اینترنت فیبر نوری (تانوما)

مسلما میارزه

حتی اگه پینگت همون باشه که نیست ..

پایداری بهتر و پکت لاس کمتری داره

سلام من درخواست دادم گفتن دو هفته طول میکشه تا نصب کنند . ولی حدس میزنم ۲۰ روزی طول بکشه . مودم رو به صورت امانی بهم میدن . نت یک ساله گرفتم ۲۰ مگابیت با ماهی ۳۰۰ گیگ دانلود . که ماهی حدود ۱۱۰ میشد و یک سالش شد ۱/۳۰۰ با ۴۰۰ هزینه نصب و رانژه ازم گرفتن شد ۱/۷۰۰

سلام من درخواست دادم گفتن دو هفته طول میکشه تا نصب کنند . ولی حدس میزنم ۲۰ روزی طول بکشه . مودم رو به صورت امانی بهم میدن . نت یک ساله گرفتم ۲۰ مگابیت با ماهی ۳۰۰ گیگ دانلود . که ماهی حدود ۱۱۰ میشد و یک سالش شد ۱/۳۰۰ با ۴۰۰ هزینه نصب و رانژه ازم گرفتن شد ۱/۷۰۰
شما تهران هستین؟ اگه آره کدوم منطقه؟
مدل مودمی که بهتون دادن چیه؟

• Like
Reactions: Bizhanl
واقعا فیبر نوری سرعتش بالاست؟

والا من ک با نت رایتل و ایرانسل بازی میکنم مشکلی نیست
یعنی تا حالا نمیدونستی سرعت فیبر بالا هستش؟
کیفیت و پایداری فیبر از همه سرویسهای موجود بالاتره البته به شرطی که انگولکش نکنن
اینم تست خودم که مال 4 سال پیشه
161631

کیفیت و پایداری فیبر از همه سرویسهای موجود بالاتره البته به شرطی که انگولکش نکنن
View attachment 161631
میدومم داداش ولی ی بار آوردن واسم خیلی پایین بود سرعت البته توی منطقه ما

میدومم داداش ولی ی بار آوردن واسم خیلی پایین بود سرعت البته توی منطقه ما
اون فیبر نبود،adsl مخابرات بود.چایی نبات نیست که هر وقت دلت خاست برات بیارن :) ملت یه قرن پیگیرش میشن تا شاید براشون فیبر کشیدن

سلا
شما تهران هستین؟ اگه آره کدوم منطقه؟
مدل مودمی که بهتون دادن چیه؟

سلام خیر من در مازندران یکی از شهرستان هاش هستم .

مودم رو هنوز بهم ندادن گفتن ده روز طول میکشه مودم برسه چندتایی که موجود بود برای مشتری های دیگ نیم نگاهی انداختم هووای بود البته مدلش رو ندیدم . فعلا در حال حاضر فقط پولش رو گرفتن ?

• Like
Reactions: nzone
View attachment 161631

تو شهر ما کرمان اوردن . بعضی جاها هم گرفتن . محله ما باکس ها شو گذاشتن ولی به ما هنوز نمیدن
من الان از کجا میتونم پیگیر بشم ؟

کسی اینجا باهاش فیفارو تست کرده؟ تو آلتیمیت پینگتون چنده؟
تو سایتش فقط گیلان رو زده! یعنی تهرانو نداره؟
فیفا ۲۰ که خوب بود.تو فیفا ۲۱ هم تست کردم پینگ ۴۰-۵۰ میده که احتمال زیاد حریفای عربی هستن.در کل برا فیفا عالیه

سلام دوستان برای گرفتن فیبر نوری کل ساکنین ساختمان باید موافق باشن/ثبت نام کرده باشن ؟ ما از عید اینترنتی ثبت نام کردیم ولی خبری نشده، رفیقم میگه چون حتما کل واحد هاتون باید موافق باشن وگرنه نمیان. از اونطرف یه رفیق دیگه ام میگه بدون اینکه اطلاعی داشته باشن یه روز اینترنت شون قطع شده اینم زنگ زده گفتن که فیبر نوری برا شون نصب شده ! اصلا در جریانش هم نبوده چه برسه به ثبت نام و رضایت و ...
الان چطوریه ؟ 5 واحد هستیم سمت پارک لاله (تهران) بعد هزینه اینا هم میگیرن ؟ مودم و نصب و ...
ممنون میشم یکی توضیح بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or