پس اینطور که من فهمیدم این آپدیت 13604 برای اینه که سیو بازی هایی رو که xgd3 هستند رو خراب کنهb-)متاسفانه سیو بازی درایور رو که تا آخراش رفته بودمم زده خراب کرده!!
پروفایلت رو بریز توی فلش مموری بعد فلش رو به pc وصل کن و پوشه xbox 360 (مخفیه)رو کپی کن توی هارد بعد دوباره فلش رو به xbox وصل کن و پروفایلت رو به حافظه xbox انتقال بده.اقا سلام منم زدم اپدیت رو نه سیو هام پرید نه چیزی شد بدون هیچ مشکلی Gears3 میرم
فقط یه سوال: محض اطمینان چطوری میشه از پروفایل بک اپ گرفت؟؟؟
سلام به همه گیپس اینطور که من فهمیدم این آپدیت 13604 برای اینه که سیو بازی هایی رو که xgd3 هستند رو خراب کنهb-)
پس بگو چرا این آپدیت نسبت به آپدیت 13599 حدود 1 کیلوبایت بیشتر شده بودb-)
پس اینطور که من فهمیدم این آپدیت 13604 برای اینه که سیو بازی هایی رو که xgd3 هستند رو خراب کنهb-)
پس بگو چرا این آپدیت نسبت به آپدیت 13599 حدود 1 کیلوبایت بیشتر شده بودb-)
نمیدونم آخه بعضیا میان و میگن سیو هامون خراب شده بعد باز کسای دیگه ای میان و میگن هیچ مشکلی ندارهفکر نمیکنم اینطوری باشه . چون اگر اینجوری بود همه اونهایی که آپدیت کردن باید سیوشون میپرید . مثلا برای من که نپریده . یا کسی که اوریج میزنه برای چی باید سیوش خراب بشه؟
سلام به همه گی
محض اطلاع :
من 5 تا کنسولو به صورت افلاین اپدیت 13604 زدم وهیچ مشکلیم واسه هیچ کدوم بوجود نیومد . البته پیغام میده که خراب شده ولی مشکلی نداره .