ایا xbox one خواهید خرید؟

آیا Xbox One می خرید؟

• بله

رای‌ها: 0 0.0%
  • خیر

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    0
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
والله برای خریدکنسول نسل بعد بستگی به این داره که کدوم یکی زودتر کپی خور می شه . شاید اکثر گیمرها منتظر هستن که کنسول هک بشه بعد تصمیم بگیرن که بخرنش یا نه .
من تا قبل از رونمایی ایکس باکس جدید مصمم بودم که کنسول مایکرو رو بخرم ولی با نمایش آن و قابلیت های جدیدش یه کم مردد شدم .

اگه نتایج نظرسنجی XONE با نتایج نظرسنجی PS4 در باره خرید مقایسه کنیم خیلی چیزا معلوم میشه(قابل توجه فن های xbox )
خوب که چی؟ تو برو PS4 خودتو بخر لازم نکرده واسه سونی تبلیغات بکنی ما هم میریم اکس باکس خودمونو میخریم.

- - -ویرایش - - -

من تا قبل از رونمایی ایکس باکس جدید مصمم بودم که کنسول مایکرو رو بخرم ولی با نمایش آن و قابلیت های جدیدش یه کم مردد شدم
تو مجبور نیستی از قایلیتهای جدیدش استفاده بکنی تو میتونی همون بازی که قبلا میکردی رو با اینم بازی کنی.

اگه هک بشه حتما میخرم! اگه نه میرم سمت سونی چون انحصاری های سونی بهتره. مگه این که در e3 فرجی بشه!

جفتشون متاسفانه گرونن ! ( هم PS4 هم X1 )

اگه پولم زیادی کرده بود و میخواستم کنسول بخرم , PS4 میگرفتم ! بار قبل ایکس باکس گرفتم بخاطر هزینه ی کمترش اینبار نه ...
بازیهایی مثه Last Of Us و Evil Within شاهکارن و نمیشه ازشون گذشت!

هنوز که هنوزه خودمو نمیبخشم که PS3 نگرفتم و نتونستم بازی هایی مثه Metal Gear Solid 4 و Heavy Rain و God Of War 3 رو انجام بدم !!!

آخی مایکرو بازم ما بردیم که
X-PS4-Comparison%20-%20Copy.jpg

چرا همه میگن اگه هک بشه میخرن؟؟!!!
طبق گفته خود مایکروسافت این کنسول هر 24 ساعت حداقل یکبار باید آنلاین بشه و توسط شبکه xbox کنترل بشه! دست بازی سازها رو هم که از اون ور باز گذاشته! (یعنی حتی ممکنه بازی سازها مثل همین ea طوری طراحی کنن که نیاز باشه واسه بازی تک نفره و آفلاین هم به اینترنت وصل شد!)

تقریبا کپی شدنش منتفیه! یه چیزی هم تحویل بازار دادن که دیگه خیال سونی راحته نیاز نیست تیم هکر بفرسته سراغش! ولی به برعکس این مطلب میشه خیلی امیدوار بود

میخرم!
اما نه هک شده ! حتی اگه هکم بشه باز هک نمیکنم با اینکه قیمت بازیا واقعا زیاده ولی سعی به جمع کردنه پولش میکنم و تو انتخاب بازیا دقت بیشتری به خرج میدم! دلیله هک نکردنم هم به خاطره سخت گیریه سازنده هاست هنوز که هنوز هک PS3 کامل نیست همین 2 هفته پیش بن شدم :( و مشکلاتی که مربوط به بن و استفاده محدود از امکانات آنلاین! مطمئنا تا چندین ماهه دیگه و تا حداکثر یه ساله دیگه نت ایران هم بهبود پیدا میکنه چون برای خودشونم خیلی مهمه تو این زمینه پیشرفت کنن به درک هم که همه چی شیلتر میشه ولی مطمئنا live و Psn بسته نمیشه! (امیدوارم) .
نسل بعد برای من امکانات آنلاین و بازی های آنلاین خیلی مهمه پس به هیچ وجه طرف هک نمیرم چون این نسل عذابشو کشیدم
اوریج میگیرم خیالمم راحته هنوز خیلیا تو ایران دارن اوریج با PS3 بازی میکنن...

توجه توجه
The Last of Us

تو پیش فروش در آمریکا بر اساس Vgchartz رتبه اول رو به دست آورد و از فرنچایز محبوب جی تی ای پیشی گرفت درسته که تا عرضه ی این بازی خیلی نمونده ولی تا عرضه جی تی ای چندین ماه اما فراموش نکنید:
این یک آی پی جدید هست ولی جی تی ای 13 مین نسخه ی خودش رو داره منتشر میکنه(اگر اشتباه نکنم)و پنجمین نسخه شماره دار و از همه مهم تر پیشینه ی این بازیه که یکی از محبوب ترین بازی ها هست
در انتظار یک انقلاب در صنعت گیم
زنده باد بهار زنده باد سونی

خوب که چی؟ تو برو PS4 خودتو بخر لازم نکرده واسه سونی تبلیغات بکنی ما هم میریم اکس باکس خودمونو میخریم.

- - -ویرایش - - -

تو مجبور نیستی از قایلیتهای جدیدش استفاده بکنی تو میتونی همون بازی که قبلا میکردی رو با اینم بازی کنی.
شما هم خودتو کنترل کن دیگه:دی
خوب این تاپیکو واسه این زدن که ملت نظرشونو بگن!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or