اکتیویژن:MW3 برترین Entertainment دنیا

KamranMED

کاربر سایت
اکتیویژن اعلام کرد Modern Warfare 3 در 5 روز اول بیش از 750 میلیون دلار فروخته است که این رکورد در باکس آفیس نیز بی سابقه بوده و هیچ کتابی هم تا کنون چنین فروشی نداشته.
جالب این که رکورد قبلی در اختیار عنوان قبلی همین شرکت با نام Black Ops بود، COD:BO در 5 روز اول بیش از 550 میلیون دلار فروش داشت.
Robert Kotick مدیر عامل اکتیویژن و بلیزارد با بیان این که بعد از فروش اخیر امتیاز تجاری عنوان Call of duty 6 میلیارد دلار شده است، اعلام کرد این عنوان بزرگترین سرگرمی دنیاست.
با توجه به اعداد و ارقام و میزان نفوذ این بازی در بین بازی بازها و حتی کسانی که با گیم غریبه هستند، باید گفت به راستی که چنین است.
mw3_money.png
اکتیویژن 3 میلیون دلار از این درآمد را برای کمک به جانبازان و بازنشستگان جنگی اختصاص داد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mamad2010
عجب جهشی دسخوش از 550 به 750 به این میگن یه بازی موفق چیکار میکنه اکتی خوشم اومد عنوان بعدی احتمالا تا 1000 تا هم میرسه
حالا دیگه چی میخواید بگیدخداییش

بابا دستخوش...واقعا عجیب فروخته...!

رکورد خارق العاده لیه! به گرد پاش هم نمیرسن بازیهای رقیب...!
کاش منم توان خرید عنوان ارجینالش رو داشتم...تا یجورایی حمایتش میکردم...!

I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S

من طرفدار این بازی بودم ولی یه کم ناامیدم کرد و به نظرم این عنوان ارزش اینقدر فروش رو نداره...

درسته که عنوان خوبی بود ولی نه دیگه 750 تا واسه 5 روز....

یکی منو شیرفهم کنه ، همه اش از نسخه اولی Modern Warfare شروع شد ، MW2 ترکوند ، به همین خاطر Black Ops خدا مقدار فروش کرد و رکورد زد و به خاطر همون رکورد این ، اینجوری فروخته ؟!

//

بزرگترین سرگرمی مردم شده کشتن هم!!!دنیا داره به کجا میره!!!راستی میتونستی تو عنوان بنویسی سرگرمی این اینترتیمنت لازم نبود

فروش بالای بازی واقعا فک برانداز هست. ولی من همچنان روی حرفم هست که:
این بازی پول ارثی که وست و زامپلا براش گذاشتن رو میخوره، نه کیفیتش.

چیکار میکنه این بازی. بازی ای که خیلی ها اصلا امسال روش حساب باز نمیکردن الان نظر بسیاری از منتقدین رو جلب کرده و فروشش از عناوین قبلیش بیشتر شده. واقعا اکتیویژن جادو کرده با این بازی .

تائید میشه !!
اصلا من تو خونه نشستما انگار بهم سیخ میزنه که بیا بشین من رو برو جلو :d !!
من اصلا فکر نمیکردم در این حدود باشه !
واقعا هایپ بتل رو در هم کوبید !!

• Like
Reactions: uriel

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or