نه.نمیپرهاقا یکی کامل جواب منو بده من الان ال تی 2.0 دارم با داشبورد 13599 اگه اپدیت کنم کپی خور نمیپره!؟
کسی نبود؟؟؟آقا من Lt2 دارم و میخوام به لایو وصل بشم و فقط و اسه دانلود آپدیت بازی Skyrim اگه برم مشکلی پیش نمیاد؟ میتونم آپدیت بازی رو بگیرم؟ کسی تا حالا آپدیت کرده؟
اگر LT 2 داری و همه چیزت اوکی هست با اختیار خودت میتونی بریکسی نبود؟؟؟
داداش همونطور که دوستان هم بار ها و بارها در صفحات قبل و جای دیگه گفتن مشکلی نداره میتونید آپدیت کنیدآقا من Lt2 دارم و میخوام به لایو وصل بشم و فقط و اسه دانلود آپدیت بازی Skyrim اگه برم مشکلی پیش نمیاد؟ میتونم آپدیت بازی رو بگیرم؟ کسی تا حالا آپدیت کرده؟
فریمور درایو چنده ؟دوستان من این داشبورد بتا که تو سایت گذاشته بودن 12 مگ بود رو ریختم رو دستگاه اول همه چی که تغییر کرد بعد بازیهای که داشتم امتحان کردم راحت خوند بودن مشکل
ولی وقتی دوتا بازی مدرن3 و اسانسیس کردی جدید رو میخواستم بازی کنم اول رو هارد نصب کردم و بعد بازی رو اجرا کردم 4 دقیقه که از بازی میره این ارور میاد failed to authorize disc بعد وقتی دکمه A رو میزنم دستگاه ریسیت میشه
کسی از دوستان به این مشکل بر خورده اصلا کسی این اپدیت داشبورد جدید رو نصب کرده
ممنون
13599 توصیه میشهدوستان کنسول پسر خاله من داشبوردش 12625 هست میخواد lt2 بریزه پیشنهاد میکنید این داشبور 13604 رو بریزه یا 13599 رو؟
تا اونجایی که میدونم فقط برای بازیهای جدید بصورت آفلاین میخواد و لایو وصل نمیشه.
فریمور درایو چنده ؟
13599 توصیه میشه
بچه ها سلام شرمنده من تازه واردم اگر جاش نیست اینجا سوال کنم منو ببخشید اما خواهشا کمکم کنید.من بازی های bt3 va mw3 رو بد اپدیت انلاین بازی کردم و الان دیگه بازی های اپدیت جدید {lt2.0} کار نمیکنن..چیکار کنم (مثلFORZA 4,, ,,gow3,, skyrim,, mw3 ,,bt3 ) ;(