اپدیت جدید لایو oct 11

یه سوال؟
بنده هارد ایکس باکسم 20 بود الان 120 گرفتم گذاشتم
1- تمامه فایلارو منتقل کردم به هارد جدید مشکلی نیست
2- چرا آواتر من پریده دیگه نیست؟
3- چرا بازیهای کینکت رو میزترم میگه آپدیت کن!
4- اگه این آپدیت جدیدرو بریزم درست میشه یا نه؟

9o7wkrtoji0oo1tvikde.jpg

من گیرز 3 زو بازی میکنم وسط های بازی این ارورو میده کسی میدونه برای چی هست

در مورد داشبورد جدید هم c4 تایید کرده بود تو مطلب جدید c4 فقط در مورد فورزا 4 نوشته بود فکر کنم برای geow 3 هم امن باشه

---------- نوشته در 09:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:08 PM ارسال شده بود ----------

ولی امروز از یکی از رفیقام شنیدم که دیگه ماکرو کسی بن نمیکنه من که فکر کنم چرت گفت ولی به نظز شما امکان داره ؟!!!!!!
احتمالش هست چون دو سال هست کسی رو بن نکرده من هیلو غیر استیل بازی می کردم آنبن شدن خیلی خیلی حرف هست
اگر بن کنه با وجود ارضانی ps3 و آنچرتد 3 و گرافیک بالایی PC و آخر نسل هم هست فکر نکنم کسی بره دوباره ایکس باکس بخره
اینطور که خبر میاد FLAG رو برداشته

دوستان یه چیزی بد جور منو ازار مبده آپدیت قبلی ماله dvd key بود که هرکی میریخت عوض میشد ولی این آپدیت اینکار رو نکرده دوستان که آپدیت جدید رو نریختن به قسمت information یه سری بزنن ببینن قسمت جدیدی اضافه شده من قبلا دقت نکرده بودم که چیبود فقط x یادمه الان قسمت d kهست ماله داشبورده قسمت e p هست که p وقتی به لایو میرید ظاهر میشه x هم که معلومه چیه یه قسمت s k هم اومده من ندیده بودم قبلا میشه یکی یه نظر بده

9o7wkrtoji0oo1tvikde.jpg

من گیرز 3 زو بازی میکنم وسط های بازی این ارورو میده کسی میدونه برای چی هست
باید کش دستگاهتو کلیر کنی... منم هر موقع می خوام رایز آف نایتمرز بازی کنم همین مشکلو دارم به نظرم ای ال تی 2 یه سری مشکلات داره که اینم شاملش میشه برو رو هاردت بعد Y بزن بعد کش رو پاک کن...

دوستان یه چیزی بد جور منو ازار مبده آپدیت قبلی ماله dvd key بود که هرکی میریخت عوض میشد ولی این آپدیت اینکار رو نکرده دوستان که آپدیت جدید رو نریختن به قسمت information یه سری بزنن ببینن قسمت جدیدی اضافه شده من قبلا دقت نکرده بودم که چیبود فقط x یادمه الان قسمت d kهست ماله داشبورده قسمت e p هست که p وقتی به لایو میرید ظاهر میشه x هم که معلومه چیه یه قسمت s k هم اومده من ندیده بودم قبلا میشه یکی یه نظر بده
راست میگی فکر کنم اینا جدبد یاشند

داداش میشه با مقدار z هارد رو در میاری و test network میزنی اون روش رو
این روش که چرت ترین روشه ممکنه!
دوستان اصلا به این روش اعتماد نکنید
من دیسک پچ نشده توی درایو گذاشتم صفحه سیاه اومد و زد disk is not supported و X کنسولم بلافاصله عوض شد(از قبل X رو داشتم) و با Xval چک کردم گفت :ap2.5challenge failed اینارو گفتم که بدونید 100% فلگ شدم بعد یه تستم با این روش Z و بیرون کشیدن هارد کردم و من رو پاک پاک نشون داد!
این روش از پایه چرت و غیر قابل اعتماد هست.

اقا یکی بگه الان با این اپدیت جدیده میشه رفت لایو؟
اگهنمیشه بگید .راستی اگه نمیشه یا رفتن به لایو با این اپدیت ضرر داره! پس چرا توی سایت c4eva هیچ خبری نیست؟

kنمیدونم دیگه چجور بگم این بحثو بی خیال شین دیگه برا مایکروسافت 2ساله نمیصرفه واسه بازی بن کنه امسال واسه دی ال سی کرد که بدبخت عالم شد کلی پوینتو گلد داد به ملت یه پیامه غلط کردم فرستاد.مایکروسافت دیگه بن نمیکنه واسه بازی کپی این استیلت پچ و نرم افزار ای پی هم بدرد مغازه دارای تهران میخوره که بازی 2تومنیو به بهونه پچ بودن و امن بودن به افراد ترسو و وسواسی که خودشون نمیتونن پچ کنن بندازن این استیلت پچ 3سال پیشم جواب نمیداد مایکرو گاگول نی که با یه نرم افزار زپرتی خرشه.الان اگر بخا واسه بازی بن کنه بیشتر ضرر میکنه دیگه آخرای نسله بیشک تو e3 سال 2012 نسل بعد معرفی میشه epicهم داره واسه انجین جدیدش رو کنسولای نسل بعد تحقیق میکنه خب اینجا اپیک یه صوتی داد باید کنسولی و طراحی باشه که بخواد بر اساسش تحقیق کنه این نشون میده مایکروسافت چندن ساله داره یواشکی رو کنسول نسل بعد کار میکنه سونی هم همینتور چون کلا بی خیال کنسولش شده و یجورایی فقط چند وقت یبار یه سک سک میکنه.بن ویو و فلگ نداریم خیالتون راحت فرزا هم امروز میخرم بازی میکنم تو لایو این c4eva هم با خودش دو دو میزنه بابا مشکل داره خودش خودشو تکذیب میکنه اول میگه بازی امن نیست بعد میگه آپدیت مشکوکه بعد میگه آپدیت مشکلی نداره بعد میگه فرزا با ال تی 2 اجرا میشه بعد میگه فریمویر جدید برا فرزا میخواد بعد میگه بیخیال همینم جواب میده روان پریشه مرده

• Like
Reactions: HERO7293
والا من موندم تو کاره ای بچهای بازیسنتر همچین ماکروسافت رو گاگول میخونن ها ادم به خودش مگه ماکرو سافت اتاری گوشگوبی رو تولید کرده که شده گاگول ...اصلا این حرف درست نیست که میگید ماکرو زیاد به بن کردن توجه نمیکنه ماکرو داره یه راه واسه مقابله با کپی رایت سی دی هاش پیدا میکنه ،،،،من نمی دونم از کدوم منبعی این اطلاعات شیر توشیر پیدا میکنید که میگید یا مثل اینکه باید یه شعبه از ماکروسافت تو ایران زده بشه کار کنانشم بشن بچه های باهوش بازیسنترررررررررررر،،،،ادم خندش میگیره همچین قاطانه میگنا اینطوری میشه اونطوری میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or