40 بازی میکنن ...چه دل پری ازشون داشتی
البته به تهران بودن نیست،من خودم شهرستانم و ۵ ساله ftth دارم.باید پیگیر باشی.البته فیبر تو ایران همچین فرقی با adsl نداره،فقط سرعتش خوبه وگرنه از احاظ پینگ عین همون adsl هستش.مشکل اینترنت ایران جای دیگس
اونی که با پینگ ۴۰ بازی میکنه قطعا تو منطقشون ملت با adsl هم ۴۰-۵۰ رو میگیرن.فیبر پایداری بیشتری داره و پهنای باند بیشتر وگرنه از لحاظ پینگ فرق آنچنانی ندارهتو همین ایران با فیبر دارن فیفارو با پینگ 40 بازی میکنن ...
در حالی که رو بقیه سرویسا پینگ ته تهش ۶۰ تا۷۰ بیاد اونم ساعتای خلوت .. فرق داره واقعا با ای دی اس ال یا وی دی اس ال .. کیفیتش خیلی بالاتره
تنها ضعفی که fiberhome داره اینه که شما نمیتونی مودمو bridge کنی از IP Phone تو خونه استفاده کنی ، باقی مواردش اوکیه !!!من میخوان مودم fiberhome بدن میخواستم بدونم جواب میده؟