اگر سر اين 2 راهی قرار بگيرين کدام مسير را انتخاب ميکنين؟

• Thread starter Thread starter Mr.Ok
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب چون تو هر دوتاشون به هر حال میمیریم من اونی که دردناک تره رو انتخاب میکنم
خیلی ضایست که آدمو یه زامبی بکشه(اصلا افت داره:d ) تو silent hill آدمو گناه های خودش میکشه که خودش آخرت تراژدیه:d

• Like
Reactions: esm nadaram
R City می رفتم 100% چون از هر نظر فکر کنی مجازات خیلی سخت تر از مبارزه هستش مجازات شدن راه در رو ندارد اما مبارزه بعضی اوقات به پیروزی هم ختم می شود!!

من هم ميرم راكون، آخه اين قدر بچه هاي بازيسنتر زياد شدن كه فكر كنم ما بايد دنبال زامبي ها كنيم!
فكر كنم اين زامبي هارو رو زغال كباب كنيم خوشمزه ميشن! (البته جوجه ي آقا وحيد خوشمزه تر ميشه >:) )
راستي جيل هنوز تو راكون سيتي هست؟؟؟؟
اگه باشه كه من 120 % ميام راكون سيتي:d
منم اومدم، يوووووهووووووو

من هم ميرم راكون، آخه اين قدر بچه هاي بازيسنتر زياد شدن كه فكر كنم ما بايد دنبال زامبي ها كنيم!
فكر كنم اين زامبي هارو رو زغال كباب كنيم خوشمزه ميشن! (البته جوجه ي آقا وحيد خوشمزه تر ميشه >:) )
راستي جيل هنوز تو راكون سيتي هست؟؟؟؟
اگه باشه كه من 120 % ميام راكون سيتي:d
منم اومدم، يوووووهووووووو
به جوجه من کاری نداشته باشین. :d
تو راکون سیتی کسی به جوجه من کاری نداره، فقط گوشت آدم رو میشناسن. :d

به بچه ها پیشنهاد میکنم سر دو راهی , سایلنت هیل 4 رو انتخاب کنند , لازم نیست وارد سوراخ بشین که بدبخت شین همون ابتدای بازی پنجره ی آپارتمان رو بشکنید بپریند پایین :d

اگه بخوام برم Silent Hill که باید خودم رو پوشک کنم :d.........اگه RC هم بخوام برم یه تماس کاری با Hitman میکنم و یجا قرار میزاریم که با هم بریم..........
اما خدا وکیلی Silent Hill خوبه......هیجان داره.........دسته جمعی پاشین بریم.......گاز پیکنیکی هم با من......

من هیچ کدومو انتخواب نمی کنم بین دوراهی یکم جلوتر وایمیسم یه کانون مشاوره می زنم هر کی خواست مشاوره می دم بهش :d
( جوجه ی وحیدم به عنوان شام می زنیم به رگ :d)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or