اکتیویژن:MW3 برترین Entertainment دنیا

KamranMED

کاربر سایت
اکتیویژن اعلام کرد Modern Warfare 3 در 5 روز اول بیش از 750 میلیون دلار فروخته است که این رکورد در باکس آفیس نیز بی سابقه بوده و هیچ کتابی هم تا کنون چنین فروشی نداشته.
جالب این که رکورد قبلی در اختیار عنوان قبلی همین شرکت با نام Black Ops بود، COD:BO در 5 روز اول بیش از 550 میلیون دلار فروش داشت.
Robert Kotick مدیر عامل اکتیویژن و بلیزارد با بیان این که بعد از فروش اخیر امتیاز تجاری عنوان Call of duty 6 میلیارد دلار شده است، اعلام کرد این عنوان بزرگترین سرگرمی دنیاست.
با توجه به اعداد و ارقام و میزان نفوذ این بازی در بین بازی بازها و حتی کسانی که با گیم غریبه هستند، باید گفت به راستی که چنین است.
mw3_money.png
اکتیویژن 3 میلیون دلار از این درآمد را برای کمک به جانبازان و بازنشستگان جنگی اختصاص داد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mamad2010
من کلا از سبک شوتر اول شخص بدم میاد واخرین بازی که از این سبک رفتم اخرش crysis2بود اونم فقط بخاطر گرافیکش وdx11بود.
سالارهای این سبک half life2بود وdoom3که به خاطرها پیوستن.

فروش بالای بازی واقعا فک برانداز هست. ولی من همچنان روی حرفم هست که:
این بازی پول ارثی که وست و زامپلا براش گذاشتن رو میخوره، نه کیفیتش.

کاری به بخش Multiplayer ندارم ولی بخش سینگل بازی از نظر کیفیت چندین مرتبه از بتل بهتر بود ,

BO کیفیت کارش خیلی پایین بود؟ با چه متری میشه اینو اندازه گرفت؟ BO نسبت به MW یه سری نکات مثبت و منفی داشت ولی در کل بخوای حساب کنی یر به یر میشن به نظر من ولی اصلا قبول ندارم که خیلی پایین تر بود.
همینطور MW3 نسبت به MW2. تنها مشکلی که باعث شد از نظر امتیاز به شماره قبلش نرسه نبود جهش خارق العاده بود وگرنه در همه ی موارد نسبت به MW2 پیشرفت داشت. در بعضی موارد کم ، در بعضی موارد زیاد.
با مهره و پیچگوشتی و فازمتر :-/ شما جایی دیدی بگه بلک اوپس پیشرفت قابل توجهی داشته بیا به ما نشون بده هم متای بازی ثابت میکنه هم اینکه خودم از نسخه اول بازی تا همین MW3 بازی کردم بلک اوپس رسما فیلم سینمایی بود نه یک بازی
MW3 هم پیشرفت زیادی نداشت یعنی واقعا نداشت کوپی برابر اصل بود خط داستانی که واقعا کوتاه بود و چیزی که تو هر نقدی ببینی بهش اشاره کرد گرافیک هم تغییر زیادی نکرده جز تو طراحی انفجار ها داستان بازی خوب بود ولی شبیه فیلم کوتاه بود عین اینه که شما پول یک فیلم 2-3 ساعته بدی ولی فیلمش 1 ساعت هم نباشه
اگه اکتی بخواد همین روند ادامه بده این فرانچز نابود میکنه و خواهد کرد

کاری به بخش Multiplayer ندارم ولی بخش سینگل بازی از نظر کیفیت چندین مرتبه از بتل بهتر بود ,
حرف وحید چه ربطی به بتل داره ؟ :-/

کلا من کاری به فن های این دو بازی ندارم جز هیچکدومشون هم نیستم اینم اولین پستم درباره ی این دو بازی هست ولی مقایسه کردن مولتی MW3 با اسمشو نبر! مثل یه جوک میمونه اصلا هم برام اهمیتی نداره که بازی چقدر میفروشه

بیخیال باو یه جوری میگید انگار نه انگار هنوز که هنوزه سرور های COD های قبلی داره میترکه :biggrin1: تو لیست بیشترین بازی های بازی شده در لایو هر 5 نسخه ی آخر COD حظور دارن.(حتی WAW و BO) اونوقت جدید ترین نسخه بتلفیلد به زور تونسته سوم بشه. پشت سر MW3 و BO. یعنی تمام مردم دنیا نمیفهمن مولتی بتلفیلد بهتره و COD رو میخوره فقط تعدادی در ایران میفهمن و روش پافشاری میکنن؟
نکته: همون مولتی MW2 حریفش رو میخوره :biggrin1:
نظر شماست و محترمه ، اما CoD با سابقه ای که داره می فروشه ، بازی که همچین فروشی داره بایدم بره صدر . به علاوه مولتی CoD حالت فان گونه تری داره . فروش MW3 تو روز اول از فروش BF3 تو هفته اول بیشتر بوده این موارد طبیعیه ! رو PC که MW3 اون ته مهاست رو کنسول هم همین رتبه 3وم BF3 خیلی خیلی خوبه با توجه به فروش کمترش حتی نسبت به BO .

با مهره و پیچگوشتی و فازمتر :-/ شما جایی دیدی بگه بلک اوپس پیشرفت قابل توجهی داشته بیا به ما نشون بده هم متای بازی ثابت میکنه هم اینکه خودم از نسخه اول بازی تا همین MW3 بازی کردم بلک اوپس رسما فیلم سینمایی بود نه یک بازی
MW3 هم پیشرفت زیادی نداشت یعنی واقعا نداشت کوپی برابر اصل بود خط داستانی که واقعا کوتاه بود و چیزی که تو هر نقدی ببینی بهش اشاره کرد گرافیک هم تغییر زیادی نکرده جز تو طراحی انفجار ها داستان بازی خوب بود ولی شبیه فیلم کوتاه بود عین اینه که شما پول یک فیلم 2-3 ساعته بدی ولی فیلمش 1 ساعت هم نباشه
اگه اکتی بخواد همین روند ادامه بده این فرانچز نابود میکنه و خواهد کرد
خیر من ندیدم جایی بگن پیشرفت قابل توجهی داشت.خودم هم به این موضوع اشاره کردم. ولی این حرف که "کیفیتش خیلی پایین تر بود" رو هم جایی ندیدم. بلک اوپس داستان عالی داشت که اگر نگیم بین بازی های FPS بی نظیره قطعا خیلی کم نظیره. درسته مشکلاتی داشت ولی یه سری برتری هایی هم داشت.
اینکه فیلم سینمایی هم بود یا نبود هم مهم نیست.مهم سرگرم کنندگی بازی بود که واقعا عالی بود.خودم 5 بار تمومش کردم.
MW3 هم به نظرم داستان بهتری نسبت به MW2 داشت.گرفیک بازی هم با توجه به 60 فریم بودن و اون محیط شلوغ کاملا قابل قبوله.کاری به اینجا نداشته باش که همه گرافیک فن تشریف دارن.گیم پلی هم همون گیم پلی عالی و هیجان انگیز همیشه بود. چه دلیلی داره یه چیز عالی رو الکی انگولکش کنن به اسم "نو آوری" ؟
در مورد مدت زمان بازی هم باید بگم حدود 6 ساعت رو درجه ی نرمال زمان میبرد که کاملا استاندارد هست. امسال اکثر FPS ها مثل ( killzone 3 - bulletstorm - bf3 - homefront ) همین مدت زمان رو داشتن.یه Crysis 2 نزدیک 9 ساعت طول میکشید که اون هم اگه 3-4 ساعته تموم میشد سنگین تر بود!
در ضمن یه FPS فقط سینگل نیست.قسمت مولتی پلیر و survival mode و Special ops ساعت ها و حتی شاید سالها (!) آدم رو سرگرم میکنه. + اینکه ارزش تکرار بازی با توجه به گیم پلی عالیش واقعا بالا بود.
در ضمن میانگین نمرات بلک اپس و MW3 به ترتیب 88 و 89 هست که با MW1 و MW2 که 94 هستن فقط 5-6 نمره فاصله داره.
همین بلک اپس هم که به نظر شما سطح پایین داره پارسال با وجود غول های مثل halo و BC2 بهترین شوتر سال شد.
MW3 هم امسال به همراه نسخه ی PC بتلفیلد بالاترین میانگین رو بین FPS های امسال دارن.
فکر نمیکنم اینها اسمش نابودی یک عنوان باشه.
نظر شماست و محترمه ، اما CoD با سابقه ای که داره می فروشه ، بازی که همچین فروشی داره بایدم بره صدر . به علاوه مولتی CoD حالت فان گونه تری داره . فروش MW3 تو روز اول از فروش BF3 تو هفته اول بیشتر بوده این موارد طبیعیه ! رو PC که MW3 اون ته مهاست رو کنسول هم همین رتبه 3وم BF3 خیلی خیلی خوبه با توجه به فروش کمترش حتی نسبت به BO .
دوست عزیز این بحث فروش بر اساس سابقه زمانی درسته که برای یک یا دو بار باشه نه بعد از 4 سال!
الان خیلیا تو همین فرم هستن که میگن هر 4 تا نسخه ای که بعد از MW1 اومدن کپی برابر اصل بودن با MW1. خب میگیم مردم سر WAW و MW2 و BO گول خوردن و به خاطر سابقش خریدن. دیگه MW3 چرا؟ یعنی بعد از 4 سال نفهمیدن؟ اینهمه تریلر که از بازی اومد رو ندیدن؟ هیچکس ندید این همون گرافیک و گیم پلی هست؟ اگر دیدن پس چرا هرسال بیشتر میخرن؟ حتما دلیلی داره که میخرن و راضی هستن و باز سال بعدش بیشتر میخرن.
گفتی مولتی Cod حالت فان گونه داره. خب درسته کاملا قبول دارم. فقط یه سوال: ما اصلا برا چی بازی میکنیم؟ مگه دلیلی غیر از سرگرمی و تفریح یا همون "فان" داره؟ کسی بازی نمیکنه که دانشمند بشه. یا یه سرباز واقعی بشه. پولی هم از گیمر بودن در نمیاد مسلما.

آخرین ویرایش:
البته شایان مولتی BF3 روی کنسول یه ایراد خیلی بد داره ! روی کنسول مپ ها فقط 24 نفر رو ساپورت می کنه ! اونوقت این مپ های 24 نفره که بی سر و ته هست ( از لحاظ بزرگی ) روی گیم پلی تاثیر می ذاره ! توی همچین محیط وسیعی همش 24 نفر !!!! خب نتیجش می شه همش باید از این ور مپ بری اونور مپ و برگردی ! که یه نفر رو پیدا کنی بکشی :دی در صورتی که مولتی کالاف ، همون تعداد رو داره ولی مپ هاش به مراتب کوچیک تر و استاندارد تر ( نسبت به تعداد پلیر ها ) هست !

دوستان اونچیزی که cod رو از تمام بازیهای fps متمایز میکنه نوع گیم پلی بی نظیرش و مهندسی مولیتشه که هر بازیبازی رو راغب میکنه بازی کنه تا جاییکه همیشه در آمار لایو همه نسخه هاش حضور دارن و ea باید اینجور اعصابش خورد باشه و حسادت کنه که همچین بازاری رو نداره.انقدر نگین mw همون mwه.مشکل اینجاست که cod اصلا نیاز نداره که فرق خاصی داشته باشه.چون گیمر همین گیم پلی و همین مولتی رو بهترین میدونه چون یه فرمولی شده که گیمر پسندیده.
ea هم به جای این هایپهای الکی بهتره بره یه فرمول جدید خلق کنه تا بازیبازها بیشتر از cod بیان سمتش وگرنه تا زمانی که نتونه فرمولی موفقتر از cod ارائه بده هیچ کاری نمیتونه بکنه.
نکته آخر اینکه تمام کسانی که با مولتی cod حال نمیکنن علت داره.چون بلد نیستن بازی کنن و من بهشون حق میدم.این بازی با این سرعت تمرکز فوق العاده بالا و مهارت خیلی بالاتری میخواد که کار هرکسی نیست.چون اکثر این دوستان به زور شاید تونسته باشن killstrike گرفته باشن.قانون طبیعت هم همینه.چیزیو که بلد نباشی نمیپسندی.خوبی bf اینه که هرکسی میتونه بازی کنه .

• Like
Reactions: uriel
دوستان اونچیزی که cod رو از تمام بازیهای fps متمایز میکنه نوع گیم پلی بی نظیرش و مهندسی مولیتشه که هر بازیبازی رو راغب میکنه بازی کنه تا جاییکه همیشه در آمار لایو همه نسخه هاش حضور دارن و ea باید اینجور اعصابش خورد باشه و حسادت کنه که همچین بازاری رو نداره.انقدر نگین mw همون mwه.مشکل اینجاست که cod اصلا نیاز نداره که فرق خاصی داشته باشه.چون گیمر همین گیم پلی و همین مولتی رو بهترین میدونه چون یه فرمولی شده که گیمر پسندیده.
ea هم به جای این هایپهای الکی بهتره بره یه فرمول جدید خلق کنه تا بازیبازها بیشتر از cod بیان سمتش وگرنه تا زمانی که نتونه فرمولی موفقتر از cod ارائه بده هیچ کاری نمیتونه بکنه.
نکته آخر اینکه تمام کسانی که با مولتی cod حال نمیکنن علت داره.چون بلد نیستن بازی کنن و من بهشون حق میدم.این بازی با این سرعت تمرکز فوق العاده بالا و مهارت خیلی بالاتری میخواد که کار هرکسی نیست.چون اکثر این دوستان به زور شاید تونسته باشن killstrike گرفته باشن.قانون طبیعت هم همینه.چیزیو که بلد نباشی نمیپسندی.خوبی bf اینه که هرکسی میتونه بازی کنه .
iobs6d23ctb4jccf39yf.jpg

خیلی باحالی =))

• Like
Reactions: hosein_fisher
ای به ادم چیز فهم بعد از مدت ها یه حرف درست تو این تاپیک ها دیدم توی BF ادم فرصت فکر کدن داره البته نمیگم این بده اقا حسین BF بازی کردن هم هنر خاص خودشو داره
اینطور نیست همه کسانی که COD بلد نیستن میرن BF بازی میکنن بعضی ها هم از روی علاقه به BF اونو بازی میکنن

خیلی باحالی
2 سال باهات بحث کردم ولی هیچ دلیل منطقی مبنی بر آشغال بودن کاد ارائه نکردی.با دوستانم هم که بحث میکنم وقتی ازشون دلیل منطقی میخوام سکوت میکنن.چون هیچ دلیلی مبنی بر آشغال بودن کاد وجود نداره.درسته که خودم mw3 رو یه کپی از mw2 میدونم.اما بازم بی رقیب هست.شماهم انقدر بخند تا شاید مرحمی بشه برای زخمهات.

ای به ادم چیز فهم بعد از مدت ها یه حرف درست تو این تاپیک ها دیدم توی BF ادم فرصت فکر کدن داره البته نمیگم این بده اقا حسین BF بازی کردن هم هنر خاص خودشو داره
اینطور نیست همه کسانی که COD بلد نیستن میرن BF بازی میکنن بعضی ها هم از روی علاقه به BF اونو بازی میکنن
من خودم bbc2 رو برای پی سی گرفتم و بازی کردم.مولتیش هم قشنگ بود.bf3 هم حتما برای پی سی اورج خواهم خرید.البته میدونم اصلا مثل کاد بهم حال نمیده.چون به شخصه با مپهای بزرگ و وسیع حال نمیکنم.من با مپهای کوچولو و گیم پلی سرعتی کاد خیلی بیشتر حال میکنم.اما مشکل اینه که دوستان دیگه نمیان بگن که ما با چیزفیلد بیشتر حال میکنیم.میان میگن کاد آشغاله،همشون بچه 12 ساله هستن.الان 2 ساله مدام این بحثها رو کردیم.اما من از این آقایون خیلی خفن و حرفه ایی چیزفیلد باز یه سوال دارم.خب چرا تو این بازی که همشون بچه های 12 ساله و نوب ریختن،به زور تعداد کیل استریکتون به 6 رسیده:-/یعنی حریف بچه های 12 ساله هم نشدید:-/پس شماها که دیگه آخرت نوب هستید:))

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: CriRo7
2 سال باهات بحث کردم ولی هیچ دلیل منطقی مبنی بر آشغال بودن کاد ارائه نکردی.با دوستانم هم که بحث میکنم وقتی ازشون دلیل منطقی میخوام سکوت میکنن.چون هیچ دلیلی مبنی بر آشغال بودن کاد وجود نداره.درسته که خودم mw3 رو یه کپی از mw2 میدونم.اما بازم بی رقیب هست.شماهم انقدر بخند تا شاید مرحمی بشه برای زخمهات.
منم سال ها باهات بحث کردم و دلایل خودم رو گفتم اما یادت نمونده تقصیر من نیست بخدا. منم اینقدر CoD بازی کردم و لذت بردم که رفتم نسخه های اریجینالشون تهیه کردم. (الان همین که گفتم تکراری بود چون قبلا گفتم) اما خداییی به حرف هایی که بالا زدی دقت کن ببین چی گفتی؟ کسی که بلد نیس CoD بازی کنه میره BF3 بازی میکنه؟!!! خودت خندت نمیگیره؟ والا نمیدونم چی بگم دیگه. اصلا بحث کردن بی فایدست. خسته شدم از بس بحث کردم. هر طور راحتید بگید و خوش باشید.

• Like
Reactions: u.s.a
منم سال ها باهات بحث کردم و دلایل خودم رو گفتم اما یادت نمونده تقصیر من نیست بخدا. منم اینقدر CoD بازی کردم و لذت بردم که رفتم نسخه های اریجینالشون تهیه کردم. (الان همین که گفتم تکراری بود چون قبلا گفتم) اما خداییی به حرف هایی که بالا زدی دقت کن ببین چی گفتی؟ کسی که بلد نیس CoD بازی کنه میره BF3 بازی میکنه؟!!! خودت خندت نمیگیره؟ والا نمیدونم چی بگم دیگه. اصلا بحث کردن بی فایدست. خسته شدم از بس بحث کردم. هر طور راحتید بگید و خوش باشید.
من کی اینو گفتم؟؟؟:-/من گفتم هر کسی میتونه bf3 رو بازی کنه.یعنی به نظر من بازی کردنش تو مولتی از کاد راحتتره.البته هر بازی ایی مهارتهای خاص خودش رو میخواد.اما همونطور که تو چیزفیلد رو عنوان هاردکورتری میدونی،منم کاد رو اینجور میدونم.فقط همین.تو خسته شدی،اما منم خسته شدم.نه من.همه کاد بازها.هرجا میایم از مولتیش دفاع کنیم،زرتی میگن مدرن کمپر،لول وارفیر،بچه های 12 ساله و ..........قبول کن جمع کثیری از چیز فیلد بازها،نگاهی از بالا و تحقیر آمیز نسبت به کاد بازها دارن(منظورم تو نیستی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or