اکتیویژن:MW3 برترین Entertainment دنیا

KamranMED

کاربر سایت
اکتیویژن اعلام کرد Modern Warfare 3 در 5 روز اول بیش از 750 میلیون دلار فروخته است که این رکورد در باکس آفیس نیز بی سابقه بوده و هیچ کتابی هم تا کنون چنین فروشی نداشته.
جالب این که رکورد قبلی در اختیار عنوان قبلی همین شرکت با نام Black Ops بود، COD:BO در 5 روز اول بیش از 550 میلیون دلار فروش داشت.
Robert Kotick مدیر عامل اکتیویژن و بلیزارد با بیان این که بعد از فروش اخیر امتیاز تجاری عنوان Call of duty 6 میلیارد دلار شده است، اعلام کرد این عنوان بزرگترین سرگرمی دنیاست.
با توجه به اعداد و ارقام و میزان نفوذ این بازی در بین بازی بازها و حتی کسانی که با گیم غریبه هستند، باید گفت به راستی که چنین است.
mw3_money.png
اکتیویژن 3 میلیون دلار از این درآمد را برای کمک به جانبازان و بازنشستگان جنگی اختصاص داد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mamad2010
فکر کنم تبلیغات EA معکوس عمل کرد! :-s
چرا نتیجه داد بهترین لانچش شد دیگه ولی از اول هم معلوم بود رکورد COD نمیتونه بزنه
فروش بالای بازی واقعا فک برانداز هست. ولی من همچنان روی حرفم هست که:
این بازی پول ارثی که وست و زامپلا براش گذاشتن رو میخوره، نه کیفیتش.
کاملا تایید میشه مثلا BO کیفیت کارش خیلی پایین تر بود برای MW و MW2 فروش بالایی کرد این نسخه فقط داستان خوبی داشت کمی هم هیجان بالا وگرنه جلوی 2نسخه اولش هیچی برای گفتن نداشت وگرنه کیفیت این نسخه واقعا پایین تر از نسخه ها پیشین بود
اخه بدبختی اینه با اینکه ea استادیوی respawn را داره ولی متاسفانه یا خوشبختانه اکتی هم Bungie را داره :دی که کلا نشون میده ea باید بیخیال شکست اکتی باشه :دی
EA که باید امیدوار باشه چون الان خالق COD و MOH داره غم نداره :d ولی بانجی فکر کنم برای 343 شاخ کنند نه برای اکتی ولی کلا شیر تو شیری داره میشه :d

چد وقت پیش که این دوتا بازی نیومده بود بعضی دستمال رو سرشون بسته بودند و میگفتند دیگه BF یواش یواش جلوی فروش MW را میگیره و به نزدیکی COD را شکست میده :lol: از طرفی هم که ea هی صحبت از سهم بازار میکرد :lol:
EA تا اخر غمرش باید بیخیال این باشه که بتونه باز سری BF بازی COD ؤا شکست بده بهتره تمام تمرکزش را بزاره روی استادیوی تازه تاسیس ( Respawn ( west and zampella که 10 بار بیشتر از اون dice جواب میده وگرنه دایس تا 100 سال دیگه خودش را جر هم بده نمیتونه اکتی را شکست بده .
اخه بدبختی اینه با اینکه ea استادیوی respawn را داره ولی متاسفانه یا خوشبختانه اکتی هم Bungie را داره :دی که کلا نشون میده ea باید بیخیال شکست اکتی باشه :دی

اتفاقا فرخ منم دیشب داشتم با چندتا از دوستانم تو محل کارمون صحبت میکردیم اونا هم میگفتن ea باید تمام تمرکزشو یزاره روی respawn تا شاید اون دوتا نابغه بتونن بازی بسازن که جلوی بازی خودشون یعنی cod قد علم کنه.من که اصلا با این دایس حال نمیکنم.فقط داره نون هایپ Ea رو میخوره وگرنه جلوی استودیوهای دیگه هیچی نیست.

چد وقت پیش که این دوتا بازی نیومده بود بعضی دستمال رو سرشون بسته بودند و میگفتند دیگه BF یواش یواش جلوی فروش MW را میگیره و به نزدیکی COD را شکست میده :lol: از طرفی هم که ea هی صحبت از سهم بازار میکرد :lol:
EA تا اخر غمرش باید بیخیال این باشه که بتونه باز سری BF بازی COD ؤا شکست بده بهتره تمام تمرکزش را بزاره روی استادیوی تازه تاسیس ( Respawn ( west and zampella که 10 بار بیشتر از اون dice جواب میده وگرنه دایس تا 100 سال دیگه خودش را جر هم بده نمیتونه اکتی را شکست بده .
اصلا خود EA هم ميدونست چنين چيزي امكان پذير نيست.كما اين كه خودش هم چند روز قبل از عرضه بازي اعلام كرد شدني نيست.تاپيكش تو همين انجمن موجوده
سياست EA فقط اين بود كه با اون جنجال، خودش رو به عنوان يك رقيب براي يك بازي فوق پرطرفدار معرفي كنه و به اين ترتيب بازي خودش رو مطرح كنه.به نظرتون اگر چنين تبليغاتي نميكرد، همون فروش بتلفيد رو داشت؟ هرگز
قبلا هم اين سياست رو به صورت تست روي يك بازي كه حتي ژانرش با بتلفيد فرق داشت پياده كرد.دوستان خودشون داستان Bulletstorm و حركتهاي EA سر اون بازي رو ميدونن.
به طور كلي سياست بدي هم نيست، خودت رو به بزرگان بچسبون تا پيشرفت كني

فروش بالای بازی واقعا فک برانداز هست. ولی من همچنان روی حرفم هست که:
این بازی پول ارثی که وست و زامپلا براش گذاشتن رو میخوره، نه کیفیتش.

باز فشار آورد ، ها ؟:دی
وگرنه جلوی استودیوهای دیگه هیچی نیست.
DICE هیچی نیست ؟/:)

FaRd!N @ :
حریف ها رو ما همیشه ریز میبینیم :دی !

آخرین ویرایش:
دایس تا 100 سال دیگه خودش را جر هم بده نمیتونه اکتی را شکست بده .
اتفاقا فرخ منم دیشب داشتم با چندتا از دوستانم تو محل کارمون صحبت میکردیم اونا هم میگفتن ea باید تمام تمرکزشو یزاره روی respawn تا شاید اون دوتا نابغه بتونن بازی بسازن که جلوی بازی خودشون یعنی cod قد علم کنه.من که اصلا با این دایس حال نمیکنم.فقط داره نون هایپ Ea رو میخوره وگرنه جلوی استودیوهای دیگه هیچی نیست.
قشنگ واسه خودتون نوشابه باز میکنید دیگه :دی ی

آقای فرخ میشه از شما بپرسم شکست به چی میگید شما؟ به مقدار فروشی که برای این بازی تضمین شدست و حتی اگر آشغال هم بدن ملت میخرن؟ نمونش هم BO که بیشتر از MW و MW2 فروخت؟

والا ما که شکستی نمیبینیم. در بحث مولتی پلیر که واقعا به گرد پای DICE هم نمیتونن برسن. میمونه سینگل که من خودم قبول دارم تو سینگل کمی ضعیف عمل کردن. نتیجه کلی هم بگیریم میانگین امتیاز های هر دو بازی با هم برابره. چرا میخواید به زور اینو بکنید تو کلتون که شما برنده میدان شدید؟ چرا نمیخواید قبول کنید حریف در حد شماست و حتی از نظر مولتی بالاتر؟! همش حرفای خودتون رو دیکته کنید.

قشنگ واسه خودتون نوشابه باز میکنید دیگه :دی ی

آقای فرخ میشه از شما بپرسم شکست به چی میگید شما؟ به مقدار فروشی که برای این بازی تضمین شدست و حتی اگر آشغال هم بدن ملت میخرن؟ نمونش هم BO که بیشتر از MW و MW2 فروخت؟

والا ما که شکستی نمیبینیم. در بحث مولتی پلیر که واقعا به گرد پای DICE هم نمیتونن برسن. میمونه سینگل که من خودم قبول دارم تو سینگل کمی ضعیف عمل کردن. نتیجه کلی هم بگیریم میانگین امتیاز های هر دو بازی با هم برابره. چرا میخواید به زور اینو بکنید تو کلتون که شما برنده میدان شدید؟ چرا نمیخواید قبول کنید حریف در حد شماست و حتی از نظر مولتی بالاتر؟! همش حرفای خودتون رو دیکته کنید.
ای بابا،
شما که میدونی بحث کردن با جماعت سوپرفن هیچ فایده ای نداره!
اونا فقط تا یکماه دیسک بازی رو میزارن جلوشون و بهش تعظیم میکنن,بعدش شاید برن تو خود بازی ببینن چی هست اصلا!

• Like
Reactions: Siavash_MH
Respawn استودیوی EA نیست که انقد بهش دل ببندین . یهو ip ـیش موفق میشه میزنه زیر همه چی میره EA می مونه و حوضش :دی دقیقا مثه Bungie برا اکتی . ip جدید جفت استودیو برا خودشون هست نه برای ناشر .

والا ما که شکستی نمیبینیم. در بحث مولتی پلیر که واقعا به گرد پای DICE هم نمیتونن برسن. میمونه سینگل که من خودم قبول دارم تو سینگل کمی ضعیف عمل کردن. نتیجه کلی هم بگیریم میانگین امتیاز های هر دو بازی با هم برابره. چرا میخواید به زور اینو بکنید تو کلتون که شما برنده میدان شدید؟ چرا نمیخواید قبول کنید حریف در حد شماست و حتی از نظر مولتی بالاتر؟! همش حرفای خودتون رو دیکته کنید. https://www.playfire.com/bf3-vs-mw3/39648d82fd756122

جالبه انگار MW3 از لحاظ مولتی دقیقا همون MW2 هست بعد ملت میگن مولتیش حریف رو میخوره :دی اونم چه حریفی رو :دی لول .

اگه حق COD فروشی در این حد نباشه پس حق RUBBISH FIELD3 هم نبود که اونقدر بفروشه چون همش هایپ و تبلیغ بود و کیفیت خود بازی به هیچ وجه در حد وعده ها نبود باز حداقل این کال یه داستان و سینگل درست و حسابی در کنار یه مولتی خوب رو داره گرافیکشم انصافا رو کنسول در حد خوبیه اون یکی که بخش تکنفرش فاجعست و داستانشم فاجعه تر از اون گرافیکشم رو کنسول در حد بازیای نسل قبله میمونه یه مولتی خوب که مطمئنا باعث نمیشد اونقدر بفروشه

در بحث مولتی پلیر که واقعا به گرد پای DICE هم نمیتونن برسن
فردین 2 سال سر این موضوع با هم بحث کردیم.الان رو چه اصلی اینو میگی؟؟؟اگر باز میخوای بگی،مدرن کمپر و گلیچ،بچه های 12 ساله،من از همین الان تسلیمم.اما اینو بدون وقتی یه بازی بیش از 10 میلیون کاربر آنلاین داره،همه اینها،نفهم و بیشعور،کمپر،بچه 12 ساله نیستن.

خب ته حرف تو کاملا اشتباهه . شما مخاطب به کی میگی ؟ که فقط فوق حرفه ای باشه ؟! تو دنیا میلیاردها نفر انسان وجود داره دلیل نیست یه بازی ساخته بشه که فقط یه قشر از اون جماعت خوشش بیاد و بگیم موفقیت . مثل این میمونه تو از یک فیلم بدت بیاد و بگی حق اینو نداره بفروشه ! در حاله اینکه همون فیلم را فقط تو بدت میاد و همون فیلم بد برای بقیه بهترینه ! و همون بقیه یک انسان هستند و حقه انتخاب دارند ! تویه یک امت و مملکت ما چیزی به نام مردم داریم مردم یعنی همه ! باید ببینی مردم چی میخواد نه یک قشر خاص اگه نتونی اینو انجامش بدی مملکت به ویرانی کشیده میشه .
خلاصه وار بگم که گفتی موفقیت یعنی چی ؟ موقیت یعنی فقط و فقط و فقط پول در اوردن ! حالا تو میخوای اسمش را بزار کلاشی و بیرحمی یا گستاخی و پول چاپیدن و......! ولی فرقی به اصل قضیه نداره . دایس برای محض رضای خدا بازی نمیسازه که فقط تو و تعدادی را راضی کنه بزرگترین یعنی اخرین هدفش فروش بازی هست و در نهایت تا زمانی که به فروش cod نمیتونه برسه یعنی تو جنگ دوطرفه شکست خورده .
سیاست و تجارت و اقتصاد و.......... حالا چه یه کمپانی خودرو سازی باشه و یا بازی سازی یا مملکت باشه همگی یه معنی میدن فقط پول ! از 1 میلیون سال پیش تا همین الان و تا یک میلیون سال بعد هم همینطوره ! یعنی حتی یه مملکت از ملکت دیگه کمتر پول داشته باشه به هیچ عنوان نمیتونی براش قدعلم کنه! درنهایت معنیش میشه ضعیفتره ! تو همه چیز این ارقامه که یه چیزی را ثابت میکنه به نظرت غیره اینه ؟! یعنی تو رئیس جمهور هم بخوای بشی بالاخره باید امار بیاری و اون امار را ارقام نشون میده که تو لیاقت رئیس جمهور شدن داری یا نه !
حالا هم وقتی COD میتونه روز به روز به طرفداراش اضافه کنه معنیه این به جزء چیزی به نام موفقیت بزرگ نیست ! حالا تو بگو که MW3 ببخش مولتی به پای BF3 نمیرسه ! ولی اکثریت مخاطبین بازی که دارن MW3 میزنن یه چیزه دیگه میگه ! و یه چیزی که خوب باشه میفروشه ! حالا تو اگه میخوای تو کته همه کنی که طرفدارای COD یه بچه هست و 12 ساله هستند و همگی نوب هستند متاسفانه باید بگم اون طرز فکر فوق العاده اشتباهه خودته !
حالا این اعتقادیه که من دارم ! حالا تو هر اعتقادی داری واسه خودته ! نه من و نه بقیه !

Respawn استودیوی EA نیست که انقد بهش دل ببندین . یهو ip ـیش موفق میشه میزنه زیر همه چی میره EA می مونه و حوضش
biggrin1.gif
دقیقا مثه Bungie برا اکتی . ip جدید جفت استودیو برا خودشون هست نه برای ناشر .
مگه اپیک یا ip بازیه گیرز دست مایکروسافت هست که بهش دل داده ؟! بالاخره ea به عنوان ناشر بازیه جدید respawn هست و میتونه کلی روش هزینه کنه و در نهایت بهره برداریش را هم بکنه و این خیلی خیلی به نفعه ea هست !

آخرین ویرایش:
هر دوتای این بازی ها هم COD هم رقیبش جزو بهترین بازی های FPS اکشن هستند . هر چی رقابت بینشون بیشتر بشه به نفع ما هست.:d فقط این اکتی باید یکم سر کیسه رو شل کنه رو گرافیک بازی بیشتر کار کنه.;)

آنلاین mw3 خدای و هیچ بازی نمی تونه چنین آنلاین سریع و جالبی داشته باشه وقتی اکتیویژن با حملات شدید ea روبرو میشه مثل ea داستان های تخیلی تعریف نمی کنه . بتل یک عنوان غیر واقعی ضد ایرانی ...تخیلی که ایران از گوگل ارطس برداشتند و فیلم های ضد ایرانی که خودشون ساختند .:-&

کاملا تایید میشه مثلا BO کیفیت کارش خیلی پایین تر بود برای MW و MW2 فروش بالایی کرد این نسخه فقط داستان خوبی داشت کمی هم هیجان بالا وگرنه جلوی 2نسخه اولش هیچی برای گفتن نداشت وگرنه کیفیت این نسخه واقعا پایین تر از نسخه ها پیشین بود
BO کیفیت کارش خیلی پایین بود؟ با چه متری میشه اینو اندازه گرفت؟ BO نسبت به MW یه سری نکات مثبت و منفی داشت ولی در کل بخوای حساب کنی یر به یر میشن به نظر من ولی اصلا قبول ندارم که خیلی پایین تر بود.
همینطور MW3 نسبت به MW2. تنها مشکلی که باعث شد از نظر امتیاز به شماره قبلش نرسه نبود جهش خارق العاده بود وگرنه در همه ی موارد نسبت به MW2 پیشرفت داشت. در بعضی موارد کم ، در بعضی موارد زیاد.
Respawn
جالبه انگار MW3 از لحاظ مولتی دقیقا همون MW2 هست بعد ملت میگن مولتیش حریف رو میخوره :biggrin1: اونم چه حریفی رو :biggrin1: لول .
بیخیال باو یه جوری میگید انگار نه انگار هنوز که هنوزه سرور های COD های قبلی داره میترکه :دی تو لیست بیشترین بازی های بازی شده در لایو هر 5 نسخه ی آخر COD حظور دارن.(حتی WAW و BO) اونوقت جدید ترین نسخه بتلفیلد به زور تونسته سوم بشه. پشت سر MW3 و BO. یعنی تمام مردم دنیا نمیفهمن مولتی بتلفیلد بهتره و COD رو میخوره فقط تعدادی در ایران میفهمن و روش پافشاری میکنن؟
نکته: همون مولتی MW2 حریفش رو میخوره :دی
قشنگ واسه خودتون نوشابه باز میکنید دیگه :biggrin1: ی

یعنی چی تضمین شدست؟ یعنی تمام اون 25 میلیون که بازی رو میخرن گوشاشون درازه و چشم بسته میرن پولشون رو میریزن تو جوب؟
والا ما که شکستی نمیبینیم. در بحث مولتی پلیر که واقعا به گرد پای DICE هم نمیتونن برسن.
دقیقا با چه خط کش یا ترازویی شما اندازه گرفتی که میگی به گرد پاش هم نمیرسن؟ آمار لایو و فروش و امتیازات چیز دیگه میگه ظاهرا. اگه همینجوری باشه منم میگم DICE عمرا تو مولتی به گرد پای cod هم نمرسه. حالا ثابت کن من راست میگم یا شما :دی
میمونه سینگل که من خودم قبول دارم تو سینگل کمی ضعیف عمل کردن.
فقط کمی؟ Are You Sure ؟ زدن کلا داستان و گیم پلی و کل سینگل رو به خاک و خون کشیدن بعد میگی فقط کمی؟ :دی
نتیجه کلی هم بگیریم میانگین امتیاز های هر دو بازی با هم برابره. چرا میخواید به زور اینو بکنید تو کلتون که شما برنده میدان شدید؟ چرا نمیخواید قبول کنید حریف در حد شماست و حتی از نظر مولتی بالاتر؟! همش حرفای خودتون رو دیکته کنید.
همین که با این همه هایپ EA تونستن جلوش وایسن و با اینکه هر سال دارن یه نسخه از بازی میدن بیرون بازم کم نیاوردن و حتی تو بعضی موارد مثل فروش و آمار لایو خیلی هم زیاد آوردن ( :دی ) خودش موفقیت بزرگیه.
بعد امتیاز ها مساویه و چون میگین مولتیه بتل بهتره یعنی کلا بهتره؟ یعنی مولتی رو تو میانگین حساب نمیکنن؟ :-/
پ.ن: والا تا الان که ما دیدیم قبل و بعد از عرضه ی هر دو بازی این طرفداران بتل بودن که به زور تو کلشون کرده بودن که پیروز میدان هستن همش هم از بعد BC2 شروع شد وگرنه طرفداران COD کوچکترین کاری با BF نداشتن. :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or