اگر سر اين 2 راهی قرار بگيرين کدام مسير را انتخاب ميکنين؟

• Thread starter Thread starter Mr.Ok
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببینم وقتی کله هرمی افتاد دنبالت همینو میگی>:) تازه بدبختیش اینه که جای فرار کردنم نیست که مثلا بگی بری یه گوشه امن گیر بیاری، اگه رفتی دیگه باید پاش وایسیو تقاص گناهان بی شمارتو پس بدی>:)

خوب دیگه خربزه خوردی پای لرزشم باید بشینی اگه فقط به مرگ راحت فکر می کنیبرو راکون سیتی
اگه به اون دنیا هم اعتقاد نداری که حتما داری بیا پیش خودم سیلنت هیل :d

100 % راکون سیتی!:d
ترجیح میدم توسط زامبی ها یا حتی Nemesis تیکه تیکه بشم ولی پامو تو سایلنت هیل نذارم!
یاد خیابونای پر از مه یا بیمارستان های خونی و تاریکی که فقط جلوتو اونم با چراغ قوه به زور میبینی میفتم میخوام سکته کنم!:d
100 رحمت به راکون سیتی!:d
اتفاقا آدم تو سایلنت هیل لذت میبره وقتی همه جا رو مه گرفته. :d
یا وقتی میری تو بیمارستانهای سایلنت هیل، رو دیوارهاش خون پاشیده و جنازه هایی که رو زمین هستن پر از خون شدن. یا وقتی میری تو ساختمونهای سایلنت هیل همه جا خاموش هست و حتی یه نور نمی بینی و مجبوری با همون چراغ قوه کوچیک راه خودتو پیدا کنی.

اتفاقا آدم تو سایلنت هیل لذت میبره وقتی همه جا رو مه گرفته. :d
یا وقتی میری تو بیمارستانهای سایلنت هیل، رو دیوارهاش خون پاشیده و جنازه هایی که رو زمین هستن پر از خون شدن. یا وقتی میری تو ساختمونهای سایلنت هیل همه جا خاموش هست و حتی یه نور نمی بینی و مجبوری با همون چراغ قوه کوچیک راه خودتو پیدا کنی.

واقعا لذت میبری از این چیزا ؟ یعنی وحید اگه خودتم اونجا باشی باز لذت میبری ؟ :d

خوب دیگه خربزه خوردی پای لرزشم باید بشینی اگه فقط به مرگ راحت فکر می کنیبرو راکون سیتی
اگه به اون دنیا هم اعتقاد نداری که حتما داری بیا پیش خودم سیلنت هیل :d
بله حرف شما متین ولی خو وقتی رفتی اونوقت پشیمون میشی و به حرف من میرسی:d تازه اگه بخوایم به این قضیه جدی نگاه کنیم باید یه چیز خیلی خیلی مهمو مدنظر بگیری و اونم رحیم بودن خداوند هستش، ربطش اینه که کسایی که در طول سری بازی SH میرن به این شهر هیچ اعتقادی به وجود خدای یکتا ندارن، پس فکر میکنن با رفتن به این شهر پاک میشن(چیزی که تو پستای قبلیم به خاطر جدی نبودن قضیه مطرح نکردم وگر نه باید پستای قبلیم رو با درنظر گرفتن این قضیه نادیده بگیریم) در نتیجه خداوند هیچوقت نمیخواد که بندش تیکه تیکه شه و روحش به ارواح خبیثه اون شهر لعنتی بپیونده(اشاره به مهملات فراماسونری که در بازی به وفور یافت میشن) پس هیچ انسان با ایمانی(منظور فقط ایمان به خداوند یکتاست) برای بخشش گناهانش بلند نمیشه بره سایلنت هیل و در عوض از خدای متعال طلب مغفرت میکنه(قضیه اساسی جدی شدا:d)

بله حرف شما متین ولی خو وقتی رفتی اونوقت پشیمون میشی و به حرف من میرسی:d تازه اگه بخوایم به این قضیه جدی نگاه کنیم باید یه چیز خیلی خیلی مهمو مدنظر بگیری و اونم رحیم بودن خداوند هستش، ربطش اینه که کسایی که در طول سری بازی SH میرن به این شهر هیچ اعتقادی به وجود خدای یکتا ندارن، پس فکر میکنن با رفتن به این شهر پاک میشن(چیزی که تو پستای قبلیم به خاطر جدی نبودن قضیه مطرح نکردم وگر نه باید پستای قبلیم رو با درنظر گرفتن این قضیه نادیده بگیریم) در نتیجه خداوند هیچوقت نمیخواد که بندش تیکه تیکه شه و روحش به ارواح خبیثه اون شهر لعنتی بپیونده(اشاره به مهملات فراماسونری که در بازی به وفور یافت میشن) پس هیچ انسان با ایمانی(منظور فقط ایمان به خداوند یکتاست) برای بخشش گناهانش بلند نمیشه بره سایلنت هیل و در عوض از خدای متعال طلب مغفرت میکنه(قضیه اساسی جدی شدا:d)

اقا راکون جا داری ما هم بیایم کله هرمی رو دیدم پاپیون بستم:d

اقا راکون جا داری ما هم بیایم کله هرمی رو دیدم پاپیون بستم:d
بله که جا داریم:d

راستی اینو یادم رفت در ادامه پست قبلیم بگم; علاوه بر مسائل مطرح در مورد سایلنت هیل اگه بخوایم از همان دید جدی به راکون سیتی نگاه کنیم بهترین مثال آخرالزمانی بودن راکون سیتیه، در واقع زامبی ها به نوعی نشانه آخرالزمانی بودن دنیای رزیدنت اویل هستن که همونطور که همگی به این مسئله اعتقاد دارن بالاخره زمین در روزی خاص به همچین بحبوبه ای تبدیل خواهد شد(حالا نه گفتم حتما زامبی، بهم ریختن اوضاع کل جهان رو میگم)، پس دور از انتظار نیست که منتظر همچین واقعه ای باشیم، و در آخر به عنوان نتیجه گیری اخلاقی باید گفت که راه مورد انتظار و واقع گرایانه راه شهر راکون سیتیه..................

بله که جا داریم:d

راستی اینو یادم رفت در ادامه پست قبلیم بگم; علاوه بر مسائل مطرح در مورد سایلنت هیل اگه بخوایم از همان دید جدی به راکون سیتی نگاه کنیم بهترین مثال آخرالزمانی بودن راکون سیتیه، در واقع زامبی ها به نوعی نشانه آخرالزمانی بودن دنیای رزیدنت اویل هستن که همونطور که همگی به این مسئله اعتقاد دارن بالاخره زمین در روزی خاص به همچین بحبوبه ای تبدیل خواهد شد(حالا نه گفتم حتما زامبی، بهم ریختن اوضاع کل جهان رو میگم)، پس دور از انتظار نیست که منتظر همچین واقعه ای باشیم، و در آخر به عنوان نتیجه گیری اخلاقی باید گفت که راه مورد انتظار و واقع گرایانه راه شهر راکون سیتیه..................

نخاستیم باو دور می زنیم بر میگردیم همین ایران خودمون:d

Raccoon City بدون شک
امکان Escape وجود داره از این شهر ولی Silent Hill عمرا
اون اتفاقاتی که میارن سرت اول روانیت میکنه تا اگه با احتمال 0.00000001 در بری هم از اونجا اتوماتیک میری تو تیمارستان

• Like
Reactions: Quantic Dream
نمیدونم اینو کسی گفته یا نه ...
من جای علامتها رو با عوض میکنم تا یه ضده حال اساسی زده باشم به ملت
...:shrewd:
بعد از همون راهی که اومدم برمیگرم خونمون

این سوال چه جوری به ذهنت خطور کرده ؟
سعی کن یه مدت از گیم بیای بیرون ، حالت بده (;) شوخی)

من Raccon City رو انتخاب میکنم ، هیجانش بیشتره >:d<

سایلنت هیل رو دوست دارم چون عاشق ترسم ، توی سایلنت بالاخره حقیقتو می فهمم(آخه می دونی هرکسی که میری سایلنت هیل می خواد بدونه حقیقت چیه!):dالبته با بچه ها موافقم راکون می تونی راه در رو داشته باشه اما سایلنت نداره حتی اگه خیلی هم باهوش باشی و بتونی فرار کنی آخرش که برگشتی خونه میزارنت تیمارستان !!! عوضش یه جورایی کیف داره یه چاقو تو دستت و میری میزنی وسط مه و تاریکی البته من یه شوکه الکتریکی هم تو خونه دارم اونم با خودم میبرم!!:d
بچه ها من تازه پستهای قبل رو تازه خوندم، ببخشید هدر توی سایلنت هیل 3 چه گناهی مرتکب شده بود ؟!! یا این ترویس بیچاره(راننده کامیونه) چیکار کرده بود غیر ازی اینکه می خواست حقیقتو راجع به خودش و والدنیش بدونه؟!!
حالا الکس میگیگ برادرشو کشته بود ولی اونم می خواست حقیقتو بدونه
پس در کل فکر نکنم سایلنت هیل یک مکانی برای پاک کردن گناهان باشد بعدشم شما از کجا می دونید الکس ،هدر و ترویس که به سایلنت هیل رفتن به خدا ایمان نداشتن؟؟؟ (البته می دونیم که سازندگان این سری بازی های تفکرات خرافی دارن و نباید هم چنین بازی های در مسائل جدی دخیل کنیم)

آخرین ویرایش:
میرم raccoon city چون زامبی کشی حال میده.حال میده مثل سریال the walking dead بیفتم دنبالشون به رفقا هم زنگ میزنم بیان یکی با تیرکمون یکی با تبر اون یکی با نارنجک و آر پی جی و اون یکی با اسلحه ی دو لول زامبی هارو له کنیم.مثل فیلم zombieland با گیتار و چوب بیسبال میزنیم سرشونو له میکنیم.

حالی به حولی.بسی حال کنیم با زامبی کشی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or