اگر سر اين 2 راهی قرار بگيرين کدام مسير را انتخاب ميکنين؟

• Thread starter Thread starter Mr.Ok
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم با بچه ها میرم R city خیلی خوش میگذره

راستی اگه black mirror رو هم به تاپیک اضافه میکردید بد نبود

Black-Mirror-3-The-Final-Fear-.jpg

بدلیل بار سنگین گناه و خطر جر واجر شدن توسط کله هرمی و دوستان منم راکون سیتی رو انتخاب میکنم بلاخره اونجا میشه مثلا به روش خف کردن خودتو زنده نگه داری اگه جیل هم اونجا باشه که دیگه واویلاااااا #:-s از حضور استاد عالیقدر نمسیس هم استقبال میشه >:d<

خوب داداش من چه کاریه از همون راهی که رفتیم بر میگردیم.
ولی اگه راهی نبود بچه ها یه جا قرار بذارین تو راکون سیتی میبینمتون.....

من کاری نمیکنم؛ وایمیسم بین همون 2 راهی زندگیمو سپری میکنم، بدون هیچگونه زامبی ای:دی، نه؟ :دی

می گم این دو راهی خطر نشت داره ها یه هویی دیدی با مش نمسیس ملاقات کردی از طرفی اون کله هرمی هم هر دو تا تون رو به بولی ( جــــ؟) از وسط نصف می کنه :d

من که گفتم تا جوجه ی وحید هست دلهره ای نیست :d

راستی شماها چرا اینقدر نیمه خالی لیوانو میبینید یادتون نره سایلنت هیل چیزای خوبم زیاد داره:شهربازی داره.دریاچه تولوکا به اون قشنگی داره.پارک توریستی داره.مراکز خرید به چه گندگی داره.کتابخونه داره به چه وسعت.سینما هم داره با چه کیفیت.اوه متلشو داشت یادم میرفت که رو به دریاچه تولوکاست و در حد 7 ستاره س.زمین بازی واسه بچه ها که وسعتش از نقشه مشخصه چه قد زیاده تازه ییلاق هم که هست جون میده واسه تابستونا بازم بگم:|

b-)=((
راستی شماها چرا اینقدر نیمه خالی لیوانو میبینید یادتون نره سایلنت هیل چیزای خوبم زیاد داره:شهربازی داره.دریاچه تولوکا به اون قشنگی داره.پارک توریستی داره.مراکز خرید به چه گندگی داره.کتابخونه داره به چه وسعت.سینما هم داره با چه کیفیت.اوه متلشو داشت یادم میرفت که رو به دریاچه تولوکاست و در حد 7 ستاره س.زمین بازی واسه بچه ها که وسعتش از نقشه مشخصه چه قد زیاده تازه ییلاق هم که هست جون میده واسه تابستونا بازم بگم:|

ما شانس نداریم تا برسیم اونجا یهو اژیر قرمز میزنن بعد می کشنمون=((

من میرم راکون سیتی شاید فرجی بشه,هلیکوپتری چیزی بیاد نجاتمون بده.;;)
بچه ها دقت کنن وسط 2 راهی یه اسلحه فروشی افتتاح کردم/نصف قیمت میفروشم ار پی جی هم موجود داریم:>فردا پس فردا هلیکوپترم میرسه
من خودم با ار پی جی شات گان و چند تا اتو مات میام راکون سیتیb-)

من اول لباسمو میپوشم:دی
بعد میرم سمت راکون سیتی:دی تو راه یک سوپر مارک حاج نمسیس (:دی) هستش من ازش پفک و شیرکاکائو(=))) با کمی خوراکی بیخود میخرم و با دست خالی و با سنگ برای دفاع از جونم با زامبیا میجنگم:دی
تا هلیکوپتر برسه هم من خوراکیام تموم شده#:-s

میرم دم R City تا چندتا زامبی بقل هم دیدم دست تکون میدم تا بیان بعد سریع برمی گردم سر دو راهی میرم طرف silent (همزمان زامبی ها هم دارن دنبالم می کنم.) تا چند تا از اون کله هرمی را دیدم جا خالی میدم ببینم زامبی ها با اون کله هرمی ها چه می کنند!

من که میرم سایلنت هیل چون بالاخره که باید به خاطر گناهامون مجازات بشیم پس چه بهتر که همینجا مجازات بشیم تازه من با کله هرمی ها بیشتر حال میکنم چون از درو دیوار میریزن اما زامبیای راکون سیتی حال ندارن راه برن:sleeping:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or