ایا xbox one خواهید خرید؟

آیا Xbox One می خرید؟

• بله

رای‌ها: 0 0.0%
  • خیر

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    0
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
تجربه به من ثابت كرده كه لانچ كنسول هيچوقت اونو نخريد بعد از چند ماه ايراداتش مشخص ميشه!

تجربه به من ثابت كرده كه لانچ كنسول هيچوقت اونو نخريد بعد از چند ماه ايراداتش مشخص ميشه!

دقیقا. 360 که مشکل سه چراغ داشت. پی اس 3 هم که چراغ زرد میداد و دور فن می رفت بالا و رد اسکرین میداد. بهترینش مدل اسلیم که هیچ اسرادی واسش بوجود نمیاد ولی خوب 3 یا 4 سال طول می کشه تا بدند بیرون...

2-3 میلیون روی دستگاه حساب کنیم ، هر بازیشم راحت 150 تومن .من که نمیخرم .فعلا همین 360 رو عشقه

مایکروسافت نظرات شما رو بخونه شخصاً تصمیم به هک کنسول می کنه.یعنی چی وقتی هک شد؟؟؟مگه هک هم میشه اگه شد منم پایه ام

من هر كنسولي كه زود تر كپي خور بشه ميخرم 360 كه يه ارادت خاص نسبت بهش دارم مخصوصا وقتي كه جي تگ شد:d
ستاد مبارزه با كپي رايت:d

من چون یه کنسول بازی میخوام...به احتماله زیاد PS4 میخرم ولی بازم باید صبر کرد تا E3

- - -ویرایش - - -

مگه ديوانه ام ريسيورى كه از PS4 كبير 33% ضعيفتره بخرم!
اولا نسله قبلم ایکس باکس ضعیف تر بود ولی دیدم که توی بازی های مولتی پلت فرم چجوری سونی رو خورد میکرد
- - -ویرایش - - -

برای دوستانی که به اون رمه 8GB GDDR5 مینازن باید بگم اون 8GB با رمه گرافیک کارت هستش ولی ایکس باکس 8GB DDR3 مستقل از گرافیک کارت رم داره

آخرین ویرایش:
به نظرم بهتره بزارین هر دو بیاد بعد نظر بدین.....
اما مطما هستم ps4 گرونتر از وان هست ....
در کل چون تجربه 360 واسم دلچسب بود حتما میرم سراغ one .... در ضمت کینکت خودش یه سرو گردن xbox رو بالاتر نگه میداره....!
روزی 3-4 ساعت به خاطر کینکت ورزش میکنم :d

از اونجاییکه هنوز هفت هشت ماهی تا بیرون اومدن این کنسول مونده و اینکه ماشالله اینقدر نرخ دلار اینجا ثبات داره که فکر کنم الان هیچ تصمیم نشه گرفت که کنسول را بخریم یا نه .
فکر کنید دلار شش هفت ماهه دیگه بره بالا ( پارسال را در نظر بگیرید که از اردیبهشت 91 تا پاییز 91 چه قدر دلار بالا رفت ) . اونوقت باید مثلا سه چهار میلیونی پول کنسول و چهارصد پونصد تومانی هم پول گیم بدیم ( اگه هک نشه ) .
با این تفاسیر من که کلا بیخیال میشم و همین 360 رو میشینم عناوین تاپش رو دوباره بازی میکنم .

دلیلی نمیبینم که بخوام کنسول دیگه ای رو بهش ترجیح بدم کپی خور بشه صد در صد میخرم چون امسال واقعا تا حالا خیلی خوب کار کرد.

اینم مشخصات کامل و مقایسه یی این دو کنسول اینجا می شه فهمید که از نظر قدرت این دو کنسول با هم زیاد فرق ندارن
84787443425710135980.jpg

اینم مشخصات کامل و مقایسه یی این دو کنسول اینجا می شه فهمید که از نظر قدرت این دو کنسول با هم زیاد فرق ندارن
84787443425710135980.jpg
توي اين جدولي كه گذاشتي يه نيگا به قسمت رم و gpu كن!!!
باز به نظرت زياد فرق ندارن؟؟!!

يه سوال واقعا ذهن منو مشغول كرده. چرا فقط صحبت از مايكروسافت و سونيه؟ مگه نينتندو آدم نيست. حالا درسته گرافيكش در حد همين نسل هم نيست اما داره براش بازي مياد تا 5 سال ديگه حداقل ساپورت ميشه هكشم كه گويا كردن قيمتشم كه مفته والا گرچه واقعا نميتونم از ps4 بگذرم ولي تا دو سه سال كه هك شه و ارزون شه فكر كنم با وي يو حال كنم بنظرم براي ما ملت مستضعف بهترين انتخابه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or