اپدیت جدید لایو oct 11

ديشب دل رو زدم به دريا و آپديت جديد رو نصب كردم . از اونجايي كه من ADSL ندارم و كلا" با ايرانسل ميام نت ،‌ تقريبا" 2 ساعتي طول كشيد تا دانلود كنه و نصب كنه . LT2 دارم و كپي خورم مثل سري قبلي نپريد و سر جاشه و بازي هاي جديد مثل FIFA 12 و يا Driver رو بعد از آپديت هم مياره . اين رو هم ذكر كنم سري قبل كه آپديت كردم و كپي خورم پريد ، با اين حال كه دوباره دادم كپي خور كردن ولي ديگه نتونستم MW2 و Black OPS و Need For Speed HP رو بازي كنم و وقتي DVD بازي ميزاشتم صفحه سياه ميشد و بايد دستگاه رو خاموش ميكردم ، ولي الان كه آپديت كردم ، بازيهايي كه ذكر كردم **MW2 .. Black OPS .. Need For Speed HP** رو ميخوام بازي كنم يه پيغام مياد كه ميگه DVD شما توسط دستگاه ساپورت نميشود !!! چرا به نظرتون ؟؟؟؟

ديشب دل رو زدم به دريا و آپديت جديد رو نصب كردم . از اونجايي كه من ADSL ندارم و كلا" با ايرانسل ميام نت ،‌ تقريبا" 2 ساعتي طول كشيد تا دانلود كنه و نصب كنه . LT2 دارم و كپي خورم مثل سري قبلي نپريد و سر جاشه و بازي هاي جديد مثل FIFA 12 و يا Driver رو بعد از آپديت هم مياره . اين رو هم ذكر كنم سري قبل كه آپديت كردم و كپي خورم پريد ، با اين حال كه دوباره دادم كپي خور كردن ولي ديگه نتونستم MW2 و Black OPS و Need For Speed HP رو بازي كنم و وقتي DVD بازي ميزاشتم صفحه سياه ميشد و بايد دستگاه رو خاموش ميكردم ، ولي الان كه آپديت كردم ، بازيهايي كه ذكر كردم **MW2 .. Black OPS .. Need For Speed HP** رو ميخوام بازي كنم يه پيغام مياد كه ميگه DVD شما توسط دستگاه ساپورت نميشود !!! چرا به نظرتون ؟؟؟؟

عزیز جان دیسک های شما پچ نشده هستند برو بازیهات رو پچ کن

دوستان قضیه این اپدیت جدید چیه ؟اخه نمیشه که همین جوری مایکروسافت اپدیتیو بده بیرون !
حتما یه قضیه ایی داره. لطفا توضیح بدید.امکان نداره این اپدیت همین جوری عرضه بشه.

اینم لینک دانلودش
http://download.microsoft.com/downlo...te13604USB.zip
این آپدید حتی 1 بایت هم افزایش پیدا نکرده! چطور ماکرو برنامه نویسی کرده که دستگاه رو فلگ کنه و حجم آپدید دقیق مساوی با قبلی باشه !!

---------- نوشته در 11:35 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:31 AM ارسال شده بود ----------

شما با چی تست کردی؟؟؟؟
به سرور Microsoft اکسس داری؟؟؟؟

با با Xval؟؟؟؟

عزیز شما نمی تونی بهفمی فلگ شدی یا نه، Xval هم خیلی وقته دیگه جواب گو نیست.
یه نفر تو سایت xbox360iso با برنامه XVAL 2.0 تست کرده گفته فلگ نشدم

ای بابا شما ها چرا اینطوری میکنین یا اپدیت کنید یا نکنید همچین میگید چیکا رکنیما انگار قراره از پل سرات رد بشن انقدر کرم میریزید اخرش ماکرو یه کاری دست همه میده که دستگاهو بندازیم اشغالییییییییییییییییییی

اینم لینک دانلودش
http://download.microsoft.com/downlo...te13604USB.zip
این آپدید حتی 1 بایت هم افزایش پیدا نکرده! چطور ماکرو برنامه نویسی کرده که دستگاه رو فلگ کنه و حجم آپدید دقیق مساوی با قبلی باشه !!

حرفت خیلی خنده داره..! مگه حتما باید حجم اپدیت بیشتر از قبلی باشه که ما بفهمیم چیزی اضافه شده یا نه..؟ MS هم حتما مرض داره آپدیت میده بیرون شاید پولش زیادی کرده میخواد حجم سرور هاش رو بر باد بده..؟:))

سلام دوستان عزیز
یکی از دوستانم این آپ رو ریخته رو دستگاه از خوده لایو قبلش با ال تی 91 فیفا رو بازی میکرده راحت تو محیط لایو ....دستگاهش رو آپ کر به این ورژن جدیده بعد برد ال تی 2 رو ریخت الان دیگه نمیتونه به لایو وصل بشه مشکل کجاااااست؟!
اون قسمت آخر که میخواد به لایو وصل بشه ارور میده!!!!حل شدنیه؟؟راهنماییم کنید...

سلام دوستان عزیز
یکی از دوستانم این آپ رو ریخته رو دستگاه از خوده لایو قبلش با ال تی 91 فیفا رو بازی میکرده راحت تو محیط لایو ....دستگاهش رو آپ کر به این ورژن جدیده بعد برد ال تی 2 رو ریخت الان دیگه نمیتونه به لایو وصل بشه مشکل کجاااااست؟!
اون قسمت آخر که میخواد به لایو وصل بشه ارور میده!!!!حل شدنیه؟؟راهنماییم کنید...
بله عزیز حل شدنیه ولی باید اون اروری که میده رو بری توی تاپیک همه چیز در باره xboxlive بزاری تا بچه ها جوابتو بدن نه اینجا

من الان اپ کردم نظر کردم بن نشم :d
ولی امروز از یکی از رفیقام شنیدم که دیگه ماکرو کسی بن نمیکنه من که فکر کنم چرت گفت ولی به نظز شما امکان داره ؟!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or