اینترنت فیبر نوری (تانوما)

من تستش کردم بیشتر شبیه یه جوک هست در مقابل geforce now یا stadia ...
اصلا نمیشه چیزی توش بازی کرد نیم ساعت طول میکشه بره توی گیم داخل بازی هم که رفت انگار داری یه استریم 144p نگاه میکنی اونم 4 فریم در ثانیه...
چیزی که من از یک سری نوشته ها موقع ثبت نام دستگیرم شد اینه که میخوان یه جایگزین برای playstore باشن البته حدس میزنم...
همون. من با ADSL هشت مگ تست کردم دیدم درست کار نمیکنه. عملا غیرقابل بازیه. می‌خواستم مطمئن شم بخاطر سرعتم نیست.
اینم یه پروژه‌ایه برای گرفتن بودجه و چاپیدن.

سلام دوستان یه سوال داشتم میخواستم بدونم سرویس 16مگ تانوما رو بگیرم ایا سرعت دانلود 2مگ رو میده یا نه اسمشون 16مگ هست خیلی ها سرعت 40مگ ام توی اسپید تست گرفتن اینو اگه میشه بگید و اینکه
سرعت سرویس توی پینگ تاثیر داره؟ مثلا 16مگ حدودا پینگش چه طوریاس و سرعت دانلود آپلود معمولا چه در میدن؟
راستی از خونه تا مرکز مخابرات ام 3کیلومتر فاصلس ایا تاثیره داره؟

دوستان ازین فت نوری که به آنتن موبایل دادن، میتونن بهم FTTH بدن؟

Sent from my G8142 using Tapatalk
8a9e3d1c90d8e523c12d31f4ea4957d6.jpg

پینگت در چه وضعه؟
پینگ فرقی نکرده فکر کنم
Pinging 79.127.127.35 with 32 bytes of data:
Reply from 79.127.127.35: bytes=32 time=5ms TTL=54
Reply from 79.127.127.35: bytes=32 time=6ms TTL=54

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=52ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=50ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=52ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=50ms TTL=46

دوستان ازین فت نوری که به آنتن موبایل دادن، میتونن بهم FTTH بدن؟

Sent from my G8142 using Tapatalk
8a9e3d1c90d8e523c12d31f4ea4957d6.jpg
معمولا فیبری که از مخابرات تا اونجا کشیده شده رو اون اپراتور به صورت اختصاصی خریده و میتونه بگه نه من اجازه نمیدم استفاده کنید یا مثلا بگه باید از من دوتا کر رو اجاره کنی که معمولا مخابرات این کارو نمیکنه اتفاقا برای یکی از دوستای من همین وضعیت هست (اپراتور به مخابرات میگه باید به من هزینه اجاره بدی ) و نمیتونه فیبر بگیره ...
حالا باید بری مرکز مخابراتی ببینی چی میگن بهت ...

سلام
امروز فیبر نوری بنده هم وصل شد بعد از ماهها معطلی ! و نتیجه واقعا ناامید کننده .رو psn که تست میگیرم دانلودم 111Mbps هست و آپلودم 2.8Mbps !! وقتی دوباره تست میگیرم هر دو تغییر میکنن البته نه کم بلکه اپلودم از 2.8 میاد رو 1 ! و همین کار خودش رو تو گیم میکنه و باعث شده تمام ایکون های داخل بازی برام قرمز بشه چیزی که تو شاتل حداقل کمتر برام اتفاق میوفتاد .و الان هم کلا دیسکانکت شدم و مجبور به ریست مودم شدم!
من صرفا به خاطر آن استیبل بودن شاتل اومدم فیبر نوری و الان با نتی مواجه هستم که مدام رقص عدد داره .

145250

اینم جهش از 98 به 175 !!
145252

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: saeed_sg
سلام
امروز فیبر نوری بنده هم وصل شد بعد از ماهها معطلی ! و نتیجه واقعا ناامید کننده .رو psn که تست میگیرم دانلودم 111Mbps هست و آپلودم 2.8Mbps !! وقتی دوباره تست میگیرم هر دو تغییر میکنن البته نه کم بلکه اپلودم از 2.8 میاد رو 1 ! و همین کار خودش رو تو گیم میکنه و باعث شده تمام ایکون های داخل بازی برام قرمز بشه چیزی که تو شاتل حداقل کمتر برام اتفاق میوفتاد .و الان هم کلا دیسکانکت شدم و مجبور به ریست مودم شدم!
من صرفا به خاطر آن استیبل بودن شاتل اومدم فیبر نوری و الان با نتی مواجه هستم که مدام رقص عدد داره .

View attachment 145250

اینم جهش از 98 به 175 !!
View attachment 145252
با سلام ..مودمتون چی هست؟داخل تنظیمات مودم برید و در قسمت اپتیکال rx رو ببینید..این اگه مناسب نباشه عددش به این معنیه که پریز فیبر درست اسلایس نشده و یا کانکتورای fat مشکلاتی دارن..و در نتیجه باعث ناپایداری میشه..راستی با کابل تست گرفتید؟!

• Like
Reactions: saeed_sg and ZEN 2
با سلام ..مودمتون چی هست؟داخل تنظیمات مودم برید و در قسمت اپتیکال rx رو ببینید..این اگه مناسب نباشه عددش به این معنیه که پریز فیبر درست اسلایس نشده و یا کانکتورای fat مشکلاتی دارن..و در نتیجه باعث ناپایداری میشه..راستی با کابل تست گرفتید؟!
مودم fiberhome هست ! الان سر کار هستم رفتم خونه باید چک کنم .دیشب دوباره تست کردم ولی به هیچ عنوان ثابت نیست پکت لاست از 0 یهو میره روی 42 ! که عملا یعنی هیچ .
مخابرات پشتیبانی فنی واقعا ضعیفی داره طوری که فردی که پشت گوشی هست نمیتونه کلمه آپلود رو درست تلفظ کنه .به من میگه مودم رو ریست کن.
بعد هم میگن مقدار دانلود و آپلود در فیبر نوری تقریبا مشابه هست در حالیکه دانلود من وقتی تست کانکشن میگیرم 112mbps ولی آپلودم 1mbps هست که اونم تا 720kbps هم پایین میاد.
٫٫٫ویرایش ٫٫٫٫
اینم عکس از اپتیکال اینفو :
145351

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: saeed_sg
مودم fiberhome هست ! الان سر کار هستم رفتم خونه باید چک کنم .دیشب دوباره تست کردم ولی به هیچ عنوان ثابت نیست پکت لاست از 0 یهو میره روی 42 ! که عملا یعنی هیچ .
مخابرات پشتیبانی فنی واقعا ضعیفی داره طوری که فردی که پشت گوشی هست نمیتونه کلمه آپلود رو درست تلفظ کنه .به من میگه مودم رو ریست کن.
بعد هم میگن مقدار دانلود و آپلود در فیبر نوری تقریبا مشابه هست در حالیکه دانلود من وقتی تست کانکشن میگیرم 112mbps ولی آپلودم 1mbps هست که اونم تا 720kbps هم پایین میاد.
٫٫٫ویرایش ٫٫٫٫
View attachment 145351
خب این مقادیر مناسبه..ولی این پکت لاست که میگین ۴۲ درصد عجیبه..گفتید با کابل وصلید؟

• Like
٫٫٫ویرایش ٫٫٫٫
View attachment 145351
حتما به پیمانکاری که برات انجام داده اطلاع بده که با دستگاه fat رو چک کنه

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or