cheofox
کاربر سایت
به منم همینو گفت .سرویس شما پس پرداخت هست؟
من خواستم از کمپین ابر و باد بگیرم گفت پیش پرداخت امکانش نیست!
من یه پیش پرداخت دارم ، یه ابر و باد
به منم همینو گفت .سرویس شما پس پرداخت هست؟
من خواستم از کمپین ابر و باد بگیرم گفت پیش پرداخت امکانش نیست!
شما به جای اینکه مودمتو عوض کنی بهتره یه روتر میکروتیک بخری بزاری ! اونوقت روش هزار تا کار میتونی بکنی ، پولتو حروم مودم نکن !دوستان این ست تانومای منه
View attachment 287570
میخوام یکی از این زایکسل ها را با زایکسل جدید دلسا جایگزین کنم
کسی از اساتید میدونه ، از دیجی کالا بخریم بهتره یا شاتل ؟
چه مدلی؟شما به جای اینکه مودمتو عوض کنی بهتره یه روتر میکروتیک بخری بزاری ! اونوقت روش هزار تا کار میتونی بکنی ، پولتو حروم مودم نکن !
به ترتیب فیبر مخابرات ، شاتل ، آسیاشِتدوستان من تازه اسباب کشی کردم (اگر محدوده مهمه سمت مطهری هستم)
یه tdlte ایرانسل دارم که خیلی از سرویس ها رو درست باز نمیکنه از جمله استیم و ...
الان چی پیشنهاد می کنید؟
شاتل ، آسیاتک یا فیبر مخابرات؟
بسته به نیاز و بودجه:چه مدلی؟
میکروتیک دارم . کجا باید یاد بگیرم از امکانات پیشرفته ش استفاده کنم ؟ ؟شما به جای اینکه مودمتو عوض کنی بهتره یه روتر میکروتیک بخری بزاری ! اونوقت روش هزار تا کار میتونی بکنی ، پولتو حروم مودم نکن !
دوره mtcna و mtcre رو شرکت کنمیکروتیک دارم . کجا باید یاد بگیرم از امکانات پیشرفته ش استفاده کنم ؟ ؟
با این سرعت چه پینگ بدی داره!!!
با این سرعت چه پینگ بدی داره!!!
میدونم اما این سرعت دیگه مصداق همین فقط هیکل گنده کرده ولیپینگ و سرعت خیلی ربطی بهم ندارن واقعیت من یکی از دوستان سرعتش با تانوما 300-350 ، ولی پینگش 150-160 ، تو بازی 200 اینا که خوب واقعا زده حال اساسیه ...
میدونم اما این سرعت دیگه مصداق همین فقط هیکل گنده کرده ولی
در واقع امید داشتم یه روزی با تانوما بشه آنلاین بازی کرد که اونم انگار امیدی نیست.
دوری از مرکز هستبا این سرعت چه پینگ بدی داره!!!
پینگ و سرعت خیلی ربطی بهم ندارن واقعیت من یکی از دوستان سرعتش با تانوما 300-350 ، ولی پینگش 150-160 ، تو بازی 200 اینا که خوب واقعا زده حال اساسیه ...
میدونم اما این سرعت دیگه مصداق همین فقط هیکل گنده کرده ولی
در واقع امید داشتم یه روزی با تانوما بشه آنلاین بازی کرد که اونم انگار امیدی نیست.