ایا xbox one خواهید خرید؟

آیا Xbox One می خرید؟

• بله

رای‌ها: 0 0.0%
  • خیر

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    0
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
يه سوال واقعا ذهن منو مشغول كرده. چرا فقط صحبت از مايكروسافت و سونيه؟ مگه نينتندو آدم نيست. حالا درسته گرافيكش در حد همين نسل هم نيست اما داره براش بازي مياد تا 5 سال ديگه حداقل ساپورت ميشه هكشم كه گويا كردن قيمتشم كه مفته والا گرچه واقعا نميتونم از ps4 بگذرم ولي تا دو سه سال كه هك شه و ارزون شه فكر كنم با وي يو حال كنم بنظرم براي ما ملت مستضعف بهترين انتخابه.
تو بازی سنتر ازش صحبتی نیست.تو بحث ها اکثرا میگن قدرت کنسول.برای همین wii u رو بیشتر با همین نسلی که هستیم مقایسه میکنن.بعدم کلا کنسول های نینتندو مخاطب های خاصی داره و بازی هاش خاص ترن و خیلی فانن.

تو بازی سنتر ازش صحبتی نیست.تو بحث ها اکثرا میگن قدرت کنسول.برای همین wii u رو بیشتر با همین نسلی که هستیم مقایسه میکنن.بعدم کلا کنسول های نینتندو مخاطب های خاصی داره و بازی هاش خاص ترن و خیلی فانن.

راستيتش بحث در مورد قدرت كنسول فقط جهت كل كل خوبه خودمم ميكنم خيلي هم حال ميده اما توي دنياي واقعي اين بازيان كه خيلي مهمن و گرافيك در درجه ي دوم اهميته. البته در مورد وي يو ديگه درست ميفرماييد خيلي ضعيفه حداكثر اندازه ي 360 ه نه بيشتر به هر حال ولي بازياي بدي نداره گرچه شاهكار هم نيست ارزش داره بخريش الي الخصوص كه خبراي خوبي در مورد هك شدنش هست

توي اين جدولي كه گذاشتي يه نيگا به قسمت رم و gpu كن!!!
باز به نظرت زياد فرق ندارن؟؟!!
شما هم یه نگاهی به قسمت پهنای باند مموری بنداز ببین سونی اصلا همچین چیزی روی کنسولش نیست

- - -ویرایش - - -

يه سوال واقعا ذهن منو مشغول كرده. چرا فقط صحبت از مايكروسافت و سونيه؟ مگه نينتندو آدم نيست. حالا درسته گرافيكش در حد همين نسل هم نيست اما داره براش بازي مياد تا 5 سال ديگه حداقل ساپورت ميشه هكشم كه گويا كردن قيمتشم كه مفته والا گرچه واقعا نميتونم از ps4 بگذرم ولي تا دو سه سال كه هك شه و ارزون شه فكر كنم با وي يو حال كنم بنظرم براي ما ملت مستضعف بهترين انتخابه.
من تاحالا نه دستم به کنتروله وی و وی یو خرده نه چیزه دیگه ی ولی شما فکرشو بکن کنسولی که چند وقت پیش معرفی شده سخت افزارش از کنسولی که هشت ساله پیش عرضه شده پاین تره خوب چه توقعی میشه داشت

با توجه به کینکت زوری، طراحی زشت، نداشتن Pad روی کنترلر، اختصاص نصف کنفرانس (ها) به عوامل مسخره App و فیلم و سریال قطعا خیر!

هر وقت خواستم فیلم یا سریال ببینم شب و روز یا پیتزا بخرم آنلاین حتما می گیرمش !
من کنسولی که همه چیش زوری باشه به هیچ وجه نمی خرم !
خدا رو شکر از این نسل دارم بازی اوریج می گیرم و می دونم نسل بعد هم خبری از ه..ک نیست پس کنسولی رو که می خوام بخرم باید احترام به مشتری رو رعایت کنه ! ;)

به نظرم این نظر سنجی رو باید بعد از E3 میزاشتین :d چون من مطمئنم تو e3 خیلی نظر ها عوض میشه ! 15 بازی انحصاری کم چیزی نیست

بنظره من هنوز باید صبر تا اطلاعات بیشتری راجبع اکس باکس در ای تری دید.
ولی بهر حال خریدنش برای هر گیمری واجب.

توقعاتی که من از نسله بعد داشتم:
-یه کنترلره متفاوت : که ایکس وان تو این زمینه هیچ حرفی برای گفتن نداره ، همین الانش کینکتو انداختم رو میز تلویزیون یه سانت خاک نشسته روش
حالا اینکه ضربانه قلبمو اندازه بگیره و این جنگولک بازیا چیزی رو عوض نمیکنه
100 درصد با توجه به قابلیت ویتا و Dual 4 ، سونی خیلی تو این زمینه از مایکرو و نینتندو جلوتره .
-یه سخت افزار فک برانداز
مسلما cpu هشت هسته و هشت گیگ رم با توجه به سیستمایی که تو بازار داریم خیلی چیزه عجیبی نیست ، تنها چیزه عجیب بین سه کنسوله نسله بعدی هشت گیگ رمه GDDR5 هست . البته خیلی گشتم تا از 32 مگ رمه Xbox ONe سر در بیارم که تا الان بی نتیجه بوده
با این اوصاف تو این زمینه هم سونی جلوتره
-معرفی بازی با گیم پلی به معنای واقعی متفاوت مثله Mass Effect تو این نسل
که هنوز تو این زمینه هیچ نظری نمیشه داد تا E3
تا اینجای کار تنها قابلیت جالبه ایکس وان که البته روی 360 هم معرفی شده همون Smart Glass ـه
امیدوارم یه فرجی بشه تو E3 ، چون هر چی باشه نمیتونم از Halo دل بکنم:(
و اگر خبره خاصی نشه ، خیر ، نخواهم خرید

ترجیح میدم پولش رو خرج ارتقای pc کنم :D بازی های انحصاری رو هم بی خیال باااو pc خودش آخرت انحصاره :D

سوال یکمی مشکل داره چون خیلی به شرایط بستگی داره : کپی خور بشه - بازیای خوبی داشته باشه و...
من اگه چند تا از انتظاراتمو براورده کنه حتما میخرم : کپی خور بشه! - الن ویک داشته باشه - کینکتش واقعا اون کیفیتی که نشون دادن رو داشته باشه
فقط مشکل من با براق بودن کنسوله که جای انگشت روش میمونه و من با این موضوع خیلی مشکل دارم ترجیح میدادم مثل 360فت باشه دیگه این مشکلو نداشته باشه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or