farshid.parvar
کاربر سایت
شاید این آپدیت برای اینه که بازی هایه xgd3 رایتی رو شناسایی کنه از رو همون 3% ی که تویه دیسک جا نمیشه.
من نمیدونم چرا بعضی از دوستان هی لفظ بد میان مایرو سافت نمیتونه وقتی شما افلاینی شناساییت کنه خوبپس لفظ بد نیاین من اپدیت کردم هیچ اتفاق خاصی هم نیوفتاد سر اپدیت قبلیه هم همین چیزارو میگفتین نگران نباشین هیچی نمیشه اپ کنید فقط بازیای xgd3 رو انلاین نزنید اونا هم چندوت دیگه که abgx جدید بیاد مشکلشون حل میشه اوون بازیا امن نیستن حالا چه با این داشبورد چه با داشبرد قبلی دلیلشم اینه که هنوز برنامه ای واسه تستشون نیست دقتم کرده باشین مثل بازی قبلیا نیستن وقتی هم که روی هارد نصبشون میکنید هم باز دوباره دیسکو کامل چک میکنه
فکر نمیکنم هیچ کدومشون فول پچ باشن باید صبر کرد ورژن جدید abgx بیادخب پس منم برم اپدیترو انجام بدم فقط یه سوال اگه بازی های xgd3 که هستن full stealth باشن بازم خطر داره ؟
همون:d باید دعا کنید ایشالا که نفهمیدن شما با بازیه کپی بازی میکردین البته یه مقداریم شانسسیه من قبل اوون بن ویو قبلیه که خیلیا رو از بن در اوردن چند بار بازیه بدون پچ بازی کرده بودم شانس اوردم انگار نفهمیدنای بابا من که بازی کردمآخه از پیناتا گرفتم و گفتم چک کنن اونا هم هیچی نگفتن که
پناه بر خدا میبریم از شر بن
ای بابا من که بازی کردم :d آخه از پیناتا گرفتم و گفتم چک کنن اونا هم هیچی نگفتن کهمن نمیدونم چرا بعضی از دوستان هی لفظ بد میان مایرو سافت نمیتونه وقتی شما افلاینی شناساییت کنه خوبپس لفظ بد نیاین من اپدیت کردم هیچ اتفاق خاصی هم نیوفتاد سر اپدیت قبلیه هم همین چیزارو میگفتین نگران نباشین هیچی نمیشه اپ کنید فقط بازیای xgd3 رو انلاین نزنید اونا هم چندوت دیگه که abgx جدید بیاد مشکلشون حل میشه اوون بازیا امن نیستن حالا چه با این داشبورد چه با داشبرد قبلی دلیلشم اینه که هنوز برنامه ای واسه تستشون نیست دقتم کرده باشین مثل بازی قبلیا نیستن وقتی هم که روی هارد نصبشون میکنید هم باز دوباره دیسکو کامل چک میکنه
داداش گیر تغییر شکلیابازی کردن شما ها تولایو هم شده خاله بازی _____همه منتظرا یه روزی بن بشن .....ای کاش حداقل یه زره شکل ظاهری داشبرد تعییر میکرد
-
والا ما دلمون به همین لایو خوش شدهبازی کردن شما ها تولایو هم شده خاله بازی _____همه منتظرا یه روزی بن بشن .....ای کاش حداقل یه زره شکل ظاهری داشبرد تعییر میکرد
---------- نوشته در 02:17 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:15 AM ارسال شده بود ----------
برای فروپاشی ماکرو سافت همگی اجمعا صلوات
سلام بچه ها ما که ابدیت کردیم رفت دیگه باقیش با خداست ولی تست کردم فلگ نمی کنه ولی دیگه بازیهای دارای قفل جدید مثل گیرز 3 رو امتحان نکردم یعنی جرات نکردم بزارم ببینم فلگ میکنه یا نه اگر کسی امتحان کرده لطفا بیاد بگه
tnx all