اکتیویژن:MW3 برترین Entertainment دنیا

KamranMED

کاربر سایت
اکتیویژن اعلام کرد Modern Warfare 3 در 5 روز اول بیش از 750 میلیون دلار فروخته است که این رکورد در باکس آفیس نیز بی سابقه بوده و هیچ کتابی هم تا کنون چنین فروشی نداشته.
جالب این که رکورد قبلی در اختیار عنوان قبلی همین شرکت با نام Black Ops بود، COD:BO در 5 روز اول بیش از 550 میلیون دلار فروش داشت.
Robert Kotick مدیر عامل اکتیویژن و بلیزارد با بیان این که بعد از فروش اخیر امتیاز تجاری عنوان Call of duty 6 میلیارد دلار شده است، اعلام کرد این عنوان بزرگترین سرگرمی دنیاست.
با توجه به اعداد و ارقام و میزان نفوذ این بازی در بین بازی بازها و حتی کسانی که با گیم غریبه هستند، باید گفت به راستی که چنین است.
mw3_money.png
اکتیویژن 3 میلیون دلار از این درآمد را برای کمک به جانبازان و بازنشستگان جنگی اختصاص داد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mamad2010
من کی اینو گفتم؟؟؟:-/من گفتم هر کسی میتونه bf3 رو بازی کنه.یعنی به نظر من بازی کردنش تو مولتی از کاد راحتتره.البته هر بازی ایی مهارتهای خاص خودش رو میخواد.اما همونطور که تو چیزفیلد رو عنوان هاردکورتری میدونی،منم کاد رو اینجور میدونم.فقط همین.تو خسته شدی،اما منم خسته شدم.نه من.همه کاد بازها.هرجا میایم از مولتیش دفاع کنیم،زرتی میگن مدرن کمپر،لول وارفیر،بچه های 12 ساله و ..........قبول کن جمع کثیری از چیز فیلد بازها،نگاهی از بالا و تحقیر آمیز نسبت به کاد بازها دارن(منظورم تو نیستی)
الان این حرف هارو تو نگفتی؟!!!

نکته آخر اینکه تمام کسانی که با مولتی cod حال نمیکنن علت داره.چون بلد نیستن بازی کنن و من بهشون حق میدم.این بازی با این سرعت تمرکز فوق العاده بالا و مهارت خیلی بالاتری میخواد که کار هرکسی نیست.چون اکثر این دوستان به زور شاید تونسته باشن killstrike گرفته باشن.قانون طبیعت هم همینه.چیزیو که بلد نباشی نمیپسندی.خوبی bf اینه که هرکسی میتونه بازی کنه .

همین Killstrik گرفتن ها گند زد به کل ریشه سری CoD. یادش بخیر زمان CoD4 که چقدر وقتمونو پای اون بازی گذاشتیم. الان همه چیه ملت شده کیل استریک گرفتن و ... شمایی که ادعا میکنی کاد بازی کردن راحت تر از بف 3 بازی کردنه، دعوتت میکنم به مسابقه BF3 با هر تیم شاخ و قدری که داری. در عوض هم من با تیم خودم میام کاد شما رو بازی میکنیم تا ببینیم نتیجه هر دو بازی چی میشه. دیگه بالاتر از این ؟!

نکته آخر اینکه تمام کسانی که با مولتی cod حال نمیکنن علت داره.چون بلد نیستن بازی کنن و من بهشون حق میدم.این بازی با این سرعت تمرکز فوق العاده بالا و مهارت خیلی بالاتری میخواد که کار هرکسی نیست.چون اکثر این دوستان به زور شاید تونسته باشن killstrike گرفته باشن.قانون طبیعت هم همینه.چیزیو که بلد نباشی نمیپسندی.خوبی bf اینه که هرکسی میتونه بازی کنه .
دیگه خدایی حسین جان این جملات از شما بعید بود
کی گفته مولتی BF راحته و هر کی میتونه بازی کنه اتفاقا دقیقا برعکسه برعکسه
مولتی COD رو همه برای راحتیش و سریع بودنش و راحت امتیاز گرفتنش میرند و سرراست تر بودنش که نیاز به دقت آنچنانی مثله BF نداره چون مپ هاش کوچیکتر - تراکم بازیکناتو یه منطقه کوچیکتر بیشتره و فرتو فرت میتونی بکشی و امتیاز بگیری ولی BF اصلا اینجوری نیست اصلا
شما همون اول میتونی به 4 روش مختلف گیم پلی (‌هلی کوپتر - موتور - .... ) شروع کنی و که هرکدوم از اینا خودشون دنیاییند تو اون مپ های فوق العاده با کیفیت و گسترده و جذاب و اصلا گیمرای تازه وارد و نوب توش میمونن و ولش میکنند و همه کارات باید با برنامه و استراتژیک و همکاری گروهی باشه
شما تو COD تنهایی بری جلو موفق تری تا گروهی بری ولی لذت BF به همین سختی و همکاری کردنش بطوریکه اگه تو هر راند ساز خودتو بزنی و تنهایی بری قلع قمعت میکنند و زده میشی از بازی
از شما بعید بود حسین جان دیگه خودتون مولتی بازی میکنین
در گل هر کدوم مزایایه خاصخودشو داره که تو هر دو بخش SP - MP من BF3 و BF:BC2 رو ترجیح میدم با اینکه خودم بعضی اوقات مولتی کاد هم میزنم

آقایون Nuker و Kill Streak Eater بیان فقط یه دقیقه تو مپهای رود سن و مترو و گرند بازار نفس بکشن بعد از راحت بودن بف3 حرف بزنن. مثلاً واسه مود راش تو حالت حمله استراتژی نداشته باشی کلاهت پس معرکس.
درسته من الان سرم گرم مولتی MW3 هست(بخاطر سبک بودن و پینگ تایم خوب و حالت فانش) ولی کار دایس رو در مولتی ارزنده تر از اینفینیتی می دونم با اون همه زحمتی که دایس واسه مولتی کشیده (و همچنان با تمام توان میکشه) خداییش بی انصافیه در مورد دایس افاضات ددمنشانه بکنید:d

کلاً در مورد فروش هم بذارین خیالتونو راحت کنم:

این قانون جهان هست

جمعیت عوام > جمعیت خواص

تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل

تو بخش سینگل که bf 3 زیاد جالب نبود توی مولتی پلیر cod یکمی fun تره و خوبی ای که داره اینه که با تعداد نفرات کم هم میشه لذت برد ولی bf باید تعداد بالا باشه تا حال بده من با مولتی جفتشون یه اندازه حال میکنم.

من هنوزم پای حرفم هستم.چون هرکسی رو دیدم که از کال بدش میومد ksش به 6 هم نرسیده.لااقل تو mw2 که همین بود.اینم بگم که واقعا مسخرست و مضحکه که بگین کال آسونتر از bfه.سرعت عملی که کال میخواد چند برابر bfه.از اون بدتر تمرکز.نکته دیگه اینه که بزرگترین حسن بازی علاوه بر گیم پلیش همین ksهست.هیجان بینظیری داره.
علاوه بر این اگه از ks یا به قول خودتون کمپ بدتون میاد میتونید مودی رو بازی کنید که ks نداره.امیدوارم دیگه بهونه ای نباشه.اتفاقا دیشب killconfirm رو بازی کردم.کاملا ضد کمپه.اصلا فرصت کمپ نداری که بخوای کمپ کنی.این ks فقط بهونه ای شده تا بازی رو بکوبن.درحالیکه مود غیر از ks هم داره.

آقایون Nuker و Kill Streak Eater بیان فقط یه دقیقه تو مپهای رود سن و مترو و گرند بازار نفس بکشن بعد از راحت بودن بف3 حرف بزنن. مثلاً واسه مود راش تو حالت حمله استراتژی نداشته باشی کلاهت پس معرکس.
درسته من الان سرم گرم مولتی MW3 هست(بخاطر سبک بودن و پینگ تایم خوب و حالت فانش) ولی کار دایس رو در مولتی ارزنده تر از اینفینیتی می دونم با اون همه زحمتی که دایس واسه مولتی کشیده (و همچنان با تمام توان میکشه) خداییش بی انصافیه در مورد دایس افاضات ددمنشانه بکنید:d

کلاً در مورد فروش هم بذارین خیالتونو راحت کنم:

این قانون جهان هست

جمعیت عوام > جمعیت خواص

تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل
قشنگ جهنم تو Grand Bazar و SC قابل احساسه :d واقعا مرد و بازیکن میخواد که تو این دوتا راحت بازی کنی

البته شایان مولتی BF3 روی کنسول یه ایراد خیلی بد داره ! روی کنسول مپ ها فقط 24 نفر رو ساپورت می کنه ! اونوقت این مپ های 24 نفره که بی سر و ته هست ( از لحاظ بزرگی ) روی گیم پلی تاثیر می ذاره ! توی همچین محیط وسیعی همش 24 نفر !!!! خب نتیجش می شه همش باید از این ور مپ بری اونور مپ و برگردی ! که یه نفر رو پیدا کنی بکشی :دی در صورتی که مولتی کالاف ، همون تعداد رو داره ولی مپ هاش به مراتب کوچیک تر و استاندارد تر ( نسبت به تعداد پلیر ها ) هست !
اصلا همچین چیزی نیست! باور کن من هر شب دارم بازی میکنم قبول دارم یکی دو تا از مپاش اینطوریه ولی بقیش اصلا اینطوری نیست
حالا اون خوبه که تا بازی شروع میشه ملت راش میکنن تو شکم هم؟ بازی رو پر کردن از نوب الات :d (ار پی جی ، نوبتوب ، کلیمور و ...) هر کسی رو هم میبینی داره واسه خودش ول میده
در اینکه SP بازی از اسمشو نبر بهتر و جذاب تره شکی نیست ولی مولتیش شدیدا کم میاره جلوی اسمشو نبر
ضمنا ادامه ی بحث رو هم بیا تو پروفایل خداییش اصلا حال و حوصله ی بعضی از طرفدارای این بازی رو ندارم یاد زمان مهدکودکم میفتم!!! اینا هم همش نظر شخصی هست
الان برو تو PSN یا لایو و از کاربرای قدیمیش بپرس ببین کدوم بهتره (توی این فروم ادم حرف هایی میشنوه که ...)

همین Killstrik گرفتن ها گند زد به کل ریشه سری CoD. یادش بخیر زمان CoD4 که چقدر وقتمونو پای اون بازی گذاشتیم. الان همه چیه ملت شده کیل استریک گرفتن و ... شمایی که ادعا میکنی کاد بازی کردن راحت تر از بف 3 بازی کردنه، دعوتت میکنم به مسابقه BF3 با هر تیم شاخ و قدری که داری. در عوض هم من با تیم خودم میام کاد شما رو بازی میکنیم تا ببینیم نتیجه هر دو بازی چی میشه. دیگه بالاتر از این ؟!
فردین اگر مشکلت ks هست که خب برو مدهای هادرکور که از کیل استریک خبری نیست.

فردین اگر مشکلت ks هست که خب برو مدهای هادرکور که از کیل استریک خبری نیست.
خوب مگه دیوونم الان لذت جت سواری و تانک و هلی کوپتر رو توی محیط به اون بزرگی ول کنم برم بچپم توی یه مپ کوچیک همش به در و دیوار شلیک کنم؟ :دی

من هنوزم پای حرفم هستم.چون هرکسی رو دیدم که از کال بدش میومد ksش به 6 هم نرسیده.لااقل تو mw2 که همین بود.اینم بگم که واقعا مسخرست و مضحکه که بگین کال آسونتر از bfه.سرعت عملی که کال میخواد چند برابر bfه.از اون بدتر تمرکز.نکته دیگه اینه که بزرگترین حسن بازی علاوه بر گیم پلیش همین ksهست.هیجان بینظیری داره.
علاوه بر این اگه از ks یا به قول خودتون کمپ بدتون میاد میتونید مودی رو بازی کنید که ks نداره.امیدوارم دیگه بهونه ای نباشه.اتفاقا دیشب killconfirm رو بازی کردم.کاملا ضد کمپه.اصلا فرصت کمپ نداری که بخوای کمپ کنی.این ks فقط بهونه ای شده تا بازی رو بکوبن.درحالیکه مود غیر از ks هم داره.
کال آسونتر از BF نیست بگذار اینجوری بگم سبک کال خیلی تفاوتی بین یه حرفه ای ویه نوب را مشخص نمیکنه ، این فاکتور بازی همون چیزی که باعث شده بازی عامه پسند بشه یعنی بازی را یه جوری ساختن که همه بتونن تو یه بازی چند تا کیل بگیرن ،اما مثلا Rush بازی BF که تموم میشه ،اونی که بازیش خوبه مثلا 60-80-100 تا کیل داره یه نوب ممکنه 4-5 تا کیل داشته باشه ،یکی از بچه ها مثلا تو لیدربورد BC2 نفر 90 دنیا بود راضیش کردیم بیاد mw2 بازی کنه اونجا هم اول میشید ولی مثلا با 5تا اختلاف ،
البته COD 4 اینجوری نبود یعنی تو یه بازی با pro mod تفاوت بازیکنها کاملا مشخص میشد اونم killstreak و Claymore ویه سری اسلحه ها را نداشت ،از MW2 به بعد وقتی سازنده ها Death Perk به بازی اضافه کردن عملا واسه کمک به نوبا بود که مثلا 3 بار پشت سرهم خورد 10 ثانیه pain killer داشته باش که یه کیل بگیره ،دیگه تو BO کار آسونتر کردن Claymore+Grenade که همه دیگه یه Claymore میذاشتن
killstreak هم خوبه به شرطی قرار باشه همه کیل ها را خودت بگیری نه 7 تا بگیری Harrier بگیری بری یه گوشه کمپ کنی 11تا که شد Chopper بگیری و برسی به Nuke اگه کسی میخواد Nuke بگیره بهتره 25 تا خودش بزنه
دیگه وارد جزئیات هم نشیم بهتره مثلا Quick scope کجا و Snipe زدن تو BF از 600 متر و...

کال آسونتر از BF نیست بگذار اینجوری بگم سبک کال خیلی تفاوتی بین یه حرفه ای ویه نوب را مشخص نمیکنه ، این فاکتور بازی همون چیزی که باعث شده بازی عامه پسند بشه یعنی بازی را یه جوری ساختن که همه بتونن تو یه بازی چند تا کیل بگیرن ،اما مثلا Rush بازی BF که تموم میشه ،اونی که بازیش خوبه مثلا 60-80-100 تا کیل داره یه نوب ممکنه 4-5 تا کیل داشته باشه ،یکی از بچه ها مثلا تو لیدربورد BC2 نفر 90 دنیا بود راضیش کردیم بیاد mw2 بازی کنه اونجا هم اول میشید ولی مثلا با 5تا اختلاف ،
البته COD 4 اینجوری نبود یعنی تو یه بازی با pro mod تفاوت بازیکنها کاملا مشخص میشد اونم killstreak و Claymore ویه سری اسلحه ها را نداشت ،از MW2 به بعد وقتی سازنده ها Death Perk به بازی اضافه کردن عملا واسه کمک به نوبا بود که مثلا 3 بار پشت سرهم خورد 10 ثانیه pain killer داشته باش که یه کیل بگیره ،دیگه تو BO کار آسونتر کردن Claymore+Grenade که همه دیگه یه Claymore میذاشتن
killstreak هم خوبه به شرطی قرار باشه همه کیل ها را خودت بگیری نه 7 تا بگیری Harrier بگیری بری یه گوشه کمپ کنی 11تا که شد Chopper بگیری و برسی به Nuke اگه کسی میخواد Nuke بگیره بهتره 25 تا خودش بزنه
دیگه وارد جزئیات هم نشیم بهتره مثلا Quick scope کجا و Snipe زدن تو BF از 600 متر و...
اصلا و ابدا اینی که شما میگی نیست.فامیل خودم حتی یک بار هم نتونست nuke بزنه.هر موقع هم بازی میکرد،کیلش از مرگش کمتر بود.اما وقتی دسته رو بهش دادم و نشست پای بدکمپانی 2،زرتی پرید پشت تانک و 18 تا کیل زد.من شدیدا معتقدم بازی کردن کال به شدت سختتر هست.چون تو مپ به اون کوچیکی،یه دفعه از جلو و پشت سرت دشمن ظاهر میشه.و این دیگه مهارت شما هست که تعیین کنندس.بعدشم یه جوری نگید که انگار من خودم اصلا چیزفیلد بازی نکرده باشم.هزار نفر تو همین سایت هم گفتن همون bbc2 هم خودش کلی کمپر داشت.یارو میرفت میچپید تو درخت و با اسنایپر زرت زرت کیل میگرفت.نکته احمقانه هم این بود که حداقل یه کیل کم نداشت که بفهمی چجوری مردی(کیل کم مثل کال)به قول بابک حرف خیلی قشنگی زد.ازش پرسیدم به نظرت همه پلیرهای کال 12 ساله هستن؟گفت اگر فقط 50 درصدشون هم 12 ساله نباشن،بازهم تعداد پلیرهاش از چیزفیلد بیشترن.این یعنی اینکه تمام این حرفها مبنی بر نوب پسند بودن کال اشتباه هست.شما میگی که طرف تو کال میتونه کیل بگیره.بله درسته.یارو یه جا میشینه و با گرنید لانچر ممکنه 10 تا هم کیل بگیره.ولی از اونور مقدار مرگش حداقل 20 تا هست.دیگه بعد از این همه وقت بازی کردن کال این چیزا رو زیاد دیدم.
خوب مگه دیوونم الان لذت جت سواری و تانک و هلی کوپتر رو توی محیط به اون بزرگی ول کنم برم بچپم توی یه مپ کوچیک همش به در و دیوار شلیک کنم؟ :biggrin1:
گفتم که،من خودم تا چند وقت دیگه ایشااله سریالش رو میخرم و میرم میزنم.اما کل بحث من این بود که رفتار مسخره عده ایی بهتره تموم بشه.مطمئنم خودت هم قبول داری که چیزفیلد بازها یه نگاه از بالا،همراه با تحقیر نسبت به کال بازا دارن.انگار که فکر میکنن چقدر خفن و خوف هستن ولی اون کال باز بیچاره اسکوله!!!!!راستی به نظرم بهتره حتما mw3 رو امتحان کنی:dمپهاش شدیدا شبیه mw1 شده.از طرفی مد فوق العاده kill confirm رو داره،که دیگه کسی نمیتونه کمپ کنه.چون بعد از اینکه کسی رو کشتی،باید بری از رو جنازش یه مدال برداری تا کیل حساب بشه.

سلام دوستان. من بعد از چند ماه دوباره برگشتم. خوش اومدم. قربونت برم. :D

دوست عزیز بعضی از حرفات درسته ولی داری مغمضانه حرف میزنی. چند تا نکته: (به ترتیب اهمیت میگم)
1. تو کال killی که از kill streak reward بدست میاد تو رسیدن به kill streak بعدی که حساب نمیشه. شما میگی یکی با 7 تا harrier میگیره بعد کمپ میکنه تا 9 تا و 11 تا بشه بعد برسه به nukeو .... این از این
2. کسایی که نمیتونن quick scope کنن میرن تو بتل به قول شما از فاصله خیلی دور میزنن. 5 دقیقه وقتتو بذاری واسه یه کیل، چپول هم باشی میتونی بزنی. اما qs هنره. هر کسی نمیتونه بزنه. مخصوصا با پینگ ما ایرانی ها.
ولی خوب اینم بگم حرفت که میگی تفاوت یه حرفه ای با یه نوب تو بتل بهتر مشخص میشه رو قبول دارم.

این حرفا چیه. این قضیه هم توی bf3 مرده بازی کردی که ؟ بازی هکر به شدت داره و دیگه بهانه هک و ... نیست کلاس ENG شده یه کلاس نوب پسند که با هر RPG میشه 6 تا کیل گرفت و بقیه مخلفات کلاس بماند مپ ها شدن پر از جای کمپ و کلا همه اون حرف ها که میزنی ماله زمان bc2 بود که همش پرید دیگه این چیزا نیست. اتفاقا الانم توی bf چیزی به نام claymore هم هست ;)

دوست عزیز این بحث فروش بر اساس سابقه زمانی درسته که برای یک یا دو بار باشه نه بعد از 4 سال!
الان خیلیا تو همین فرم هستن که میگن هر 4 تا نسخه ای که بعد از MW1 اومدن کپی برابر اصل بودن با MW1. خب میگیم مردم سر WAW و MW2 و BO گول خوردن و به خاطر سابقش خریدن. دیگه MW3 چرا؟ یعنی بعد از 4 سال نفهمیدن؟ اینهمه تریلر که از بازی اومد رو ندیدن؟ هیچکس ندید این همون گرافیک و گیم پلی هست؟ اگر دیدن پس چرا هرسال بیشتر میخرن؟ حتما دلیلی داره که میخرن و راضی هستن و باز سال بعدش بیشتر میخرن.
گفتی مولتی Cod حالت فان گونه داره. خب درسته کاملا قبول دارم. فقط یه سوال: ما اصلا برا چی بازی میکنیم؟ مگه دلیلی غیر از سرگرمی و تفریح یا همون "فان" داره؟ کسی بازی نمیکنه که دانشمند بشه. یا یه سرباز واقعی بشه. پولی هم از گیمر بودن در نمیاد مسلما.

مولتی ِ BF3 حالت چالش برانگیز تری داره . ، کلن مولتی BF همینه . تو مولتی CoD ممکنه همون روز اول کسی که میاد بیاد بیشترین کیل و اسکور رو بگیره ( به عینه دیدم ) اما تو مولتی BF3 تا کسی تاکتیکی و تیمی بازی نکنه نمیشه . بعدشم BF3 رتبه 3وم تو لایو خیلی خیلی براش خوبه ! چرا میخواین اینو کوچیک جلوه بدین نمی فهمم ! بازی فروشش خیلی کمتر از CoD بوده خو!
کسایی که میگن طراحی مپ های CoD خیلی استادانس ، برن یه دست کانتر 1.6 بزنن ، برن مپ هاشو ببینن ، از اون جا که CoD سعی کرده مولتیشو مثه کانتر درست کنه اما سال ها ازش عقب تره و عمرن قد کانتر چالش برانگیز نیست .طیف مخاطب های CoD چن برابر BF ـه که خیلی از اینا نمی تونن بازی رو چالش برانگیز بازی کنن ، مولتی CoD باید اینطور باشه . منکر نمی شم بعضی ها تو این مولتی به نسبت آسون خیلی خدان و مولتی CoD خیلی خیلی براشون لذت بخشه ، اما در کل مولتی CoD رو هر جور حساب کنیم مولتی سختی نیست .

دوستان اونچیزی که cod رو از تمام بازیهای fps متمایز میکنه نوع گیم پلی بی نظیرش و مهندسی مولیتشه که هر بازیبازی رو راغب میکنه بازی کنه تا جاییکه همیشه در آمار لایو همه نسخه هاش حضور دارن و ea باید اینجور اعصابش خورد باشه و حسادت کنه که همچین بازاری رو نداره.انقدر نگین mw همون mwه.مشکل اینجاست که cod اصلا نیاز نداره که فرق خاصی داشته باشه.چون گیمر همین گیم پلی و همین مولتی رو بهترین میدونه چون یه فرمولی شده که گیمر پسندیده.
ea هم به جای این هایپهای الکی بهتره بره یه فرمول جدید خلق کنه تا بازیبازها بیشتر از cod بیان سمتش وگرنه تا زمانی که نتونه فرمولی موفقتر از cod ارائه بده هیچ کاری نمیتونه بکنه.

من از همین می ترسم که بلایی که داره سر CoD میاد به زودی سر BF بیاد با افزایش فروشش .
اون وقت میتونم ازت فرق ِ DLC رو با بازی بپرسم ؟ چون دقیقا تغییراتش تو مولتی در حد ِ DLC هست . شما برو سیر تکاملی مولتی BF رو نگاه کن بعد بیا مال ِ CoD رو نگاه کن . از MW همونه تغییر خاصی نداشته .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or