اپدیت جدید لایو oct 11

یه سوال دشتم :

من دستگاهمو هنوز ندادم که lt2 رو روش بریزن اگه این آپدیت 11 اکتبر رو انجام بدم مشکلی واسه کپی خور دستگاه پیش نمیاد ؟؟

آپدیت کنید....هیچ اتفاقی نمیفته....

فقط یه نرم افزار جاسوسی رو دستگاهتون نصب میشه که اگه کپی بازی کنید....بعد از 1 ساعت تلویزیون تو صورتتون منفجر میشه...:d

هیچ مشکلی نیست بابا...یه آپدیت معمولی هست..... و برای دوستان کپی خور مثل خودم هیچ مشکلی بوجود نمیاره...

پ.ن: اینکه هیچ تغییری توی دستگاه بوجود نمیاد یه کم شک برانگیزه.b-)

آپدیت کنید....هیچ اتفاقی نمیفته....

فقط یه نرم افزار جاسوسی رو دستگاهتون نصب میشه که اگه کپی بازی کنید....بعد از 1 ساعت تلویزیون تو صورتتون منفجر میشه...:d

هیچ مشکلی نیست بابا...یه آپدیت معمولی هست..... و برای دوستان کپی خور مثل خودم هیچ مشکلی بوجود نمیاره...

پ.ن: اینکه هیچ تغییری توی دستگاه بوجود نمیاد یه کم شک برانگیزه.b-)
تست کن فلگ شدی یا نشدی؟

طبق آخرین خبر C4eva به نظر میرسه امن و امانه گفتن که بازی ها بعد از آپدیت اجرا میشن...خطری نیست.
البته بعضیهاشون گفتن برای امنیت بیشتر رو OFW آپدیت کنید.بعد دوباره LT2 بریزید.بعضیهاشونم رو LT2 آپدیت کردن میگن مشکلی نیست.
حالا تصمیم با خودتون...:d

---------- نوشته در 03:41 PM اضافه

دوستان آپدیت کنید بره...از چی میترسید!!!

من هروقت آپدیت بیاد آپدیت میکنم.مگه قراره چه اتفاقی بیفته؟ من نمیدونم چرا همه جو میدن الکی.آخرش اینه که کپی خور میپره دوباره کپی خور میکنید دیگه...

همون موقع که اومد من آپدیت کردم. lt 1.92 رو دستگاهم هست. ورژن داشبورد 604 شده.تا 5 مین پیش هم داشتم فیفا 12 تو لایو بازی میکردم با دیسک کپی.

هیچ مشکلی نیست.خیالتون راحت

شمارو جون هر کسی دوست دارین شایعه و حرف بی اساس نزنین آدم دیوانه میشه بازی که قرار 1ماهو نیم دیگه بیاد از الان همه از رو باد معده تشخیص میدن که باهاش بن ویوم میاد هر سال از این مسخره بازیا داریم ول کنین دیگه.اوناییم که بن شدن دلیلش کاملا مشخصه یا به اشتباهی شدن و برگشتن گلدو پوینت گرفتن یسریم که برنگشتن با پروفایل دیگران dlcگرفته بودن یا از پروفایل هکی استفاده کردن دیگه بن ویو خبری نیست.باباجان عمر کنسول 360 و این نسل تموم شده .یه زمانی مایکروسافت رو فروش بازیا صود آنچناننی میکرد الان که دیگه آخرای کنسولشه نمیاد هی هزینه کنه تقی به توقی میخوره بن کنه.هرچقدرم براش آسون باشه بازم هزینه دارد.با این گندی که سر بن ویو زد و کلی پوینتو و گلد مفتی ضرر کرد دیگه از این غلطا نمیکنه

کنسول من به خاطر آپدیت نرم افزاری قبلی بالا نمیاد کسی لینک دانلود این آپدیت رو داره که رو کنسولم تست کنم ببینم با این آپدیت مشکل حل میشه یا خیر؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or