اکتیویژن اعلام کرد Modern Warfare 3 در 5 روز اول بیش از 750 میلیون دلار فروخته است که این رکورد در باکس آفیس نیز بی سابقه بوده و هیچ کتابی هم تا کنون چنین فروشی نداشته.
جالب این که رکورد قبلی در اختیار عنوان قبلی همین شرکت با نام Black Ops بود، COD:BO در 5 روز اول بیش از 550 میلیون دلار فروش داشت.
Robert Kotick مدیر عامل اکتیویژن و بلیزارد با بیان این که بعد از فروش اخیر امتیاز تجاری عنوان Call of duty 6 میلیارد دلار شده است، اعلام کرد این عنوان بزرگترین سرگرمی دنیاست.
با توجه به اعداد و ارقام و میزان نفوذ این بازی در بین بازی بازها و حتی کسانی که با گیم غریبه هستند، باید گفت به راستی که چنین است.
اکتیویژن 3 میلیون دلار از این درآمد را برای کمک به جانبازان و بازنشستگان جنگی اختصاص داد.
جالب این که رکورد قبلی در اختیار عنوان قبلی همین شرکت با نام Black Ops بود، COD:BO در 5 روز اول بیش از 550 میلیون دلار فروش داشت.
Robert Kotick مدیر عامل اکتیویژن و بلیزارد با بیان این که بعد از فروش اخیر امتیاز تجاری عنوان Call of duty 6 میلیارد دلار شده است، اعلام کرد این عنوان بزرگترین سرگرمی دنیاست.
با توجه به اعداد و ارقام و میزان نفوذ این بازی در بین بازی بازها و حتی کسانی که با گیم غریبه هستند، باید گفت به راستی که چنین است.
آخرین ویرایش:

من گفتم هر کسی میتونه bf3 رو بازی کنه.یعنی به نظر من بازی کردنش تو مولتی از کاد راحتتره.البته هر بازی ایی مهارتهای خاص خودش رو میخواد.اما همونطور که تو چیزفیلد رو عنوان هاردکورتری میدونی،منم کاد رو اینجور میدونم.فقط همین.تو خسته شدی،اما منم خسته شدم.نه من.همه کاد بازها.هرجا میایم از مولتیش دفاع کنیم،زرتی میگن مدرن کمپر،لول وارفیر،بچه های 12 ساله و ..........قبول کن جمع کثیری از چیز فیلد بازها،نگاهی از بالا و تحقیر آمیز نسبت به کاد بازها دارن(منظورم تو نیستی)