malek911
کاربر سایت
درود مبارک باشه دوست عزیز .شما با سروهای امریکا مثلا در بتلفیلد ایا لگی هس می کنید و قابل بازی هست یا نه و پینگش چقدره؟خب فیبر ما هم بعد از کلی دوندگی بالاخره وصل شد...
هم سرعت خوبه و هم پینگ هزینش هم کلا برای من حدود 2600 شد که بد نیست به نظر من...
داستان کامل رو توی یکی از فروم های همسایه نوشتم اگر خواستید بخونید...
داداش مبارکت باشهدوستان اینم سرویس 3 ساله پیش پرداخت من با طرح 30 مگ حجم 178 گیگ ماهانه هست.
فقط دوستانی که از طرح 30 مگ استفاده میکنن میشه بگین این سرعت برا این طرح خوبه یا نه؟
سلام داداش مخلصم .راستش من 5 بار فرم نت فیبر نوری رو پر کرده بودم و حضورا به مخابرات مرکزی منطقه مراجعه کردم.اگه بتونی با رییس مخابرات صحبت کنی یکماهه کاراشو انجام میدن.داداش مبارکت باشه
من تانوما ندارم ولی خدایی سرعتت خیلی خوبه!!!
فقط میشه بگی روند گرفتن تانوما چطوریاست؟ حدود هزینهاش با مودم و همه چیز چقدر شد؟
و اینکه از نظر پینگ راضی هستی؟ کلا نسبت به ADSL چطوریاست؟
پینگت بالاس باید یا یک باشه یا دو به پینگ vdsl می خورهدوستان اینم سرویس 3 ساله پیش پرداخت من با طرح 30 مگ حجم 178 گیگ ماهانه هست.
فقط دوستانی که از طرح 30 مگ استفاده میکنن میشه بگین این سرعت برا این طرح خوبه یا نه؟
داداش من تهران نیستم ارومیه هستم آذربایجان غربی.ولی بحثم بیشتر برا سرعت این طرح بود.پینگت بالاس باید یا یک باشه یا دو به پینگ vdsl می خوره
باشه بازم به نظرم باید پینگت 5 باشه یه پیگیری بکن .پینگ من با المان الان 88 اینا هست و adsl هستم . پینگ شما بسته به مکانت که نزدیکتری باید بهتر باشه حدود 78 .البته جدیدا کم شده و احتمالا تجهیزات رو فیبر و vdsl هست.انوخت شما هیچ لگی احساس می کنی در بازی خصوصا با سروهای امریکا که پینگ بیشتره.داداش من تهران نیستم ارومیه هستم آذربایجان غربی.ولی بحثم بیشتر برا سرعت این طرح بود.
ولی سرورای آلمان پینگ 85-86 بود
درسته ولی از دی ماه نمیدونم چی شده پینگ داخلی رو داغون کردن الان بحث من نیست از دوستان دیگه حتی تو تبریز و مشهد جویا شدم اونا هم پینگشون مثه من بود.باشه بازم به نظرم باید پینگت 5 باشه یه پیگیری بکن .پینگ من با المان الان 88 اینا هست و adsl هستم . پینگ شما بسته به مکانت که نزدیکتری باید بهتر باشه حدود 78 .البته جدیدا کم شده و احتمالا تجهیزات رو فیبر و vdsl هست.انوخت شما هیچ لگی احساس می کنی در بازی خصوصا با سروهای امریکا که پینگ بیشتره.
قسمت دوم سوالم رو هم جواب بدی ممنون می شمدرسته ولی از دی ماه نمیدونم چی شده پینگ داخلی رو داغون کردن الان بحث من نیست از دوستان دیگه حتی تو تبریز و مشهد جویا شدم اونا هم پینگشون مثه من بود.
خود وزیر هم تو توییترش گفت که یه مشکلی پیش اومده تو مسیر فیبر و احتمالا تا تابستون حل شه
راستش کاربری من برا بازی نیست بیشتر رو دانلود و آپلود بود حساسیتم و از کنسول بازی استفاده نمیکنمقسمت دوم سوالم رو هم جواب بدی ممنون می شم