اپدیت جدید لایو oct 11

اقا منظور این رفیقمون اینه که در حالت افلاین فلگ میشه یا نه و لایو هم بره با بازیهای دیگه
من که وای میسم یکی از بچه ها مثل خلیل جواب بده چون این قفل جدید خطری میزنه

خود c4eva نگفته که اگه آپدیت کنی امکان فلگ هست شما از کجا فهمیدی فلگ میشیم چیحوری منبع شما از کجاست با چه مدرکی شایعه پراکنی میکنی

خود c4eva نگفته که اگه آپدیت کنی امکان فلگ هست شما از کجا فهمیدی فلگ میشیم چیحوری منبع شما از کجاست با چه مدرکی شایعه پراکنی میکنی
من نميگم حتما همينه گفتم شايد ،بعد از جرياني كه واسه forza 4 پيش اومد ،آدم نمي تونه ريسك كنه،مطمعنا اين آپديت ماكروسافت بي معني نيست
كسي كه هيچ وقت لايو نميشه با خياله راحت آپ كنه،اما اونائي كه لايو ميرن ريسك نكنن

من میخوام update کنم اما یه سوال
من تا حالا gear بازی نکردم اگه بخوام بازی کنمم نمیخوام live وصل شمو gear بازی کنم
حالا اگه up کنم تو لایو fifa بزنمو تو offline گیرو بازی کنم بازم احتمال flag هست یا نه ؟

من میخوام update کنم اما یه سوال
من تا حالا gear بازی نکردم اگه بخوام بازی کنمم نمیخوام live وصل شمو gear بازی کنم
حالا اگه up کنم تو لایو fifa بزنمو تو offline گیرو بازی کنم بازم احتمال flag هست یا نه ؟
نه دوست عزيز،چون فيفا قفل xgd 3 رو نداره

من الان به یه چیز جالب رسیدم حجم داشبورد فقط 1 کلیو بایت آپدید شده

یعنی سایز داشبورد قبلی 13599 دقیق 105,112,929 bytes هست بدون فایل AvatarEditor.xex هم 89,560,417 bytes هست

سایز داشبورد جدید هم 13604 دقیق 105,117,025 bytes هست بدون فایل AvatarEditor.xex هم 89,560,417 bytes هست

یعنی فقط این فایل به روز شده که اسمش معلوم هست امنیتی نیست

فکر نکنم این داشبورد امنیتی باشد

من نمیدونم چرا بعضی از دوستان هی لفظ بد میان مایرو سافت نمیتونه وقتی شما افلاینی شناساییت کنه خوبپس لفظ بد نیاین من اپدیت کردم هیچ اتفاق خاصی هم نیوفتاد سر اپدیت قبلیه هم همین چیزارو میگفتین نگران نباشین هیچی نمیشه اپ کنید فقط بازیای xgd3 رو انلاین نزنید اونا هم چندوت دیگه که abgx جدید بیاد مشکلشون حل میشه اوون بازیا امن نیستن حالا چه با این داشبورد چه با داشبرد قبلی دلیلشم اینه که هنوز برنامه ای واسه تستشون نیست دقتم کرده باشین مثل بازی قبلیا نیستن وقتی هم که روی هارد نصبشون میکنید هم باز دوباره دیسکو کامل چک میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or