با مهره و پیچگوشتی و فازمتر

شما جایی دیدی بگه بلک اوپس پیشرفت قابل توجهی داشته بیا به ما نشون بده هم متای بازی ثابت میکنه هم اینکه خودم از نسخه اول بازی تا همین MW3 بازی کردم بلک اوپس رسما فیلم سینمایی بود نه یک بازی
MW3 هم پیشرفت زیادی نداشت یعنی واقعا نداشت کوپی برابر اصل بود خط داستانی که واقعا کوتاه بود و چیزی که تو هر نقدی ببینی بهش اشاره کرد گرافیک هم تغییر زیادی نکرده جز تو طراحی انفجار ها داستان بازی خوب بود ولی شبیه فیلم کوتاه بود عین اینه که شما پول یک فیلم 2-3 ساعته بدی ولی فیلمش 1 ساعت هم نباشه
اگه اکتی بخواد همین روند ادامه بده این فرانچز نابود میکنه و خواهد کرد
خیر من ندیدم جایی بگن پیشرفت قابل توجهی داشت.خودم هم به این موضوع اشاره کردم. ولی این حرف که "کیفیتش
خیلی پایین تر بود" رو هم جایی ندیدم. بلک اوپس داستان عالی داشت که اگر نگیم بین بازی های FPS بی نظیره قطعا خیلی کم نظیره. درسته مشکلاتی داشت ولی یه سری برتری هایی هم داشت.
اینکه فیلم سینمایی هم بود یا نبود هم مهم نیست.مهم سرگرم کنندگی بازی بود که واقعا عالی بود.خودم 5 بار تمومش کردم.
MW3 هم به نظرم داستان بهتری نسبت به MW2 داشت.گرفیک بازی هم با توجه به 60 فریم بودن و اون محیط شلوغ کاملا قابل قبوله.کاری به اینجا نداشته باش که همه گرافیک فن تشریف دارن.گیم پلی هم همون گیم پلی عالی و هیجان انگیز همیشه بود. چه دلیلی داره یه چیز عالی رو الکی انگولکش کنن به اسم "نو آوری" ؟
در مورد مدت زمان بازی هم باید بگم حدود 6 ساعت رو درجه ی نرمال زمان میبرد که کاملا استاندارد هست. امسال اکثر FPS ها مثل ( killzone 3 - bulletstorm - bf3 - homefront ) همین مدت زمان رو داشتن.یه Crysis 2 نزدیک 9 ساعت طول میکشید که اون هم اگه 3-4 ساعته تموم میشد سنگین تر بود!
در ضمن یه FPS فقط سینگل نیست.قسمت مولتی پلیر و survival mode و Special ops ساعت ها و حتی شاید سالها (!) آدم رو سرگرم میکنه. + اینکه ارزش تکرار بازی با توجه به گیم پلی عالیش واقعا بالا بود.
در ضمن میانگین نمرات بلک اپس و MW3 به ترتیب 88 و 89 هست که با MW1 و MW2 که 94 هستن فقط 5-6 نمره فاصله داره.
همین بلک اپس هم که به نظر شما سطح پایین داره پارسال با وجود غول های مثل halo و BC2 بهترین شوتر سال شد.
MW3 هم امسال به همراه نسخه ی PC بتلفیلد بالاترین میانگین رو بین FPS های امسال دارن.
فکر نمیکنم اینها اسمش نابودی یک عنوان باشه.
نظر شماست و محترمه ، اما CoD با سابقه ای که داره می فروشه ، بازی که همچین فروشی داره بایدم بره صدر . به علاوه مولتی CoD حالت فان گونه تری داره . فروش MW3 تو روز اول از فروش BF3 تو هفته اول بیشتر بوده این موارد طبیعیه ! رو PC که MW3 اون ته مهاست رو کنسول هم همین رتبه 3وم BF3 خیلی خیلی خوبه با توجه به فروش کمترش حتی نسبت به BO .
دوست عزیز این بحث فروش بر اساس سابقه زمانی درسته که برای یک یا دو بار باشه نه بعد از 4 سال!
الان خیلیا تو همین فرم هستن که میگن هر 4 تا نسخه ای که بعد از MW1 اومدن کپی برابر اصل بودن با MW1. خب میگیم مردم سر WAW و MW2 و BO گول خوردن و به خاطر سابقش خریدن. دیگه MW3 چرا؟ یعنی بعد از 4 سال نفهمیدن؟ اینهمه تریلر که از بازی اومد رو ندیدن؟ هیچکس ندید این همون گرافیک و گیم پلی هست؟ اگر دیدن پس چرا هرسال بیشتر میخرن؟ حتما دلیلی داره که میخرن و راضی هستن و باز سال بعدش بیشتر میخرن.
گفتی مولتی Cod حالت فان گونه داره. خب درسته کاملا قبول دارم. فقط یه سوال: ما اصلا برا چی بازی میکنیم؟ مگه دلیلی غیر از سرگرمی و تفریح یا همون "فان" داره؟ کسی بازی نمیکنه که دانشمند بشه. یا یه سرباز واقعی بشه. پولی هم از گیمر بودن در نمیاد مسلما.