اگر سر اين 2 راهی قرار بگيرين کدام مسير را انتخاب ميکنين؟

• Thread starter Thread starter Mr.Ok
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ايول.عجب سوال باهالي
خب من يكي كه ميرم silent hill.چون هم باهال تره.هم عجيب تره.حداقل ميتوني توش يك كنجكاوي و فضولي بكني ولي تو اون راكون سيتي كه همون لحظه ي اول كلكت كندست مگه اينكه بگي lione و ada هم همراهيت بكنن:d
به هر صورت silent hill خيلي بهتره چون نيار به تخصص خيلي خاصي هم نداري و با يك چماق ميتوني جلو بري ولي واسه سفر به راكون سيتي بايد يك كاراته كار حرفه اي باشي:d

من اگه قرار باشه انتخاب داشته باشم 2 راه دارم ::d

1. یاهمون جا می ایستادم :d.

2. یا اگه باید بریم چون توو Silent دیوونه می شم و در Resident اویل میدم پس خودکشی بسی است عالی . :d

مثل اينكه مسافر RC زياد شد.آقا اسكانيا RC فقط 10 هزار ميبرم پيداتون ميكنم بر ميگردم.خودشم با هميد ديگه نميترسيد.برگردم با يك ميني بوسي چيزي 5 تومان مسافرهاي SILENT HILL رو ميبرم.

ولي خداييش SILENT HILL خيلي ترسناكتره.من ميرم RC

من نمیام RC خودتون برین:d(اومدیمو اسلحه نبود یا محمات کم بود)(اصلا مگه شده RESIDENT EVIL بازی کنید و تا آخرش برید و نمیرید؟:d:d:d)اونم چه گازی میگیرن نامردا:d
باز تو silent hill یه امیدی هست( به قول معروف در نا امیدی بسی امید هست:d)
در ضمن ما الان هممون تو silent hill هستیم دچار دوگانگی نمیشیم:))

سایلنت هیل دلگیره من همون راکون رو انتخاب میکنم
میرم تو شهر راکون سیتی یکم از این خون مون ها به خودم میمالم:d لباسامم پاره ماره:d میکنم که همشکل زامبی ها بشم و بعد میرم با زامبی ها زندگی میکنم:d

سایلنت هیل دلگیره من همون راکون رو انتخاب میکنم
میرم تو شهر راکون سیتی یکم از این خون مون ها به خودم میمالم:d لباسامم پاره ماره:d میکنم که همشکل زامبی ها بشم و بعد میرم با زامبی ها زندگی میکنم:d
فکر کردی.
به جان خودم، همین که رفتی بینشون تیکه بزرگت گوش ــته.:d

من راکون سیتی رو ترجیح میدم . ناسلامتی کلی خاطره ازش دارم . از در و دیوارهاش میدوناش. از همه مهمتر زامبی های مهربون و مهمون نوازش>:d<. بهتر از سایلنت هیله حداقل برو بچه های زامبی راکون آدم بودن یکم فهم و درک داشتن نه مثل سایلنت که معلوم نبود چی بودن و چی می خواستن !!!:d
نهایتا سیاست انگلیسی رو پیشه میکردم . یعنی چی ؟
خب معلومه یکی به میخ میزدم یکی نه نعل . بازم متوجه نشدین؟
یعنی میشستم کنارnemesis می گفتم سلام .بعد باهاش تریپ رفاقت میریختم . یکی دوبار میبردمش شمشک لیز میخوردیم بعد بار آخر از اون بالا پرتش میکردم پایین:dاینقد خوبه ه ه ه! بله بله
اینجوری نه تیرام تموم میشه نه گاز گاز میشم نه ی قطره خون از دماغم میاد:))

آخرین ویرایش:
فکر کردی.
به جان خودم، همین که رفتی بینشون تیکه بزرگت گوش ــته.:d
وحيد باز تو اظهار فضل كردي!!:d:d.اصلا ببينم خودت كجا ميري!!
اشكان چه گناهي كردي؟؟:d بزرگه يا كوچيك؟؟:d
به هر صورت هر وقت خواستي بري منم خبر كن با هم بريم:d اينطوري بهتره:d باز فكرهامون رو هم ميريزيم يك راه فراري پيدا ميكنيم ديگه:d
حتما مورشا جان.با هم ميريم.اينطوري تنها هم نيستم.:d:d;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or