ایا xbox one خواهید خرید؟

آیا Xbox One می خرید؟

• بله

رای‌ها: 0 0.0%
  • خیر

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    0
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اگه رو قانون اجرای بازی های دست دو تجدید نظر کنند صد در صد میگیرم;)

Last edited by a moderator:
صد در صد میگریم چون به مایکروسافت و کنسول جدید اعتقاد دارم چه کپی چه اورجینال میگیرم تا الان 100 تومن کار گذاشتم برای خرید کنسول

با توجه به اینکه شبکه انلاین این کمپانی و کنسول خیلی قویتر از رقباست ، میخرمش

من که هرجا رمدی باشه منم میرم:bighug:ولی ps4 هم اگه پولش جور شد میخرم که هر دورو داشته باشم

من اصلآ نمیتونم پلی بخرم! چون دسته رو دستم میگیرم شست ناخوداگاه میره بالا! اصلآ راه نداره..
بدون هیلو هم که زندگی پوچ و بی معناست..

به احتمال خیلی زیاد حتی اگه کنسول هک هم بشه باید قید آنلاین رو به کلی زد. حتی برای یه لحظه.

با این سیستم چک 24 ساعته بازی ها فکر میکنم خیلی راحت بشه بازی اصل رو از کپی تشخیص داد.

اگر مشکلات نسل قبل رو نداشته باشه و هک بشه . فقط فقط به خاطر چند تا دونه بازی انحصاریش میخرم . با اینکه نسبت به PS4 ضعیف عمل کرده و لی میخرم.

اگر مشکلات نسل قبل رو نداشته باشه و هک بشه . فقط فقط به خاطر چند تا دونه بازی انحصاریش میخرم . با اینکه نسبت به PS4 ضعیف عمل کرده و لی میخرم.

حالا تو خیلی به خودت فشار نیار! هومن جان...
همون چند تا دونه ( HALO ) به کل شرکت و تاریخچه سونی میارزه!
پول دستم باشه شاید پولم رو برا پلی حروم کنم! ولی اول ONE...

حالا تو خیلی به خودت فشار نیار! هومن جان...
همون چند تا دونه ( HALO ) به کل شرکت و تاریخچه سونی میارزه!
پول دستم باشه شاید پولم رو برا پلی حروم کنم! ولی اول ONE...

جدا؟ از کی تا حالا Halo و geow به کل شرکت سونی می ارزند؟شرکت مایکروسافت هنوز یه بازی از خودش نمیتونه تولید کنه و یه استودیو درست حسابی نداره اومده با پول Remedy و Epic رو خریده براش انحصاری بسازن.شما سعی کن پولت رو حروم کنسول جدید سونی نکن و باهاش Halo جدید بگیر که یموقع زندگیت به نیستی نره!

جدا؟ از کی تا حالا Halo و geow به کل شرکت سونی می ارزند؟شرکت مایکروسافت هنوز یه بازی از خودش نمیتونه تولید کنه و یه استودیو درست حسابی نداره اومده با پول Remedy و Epic رو خریده براش انحصاری بسازن.شما سعی کن پولت رو حروم کنسول جدید سونی نکن و باهاش Halo جدید بگیر که یموقع زندگیت به نیستی نره!

از روزی که Combat Evolved عرضه شد...
درضمن ممنون از پیشنهات! شاید راست میگی! نباید پولم رو حروم سونی کنم! میتونم کارای بهتری با اون پول بکنم!

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or