سرعت دانلود یه 50 مگابیت داره یه 20 مگابیت پایدار هم هست در مورد پینگ من مدرن وارفیر 2 بازی میکنم پینگم 100 هست ولی خیلی با ثبات بدون پکت لاست و تایم اوت.سلام جناب من یک بودجه ده تومنی دارم ارزش داره برای فیبر نوری هزینه کنم تنها هدفم اینه که سرعت دانلود 20 مگ (IDM) و پینگ زیر 80 داشته باشم امکانش هست؟
مودمی که به من دادن Fiber Home بود برندش و یه مدل خیلی معمولیه رنج وایفای خیلی خوبی داره اما تنظیمات هیچی توش نیست یعنی مودم تهی تر از این ندیدم. ولی رنج آنتن و ایناش خوبه. سرعت دانلود واسه من دقیقا روی 50 مگابیت قفل شده که میشه حدود 6.5 مگابیت ولی اخیرا اومده روی 5 اینا سر مسخره بازیهای اینترنتی اینا تا 2 هم دیدم بیاد اما خیلی موقتی الان روی 5 میچرخه قبلا هم روی 6 تا 6.5 میچرخید ولی خب خیلی پایداره سرعتش.دوستان ساختمون ما تازگی فیبر نوری رو راه انداخته و فقط مونده سیم کشی از حیاط تا خونه و مودم. 2 تا سوال داشتم، در بدترین حالت سرعت دانلودی که باید بگیرم با idm چنده که اگه اومدن برا نصب مثلا دیدم از یه حدی پایین تره اعتراض کنم (تو فرم درخواست بالاترین سرعت رو هم زدم که 50mb هست) الان adsl واسه ساختمون ما سرعت حدودا 1.100 داره با idm
سوال دوم پیمانکار قیمت مودمی که میاره رو 1.500 گفته، مارکشو متاسفانه خبر ندارم چیه، با توجه به قیمت چیز به درد بخوری میتونه باشه ؟ یا بهتره شخصا واسه خودم مودم بهتری بگیرم که سرعتش مثلا بهتر باشه ؟ زیاد نیاز ندارم حرفه ای باشه فقط نهایت سرعت با wifi رو بده بم
قیمت Huawei 8245 همین حدوداست !دوستان ساختمون ما تازگی فیبر نوری رو راه انداخته و فقط مونده سیم کشی از حیاط تا خونه و مودم. 2 تا سوال داشتم، در بدترین حالت سرعت دانلودی که باید بگیرم با idm چنده که اگه اومدن برا نصب مثلا دیدم از یه حدی پایین تره اعتراض کنم (تو فرم درخواست بالاترین سرعت رو هم زدم که 50mb هست) الان adsl واسه ساختمون ما سرعت حدودا 1.100 داره با idm
سوال دوم پیمانکار قیمت مودمی که میاره رو 1.500 گفته، مارکشو متاسفانه خبر ندارم چیه، با توجه به قیمت چیز به درد بخوری میتونه باشه ؟ یا بهتره شخصا واسه خودم مودم بهتری بگیرم که سرعتش مثلا بهتر باشه ؟ زیاد نیاز ندارم حرفه ای باشه فقط نهایت سرعت با wifi رو بده بم
fiberhome رو خود مخابرات تنظیمش میکنه ، فقط کانکشن pppoe و وایرلس و یک سری تنظیمات پیش و پا افتاده رو در اختیار مشترک میذاره !سرعت دانلود یه 50 مگابیت داره یه 20 مگابیت پایدار هم هست در مورد پینگ من مدرن وارفیر 2 بازی میکنم پینگم 100 هست ولی خیلی با ثبات بدون پکت لاست و تایم اوت.
مودمی که به من دادن Fiber Home بود برندش و یه مدل خیلی معمولیه رنج وایفای خیلی خوبی داره اما تنظیمات هیچی توش نیست یعنی مودم تهی تر از این ندیدم. ولی رنج آنتن و ایناش خوبه. سرعت دانلود واسه من دقیقا روی 50 مگابیت قفل شده که میشه حدود 6.5 مگابیت ولی اخیرا اومده روی 5 اینا سر مسخره بازیهای اینترنتی اینا تا 2 هم دیدم بیاد اما خیلی موقتی الان روی 5 میچرخه قبلا هم روی 6 تا 6.5 میچرخید ولی خب خیلی پایداره سرعتش.
رو شبکه PSN اگر پلی استیشن داری یه تست بگیر ببینم چنده..رو سرور ایران 10 هزار مگابیتم سرعت بده پشیزی ارزش نداره.
این فایبرهوم که به زور میکنن تو حلقوم ملت من رو بیچاره کرده، وایر تست نگرفتم ولی وایرلس خیلی باگ داره هیچ جا هم فرمور آپدیت واسش پیدا نمیشهقیمت Huawei 8245 همین حدوداست !
زیاد روwifi نسل 4ش حساب باز نکن یه میکروتیک hap ax3 بگیر ، مودمتو بریج کن بده تو روتر لذت ببر
fiberhome رو خود مخابرات تنظیمش میکنه ، فقط کانکشن pppoe و وایرلس و یک سری تنظیمات پیش و پا افتاده رو در اختیار مشترک میذاره !
به شخصه با huawei راحت ترم ، چون هم میشه خط تلفن رو روی IP Phone رجیستر کرد هم اینکه همه تنظیماتش دست خودته !
شما میتونی یوزر پسورد pppoe connectionت رو از مخابرات بگیری مودمو bridge کنی از تو میکروتیک کانکشن خودتو برقرار کنی اینطوری راحت هر پورتی که خواستی رو میتونی بدون دردسر باز کنی ، از طرفی روی میکروتیک خیلی کارای دیگه هم میتونی بکنی !.این فایبرهوم که به زور میکنن تو حلقوم ملت من رو بیچاره کرده، وایر تست نگرفتم ولی وایرلس خیلی باگ داره هیچ جا هم فرمور آپدیت واسش پیدا نمیشه
میخواستم یه روتر خوب بگیرم بذارمش سر راه این که دیدم آخرش هم مجبور میشم واسه پورت فورواردینگ روتر دست به دامن همین مودمه بشم و روز از نو..
ببخشید من زیاد سر در نمیارم و درست متوجه این قسمت نشدم، یعنی فردا روزی من بخوام مودم جدید بخرم خودم شخصا به هر دلیلی مثلا این فایبر هوم که میارن خراب شد سوخت ، نمیشه از هر برند دیگه ای که میخوام انتخاب کنم و راحت وصل شم ؟فایبر هوم تجهیزات مخابراتی ش انحصار خودشه نمیزاره شما از برند دیگه برای مودم استفاده کنی
نه چون برند های چینی مثل Huawei و FiberHome انحصار دارن و فقط با مودم های برند خودشون کار میکنن ، یه مورد دیگه هم که خیلی شنیدم در مورد فایبر هوم اینه که هر olt یکسری لایسنس داره که این لایسنس ها شامل مدل های خاصی از مودم هاش میشه یعنی از هر مدلی از فایبرهوم نمیتونی استفاده کنی، در مورد huawei اینطوری نیست شما هر مدلی از مودم های این برند رو بزارید جواب میده !ببخشید من زیاد سر در نمیارم و درست متوجه این قسمت نشدم، یعنی فردا روزی من بخوام مودم جدید بخرم خودم شخصا به هر دلیلی مثلا این فایبر هوم که میارن خراب شد سوخت ، نمیشه از هر برند دیگه ای که میخوام انتخاب کنم و راحت وصل شم ؟
رفتم تنظیماتش رو دیدم یک سری مد radius،IP TV و ... داره که مد اینترنتش فقط آپشن روت داره و بریج نمیشه.. حالا بازم روتر دم دستم بود تست میکنمشما میتونی یوزر پسورد pppoe connectionت رو از مخابرات بگیری مودمو bridge کنی از تو میکروتیک کانکشن خودتو برقرار کنی اینطوری راحت هر پورتی که خواستی رو میتونی بدون دردسر باز کنی ، از طرفی روی میکروتیک خیلی کارای دیگه هم میتونی بکنی !.
فایبر هوم تجهیزات مخابراتی ش انحصار خودشه نمیزاره شما از برند دیگه برای مودم استفاده کنی