اکتیویژن:MW3 برترین Entertainment دنیا

KamranMED

کاربر سایت
اکتیویژن اعلام کرد Modern Warfare 3 در 5 روز اول بیش از 750 میلیون دلار فروخته است که این رکورد در باکس آفیس نیز بی سابقه بوده و هیچ کتابی هم تا کنون چنین فروشی نداشته.
جالب این که رکورد قبلی در اختیار عنوان قبلی همین شرکت با نام Black Ops بود، COD:BO در 5 روز اول بیش از 550 میلیون دلار فروش داشت.
Robert Kotick مدیر عامل اکتیویژن و بلیزارد با بیان این که بعد از فروش اخیر امتیاز تجاری عنوان Call of duty 6 میلیارد دلار شده است، اعلام کرد این عنوان بزرگترین سرگرمی دنیاست.
با توجه به اعداد و ارقام و میزان نفوذ این بازی در بین بازی بازها و حتی کسانی که با گیم غریبه هستند، باید گفت به راستی که چنین است.
mw3_money.png
اکتیویژن 3 میلیون دلار از این درآمد را برای کمک به جانبازان و بازنشستگان جنگی اختصاص داد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mamad2010
واقعا حلالشون باشه دمشون گرم بازی شاخ میسازن نتیجش هم میبینن.
فروش بالای بازی واقعا فک برانداز هست. ولی من همچنان روی حرفم هست که:
این بازی پول ارثی که وست و زامپلا براش گذاشتن رو میخوره، نه کیفیتش.
حالا تا قبل از اینکه این وست و زامپلا استعفا بدن و برن هیچکس (بیشتر از 99% ) اسمشونم نمیدونستنا حالا هی میاین میگین این پولا ارث بابای وست و زامپلا ئه :دی

حالا تا قبل از اینکه این وست و زامپلا استعفا بدن و برن هیچکس (بیشتر از 99% ) اسمشونم نمیدونستنا حالا هی میاین میگین این پولا ارث بابای وست و زامپلا ئه :دی
در هر صورت این West و Zampella بودن که COD رو خلق کردن و اون ها بودن که این سری رو وارد جنگ مدرن کردن. مسلما COD بدون کارگردانی مثل Jason West و تهیه کننده ای مثل Vince Zampella به اینجا نمیرسید ...

در هر صورت این West و Zampella بودن که COD رو خلق کردن و اون ها بودن که این سری رو وارد جنگ مدرن کردن. مسلما COD بدون کارگردانی مثل Jason West و تهیه کننده ای مثل Vince Zampella به اینجا نمیرسید ...
بر منکرش لعنت :دی
ولی بعضی ها از این وست و زامپلا به عنوان شمشیر دو لبه برای کوبوندن COD های بعد از MW2 استفاده میکنن.

خوب حالا ساختن رفت خدا پدر مادرشون رو بیامرز. خوب دیگه الان چرا اسمشون رو میارین؟ یعنی منتقدا جدیدا به خاطر این 2 تا الان به cod نمره خوب میدن؟

درسته که بخش سینگلش در مقابل شاهکاری همچون mw2 هیچ حرفی واسه گفتن نداشت ولی مولتیش و special ops و survival فوق العادست.جنازه این بازی هم به بازیه رقیب شرف داره

فروش بالای بازی واقعا فک برانداز هست. ولی من همچنان روی حرفم هست که:
این بازی پول ارثی که وست و زامپلا براش گذاشتن رو میخوره، نه کیفیتش.
معلومه وقتی bo که در برابر mw ها هیچی نیست اونجوری می فروشه معلومه که فقط داره با اسم می فروشه نه هیچ چیز دیگه :دی

واقعا سری MW جز جذابترین شوتر هایی بود که بازی کردم
هر چند هر سه نسخه فوق العاده بودن( به جز شماره ۳ که عادی بود)
اما به نظر من MW 1 از MW2 و MW2 از MW3 خیلی فوق العاده تر بون( البته در زمان عرضه)
فقط امیدوارم یه دست اساسی به سر و گوش بازی بکشن( البته نه فقط گرافیک،بلکه بیشتر گیم پلی و...)
واقعا موقع بازی MW3 احساس تکرار به آدم دست میداد
متاسفانه تو این شماره قابلیت تکرار بخش تکنفره به شدت پایین اومده

تائید میشه !!
اصلا من تو خونه نشستما انگار بهم سیخ میزنه که بیا بشین من رو برو جلو :d !!
من اصلا فکر نمیکردم در این حدود باشه !
واقعا هایپ بتل رو در هم کوبید !!
ما که 2 سال MW2 با BC2 بازی کردیم به شخصه با BC2 بشتر حال کردم . ولی الان BF3 سینگل و انلاین بازی میکنم کلا اساسا بازیشون حرف نداره و مثل همیشه بهترین بوده ! نمیدونم چرا بازی های اکتی که سال به سال مزخرف تر میشن ملت بیشتر علاقه مند میشن بهش و هی بیشتر میفروشه ؟؟؟ اینجا الان هایپ کدومشون کردن ؟ اونی که کیفیت کمتری داره و بیشتر فروخته ! اکتی هایپ تبلیغاتی نکرده ! هایپ روانی کرده .
تو بشین MW3 برو جلو منم برم یه سر به F18 ّزنم ببینم نمیخواد آب روغنشو عوض کنم :d و راستی خواهشا کوروش جان ما با هم دوستیم ولمون کن یه حرفی زدم :d
قانون چهاردهم اینترنت: با ترول ها بحث نکنید چون به معنی پیروزی آن ها است.:d:d:d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: koorosh sh
دمشون گرم و نوش جونشون در مورد BF3 *هم فقط یه جمله بگم و اون اینکه در واقع با تریلرها بود که سر همه رو شیره مالیدن به نظر من*BF3 ک......ش.....ی *بیش نبود

• Like
Reactions: god of shadow
با این فروش عظیم دهان خیلی ها همچون EA بسته میشه که بدونن برای رقابت با سری کال فقط راه انداختن جنگ روانی یا نشون دادن چندتا تریلر کذایی نمیتونه از محبوبیت سری کال کم کنه..

فقط یه جمله بگم و اون اینکه در واقع با تریلرها بود که سر همه رو شیره مالیدن به نظر من*BF3 ک......ش.....ی *بیش نبود

این حرفرو من دقیقا سال 2010 زدم که گفتم این شرکت تریلر های کذایی زیادی نشون میده که من سر قضیه Bad Company 1 بد جوری حالم گرفته شد..چون قبل بازی تریلرهای خارق العاده ای به نمایش می ذاشت ولی وقتی بازی امد دیدیم این کجاوو آن کـــــــجا.... و از اون موقعه پی به سیاست شرکت EA بردم

من از وقتی گیمر شدم یعنی از وقنی چشم باز کردم هایپ ea خرم کرده.خیلی کم پیش اومده اونچیزی که هایپ میکنه همونی باشه که باید باشه.متاسفانه وقتی تجربه هایپ moh رو دیدم باز هم جوگیر شدم و ادب نشدم.خوشبختانه اکتی معکوس عمل کرد و با تبلیغاتی کاملا منطقی هم جلوی انتظارات منتقدها رو گرفت که باعث شد امتیارات عالی بگیره هم انتظارات فوق خفن گیمرها رو پاسخ داد هرچند که میتونست بهتر از اینا باشه.
در کل از من به شماها نصیحت دیگه گول ea رو نخورید.بدونید هر زمان که زیادی هایپ میکنه کمتر باید بهش اعتماد کرد.

• Like
Reactions: Kasra-M
چد وقت پیش که این دوتا بازی نیومده بود بعضی دستمال رو سرشون بسته بودند و میگفتند دیگه BF یواش یواش جلوی فروش MW را میگیره و به نزدیکی COD را شکست میده :lol: از طرفی هم که ea هی صحبت از سهم بازار میکرد :lol:
EA تا اخر uمرش باید بیخیال این باشه که بتونه با سری BF بازی COD را شکست بده بهتره تمام تمرکزش را بزاره روی استادیوی تازه تاسیس ( Respawn ( west and zampella که 10 بار بیشتر از اون dice جواب میده وگرنه دایس تا 100 سال دیگه خودش را جر هم بده نمیتونه اکتی را شکست بده .
اخه بدبختی اینه با اینکه ea استادیوی respawn را داره ولی متاسفانه یا خوشبختانه اکتی هم Bungie را داره :دی که کلا نشون میده ea باید بیخیال شکست اکتی باشه :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Behnam_Yakuza

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or