بعد از 10 بار تماس گرفتن و پیگیری تونستم فیبر نوری رو بگیرم از مخابرات
مدم نداشتم ازشون گرفتم, مارکش عجیب قریب هست, مثل این که دیگه هواوی هم دیگه بهشون مدم نمیده؟
InnboxG64 برای شرکت Iskratel
تنزیمات خاصی انجام ندادم
شبکه داخلی دانلود 203 mbps آپلود 96 و به هیچ وج از این عداد بالاتر نمیره
خارجی هم مثلا از المان و انگلستان از 100 دانلود سرعت دیدم تا 180
همه تستهام با سایت speedtest.net
دیروز هم برای مادرم فصل 4 the last kingdom با تورنت گرفتم سرعت از 11 MB/s تا 15 تغییر میکرد, بیشتر دور و ور 12 و 13 بود
پینگ به 8.8.8.8 از 37 هست تا 43
مدم 690 تومن شد برام, حدس میزنم هواوی خیلی گرون تر هست و اینا مدمهای ضعیفتر دارن میفروشن
بعد از 10 بار تماس گرفتن و پیگیری تونستم فیبر نوری رو بگیرم از مخابرات
مدم نداشتم ازشون گرفتم, مارکش عجیب قریب هست, مثل این که دیگه هواوی هم دیگه بهشون مدم نمیده؟
تنزیمات خاصی انجام ندادم
دیروز هم برای مادرم فصل 4 the last kingdom با تورنت گرفتم سرعت از 11 MB/s تا 15 تغییر میکرد, بیشتر دور و ور 12 و 13 بود
مدم 690 تومن شد برام, حدس میزنم هواوی خیلی گرون تر هست و اینا مدمهای ضعیفتر دارن میفروشن
سوال دیگه هم اینکه
فیبر کشی به چه صورته؟داخل ساختمون خرابکاری داره یا براحتی انجام میشه؟مشکلی برای همسایه ها و سایر سیم و کابل ها بوجود نمیاد؟
اگر اشتباه نکنم دو حالت داره
یا این که از زیر زمین یا هوایی تا حیات شما فیبر نوری برای ساختمون کشیده شده, و یک باکس گذاشتن توی حیات که از اونجا برای همه واحدها کابل کشیده میشه
برای من جور دیگری بود
ساختمان ما فیبر نوری نداشت و توی کوچه ما یک کافو معمولی هست که از اونجا از زیر زمین کشیدن و سیمهای مسی رو بردن توی ساختمون
ما خونمون نبش هست و من متوجه شدم که سر کوچه کافو فیبر نوری هستش, به 2020 زنگ زدم, شمارم رو دادم و گفتن اونجا پوشش نداره, رفتم مرکز, شماره ی بازار یاب فیبر نوری رو گرفتم و مستقیم بهش زنگ زدم, گفت ثبتنامت میکنم 5 دقیقه دیگه زنگ زد گفت اونجا فیبر نوری نداره بهش توضیح دادم گفتم خودم کافو رو دیدم, دوباره زنگ زده بود به پیمانکار, دعیید کرد برام,
هفته بعد اومدن و از کافو سر کوچه یه کابل کشیدن دور ساختمون, قاب پنجره اتاق رو با دلر سوراخ کردن و کابل رو آوردن تو, کابر رو جوری انداختن که توی دید نباشه, یه کابل دیگه از کافو به ته کوچه کشیده شده بود, و من از صاحاب اون خونه پرسیدم بهم گفت همسایه های ساختمون دیگه به خاتر این که کابل از روی حیاتشون رد شده غر میزنن
دو روز دیگه دو نفر اومدن و پیریز مخصوص رو اوردن چسبوندن به دیوار و کابل که از بیرون اومده بود رو بهش وصل کردن
2 روز دیگه یکی دیگه اومد, مدم رو اورده بود, وصل کرد و رفت
من گیمر حرفه ای نیستم, بیشتر فایتر بازی میکنم, street fighter, mortal kombat, و پینگم خوب هست
احتمال داره وار زون مخابرات رو بن کرده باشه؟ باید از دی ان اس هوشمند استفاده کنی, شاید, حالا اونهایی که بلدن لطفا راهنمایی کنن
کلا برای وارزون به فکر یه vpn باش یا exitlag ای چیزی ...
بهترین پینگ رو با تانوما میشه گرفت فعلا (70 تا اروپا غربی) ...
داخل وارزون هم من با vpn و fps حدود 70 پبنگ بین 86 تا 109 میگیرم ...
فعلا برو خدارو شکر کن که مودمت گیگابیت پورت داره...از بدبختی من مودمم هواوی هست ۴ تا پورتش فست اترنت هست ..وقتی فهپیدم انقد اعصابم خورد شد که...بعد از 10 بار تماس گرفتن و پیگیری تونستم فیبر نوری رو بگیرم از مخابرات
تنزیمات خاصی انجام ندادم
بله من تانوما دارم.بله الان از haste استفاده میکنم با همراه اول که پکت لاس تقریبا صفر هست ولی پینگ بین 140تا170
وی پی ان مناسب این قضیه پیدا نکردم
شما تانوما دارید؟یعنی این پینگی که فرمودین با تانوما هستش؟؟
بله من تانوما دارم.
فعلا برو خدارو شکر کن که مودمت گیگابیت پورت داره...از بدبختی من مودمم هواوی هست ۴ تا پورتش فست اترنت هست ..وقتی فهپیدم انقد اعصابم خورد شد که...