اینترنت فیبر نوری (تانوما)

دوستان این ست تانومای منه

View attachment 287570

میخوام یکی از این زایکسل ها را با زایکسل جدید دلسا جایگزین کنم
کسی از اساتید میدونه ، از دیجی کالا بخریم بهتره یا شاتل ؟
شما به جای اینکه مودمتو عوض کنی بهتره یه روتر میکروتیک بخری بزاری ! اونوقت روش هزار تا کار میتونی بکنی ، پولتو حروم مودم نکن !

• Like
Reactions: Arash-S212
دوستان من تازه اسباب کشی کردم (اگر محدوده مهمه سمت مطهری هستم)
یه tdlte ایرانسل دارم که خیلی از سرویس ها رو درست باز نمیکنه از جمله استیم و ...
الان چی پیشنهاد می کنید؟
شاتل ، آسیاتک یا فیبر مخابرات؟
به ترتیب فیبر مخابرات ، شاتل ، آسیاشِت :D
چه مدلی؟
بسته به نیاز و بودجه:
1-hap ax3
2-hapac3
3-hapac2
4-RB951G-2hnd

پینگ و سرعت خیلی ربطی بهم ندارن واقعیت :D من یکی از دوستان سرعتش با تانوما 300-350 ، ولی پینگش 150-160 ، تو بازی 200 اینا :D که خوب واقعا زده حال اساسیه ...
میدونم اما این سرعت دیگه مصداق همین فقط هیکل گنده کرده ولی 🤏 ;))

در واقع امید داشتم یه روزی با تانوما بشه آنلاین بازی کرد که اونم انگار امیدی نیست.

در واقع امید داشتم یه روزی با تانوما بشه آنلاین بازی کرد که اونم انگار امیدی نیست.

آره متاسفانه ...

____

بچه ها این قضیه تانوما چطوریه توی تهران ؟ کسی می تونه منو راهنمایی کنه لطفا ؟ چون شنیدم باید حداقل 8 نفر باشین یعنی 8 تا واحد توی یک آپارتمان تا قبول کنن و بیان بکشن و ...
خوده فیبر تا سر کوچه و داخل کوچه امده ، جعبه تقسیمش سره کوچه هست پس مطمینم یکی گرفته تو کوچمون ولی نمیدونم این تاثیری داره که راحت تر بدن ؟!
بعد اینکه میگن هر منطقه دسته یک کارفرما/شرکته چیه ؟ مثلا چندوقت پیش یکی از دوستام که گرفته بودم میگفت وصل کردنشو از 0 تا 10 به اون کارفرما سپرده ، مخابرات منطقه باهاش لج کرده (چون طبعا پول کمتری بهش میرسه) و خیلی اذیتش کردن تا سرویسش راه افتاد !! و میگفت بهتره اول به مخابرات بگی کاراشو بکنن بعد بری باسه بقیه کارا و ...
هزینه کلیش ، یعنی سیم کشی و ... ایناشم اگر کسی این اواخر انجام داده بگه.
من الان سه تا اینترنت دارم ، اگر بتونم اینو بگیرم میتونم دوتاشو دیگه تمدید نکنم (حتی سرعتش خوب باشه هر سه تارو) و خوب به نفعم میشه.
خلاصه اگر کسی آماری داره ممنون میشم در اختیار بقیه هم قرار بده.

پینگ و سرعت خیلی ربطی بهم ندارن واقعیت :D من یکی از دوستان سرعتش با تانوما 300-350 ، ولی پینگش 150-160 ، تو بازی 200 اینا :D که خوب واقعا زده حال اساسیه ...

4.2.2.4 تو نیو یورک امریکا واقع شده
من با اروپا که بازی میکنم تا 93 هم میاد
ولی اگثرا روی 120-130 هست

چیز خوبیه دوست عزیز ، مهم اینه که تا اونور آب تا انگلیس و ایرلند و بعضا سوئد و نروژ همه مسیر نوری ه فقط پینگ نیست دو مقوله دیگه هست به اسم route time update و پکت لاس هم هست ..

• Like
Reactions: hamid_barca

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or