اپدیت جدید لایو oct 11

من این اپدیت رو زدم اما بعد این که به لایو وصل شدم سه تا چراغ قرمز دستگاه چند بار هم زمان روشن شد بعد دستگاهمو خاموش کردم - و بعد این که دوباره دستگاهمو روشن کردم چراغای قرمز دیگه روشن نشد.

( من این آپدیت رو آفلاین و با lt 1.9 انجام دادم.)

به نظر شما این روشن شدن چراغا یعنی چی ؟ بعدشم یه روش برای تشخیص فلگ شدن توضیح بدین .

من این اپدیت رو زدم اما بعد این که به لایو وصل شدم سه تا چراغ قرمز دستگاه چند بار هم زمان روشن شد بعد دستگاهمو خاموش کردم - و بعد این که دوباره دستگاهمو روشن کردم چراغای قرمز دیگه روشن نشد.

( من این آپدیت رو آفلاین و با lt 1.9 انجام دادم.)

به نظر شما این روشن شدن چراغا یعنی چی ؟ بعدشم یه روش برای تشخیص فلگ شدن توضیح بدین .

دوست عزیز میدونم که فلگ نشدی .چون این چراغ قرمزا هیچ ربطی به فلگ نداره.من 4 ساله که ایکس باکس دارم و تا حالا چند بار چراغهای قرمز کنسولمو دیدم .ماله من اینجوری روشن میشد که کابل پاور پشتش درست نرفته بود سرجاش.منم اپدیت کردم واز دیشبم blackops میزنم .نگران نباش.

داداش ترکیدم از خنده به خدا تو هم گیر دادی به من این خبر ها رو خوده بیل گیتس به من گفته

---------- نوشته در 08:58 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:52 AM ارسال شده بود ----------

من دیروز اپ کردم داشبردمو این بازی گیرز اف وار رو اجرا نمیکنه التی 2 هم دارم باید چند بار برم تو بازی خارج شم تا بره تو بازی دموی اولیه بازیو میره ها ولی بعدش گیر میکنه نمیره دیگه عجب غلتی کردم اپدیت کردما

از امروز تا 4شنبه اگه خبری نشد من آپ می کنم، 1.91 دارم که مشکلی نیست؟؟!

---------- نوشته در 10:46 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:32 AM ارسال شده بود ----------

آخ چی بشه این داشبورد جدید! من که ایکس باکسو به خاطر تم هاش خریدم!!:d
الکی :p

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or