اگر سر اين 2 راهی قرار بگيرين کدام مسير را انتخاب ميکنين؟

• Thread starter Thread starter Mr.Ok
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان دقت نکردید، اگه برید راکون سیتی و همینجور ازتون بکنن و نوش جون کنن(:d) میمیرید ولی با گناهانتون مردید، در نتیجه میرید جهنم>:) ولی اگه برید سایلنت هیل و با خون و گوشتتون رو دیوار نقاشی کنن(:d) میمیرید ولی پاک، در نتیجه میرید بهشت>:d< تازه اونورم با اولیاء و انبیاء محشور خواهید شد:d

در نتیجه من میرم Silent Hill

پ.ن: تازه قرار نیست تا خرخره مسلحتون کنن و بگن بفرما انتخاب کن:d منظور از دوراهی، یه دوراهی وسط بیابون و بدون هیچ پیش زمینه فکری هست، یعنی شما اصلا فکرشو نمیکنی که در فلان روز به این دوراهی برسی>:)

یا مطالعاتی که داشتم و خوندن هزار جور مطلب در مورد سایلنت هیل(هیچ کروم از شماره ها شو هنوز تجربه نکردمه ولی همیشه داستاناشو خوندم ولی آخرین مطلب که به وضوح در مورد اتفاقات عجیب این شهر توضیح میده رو تو بخش بررسی بازیهای بازیسنتر خوندم و تازه فهمیدم جریان از چه قراره:d) به این نتیجه رسیدم که باید روانی باشم که برم سایلنت هیل:d بابا مگه آدم روانیه بره تو جهنم دره ای به اسم سایلنت هیل:d آخ آخ چقده وحشتناکه وقتی پاتو بزاری تو بیمارستان یا اون یتیم خونه لعنتی معروف و جناب کله هرمی خوشکل موشکل(:d) بیوفته دنبالت:-s اون وقت چه خاکی تو سرم بریزم:d به کی پناه ببرم و از کی طلب یاری کنم:-s تصمیم عوض شد:d میرم زامبول کشی:d زامبول کشی رو عشقه:d

پاشیم بریم ایرانگردی :)

اما جدای از شوخی سایلنت هیل بریم بهتره چون سایلنت هیل بدون موزیک اصلا ترسناک نیست .. بریم عشق و حال و ماریا پاشه برقصه و :دی .. هیولاهاشم خنگن .. پیرامید هد هم که معرف حظور هست .. خیلی کفین .. سراپا نقطه ضعف :دی

sh لا اقل قبل رفتن به اون دنیا تقاس گناه هام رو پس میدم

R city بهتره
زود تر میمیری راحت میشی عذاب هم نمیکشی
فکر بعد مردن رو هم بکن :dIQ

آخرین ویرایش:
ما هم تابع جمعیم میریم راکون سیتی:((
حالا پلی 3 یا ایکس باکس هست؟ :x
اگه نیست تا من قبل سفر بیارم حوصله مون سر نره:d:d
میشینیم با زامبی ها فیفا میزنیم :)):))
اگه ما برنده شدیم زامبی ها را تیکه پاره میکنیم>:)>:)
اگه زامبی ها بردند سر کارشون می زاریم یه دست دیگه هم با هاشون بازی میکنیم :d

sh لا اقل قبل رفتن به اون دنیا تقاس گناه هام رو پس میدم

فکر بعد مردن رو هم بکن :dIQ
ببینم وقتی کله هرمی افتاد دنبالت همینو میگی>:) تازه بدبختیش اینه که جای فرار کردنم نیست که مثلا بگی بری یه گوشه امن گیر بیاری، اگه رفتی دیگه باید پاش وایسیو تقاص گناهان بی شمارتو پس بدی>:)

100 % راکون سیتی!:d
ترجیح میدم توسط زامبی ها یا حتی Nemesis تیکه تیکه بشم ولی پامو تو سایلنت هیل نذارم!
یاد خیابونای پر از مه یا بیمارستان های خونی و تاریکی که فقط جلوتو اونم با چراغ قوه به زور میبینی میفتم میخوام سکته کنم!:d
100 رحمت به راکون سیتی!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or