اویلن تریلر Cyberpunk در آخر هفته آینده

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

با توجه به صحبتهای Cd Projekt Red تریلر عنوان جدید آنها Cyberpunk در آخر هفته آینده به نمایش در می آید.
سازندگان بازی توضیح دادند Cyberpunk بهترین زمینه را برای آنها فراهم میکند تا موقعیتها و تمهای مهمی که در دنیای ویچر به علت فانتزی بودن آن شاهد آنها نبودیم را خلق کنند.
انتظار میرود این عنوان نیز همانند The Witcher دنیایی واقعی و خشن با همه زشتیهای موجود در آن را به نمایش بگذارد که تنها برای افراد بالای 18 سال مناسب باشد.

منبع
m8qd9sejs9y5x2unoyul.jpg

HD -- SD

آخرین ویرایش:
CG ی خوبی بود ولی با موسیقی اصلا حال نکردم.

پ.ن: لامصبا این Witcher 2 رو هم برا PS3 پورت کنید ما هم بازی کنیم دیگه :دی

اگه تا حالا Witcher 2 رو بازی نکردی صرفا چون رو PS3 نیومده خودت رو دار بزن :دی واقعا می گم چیز عجیبی رو از دست دادی ، به راحتی جز تاپ 10 ـه منه این بازی . سینه خیز برو رو PC بازیش کن . :دی

اگه تا حالا Witcher 2 رو بازی نکردی صرفا چون رو PS3 نیومده خودت رو دار بزن :دی واقعا می گم چیز عجیبی رو از دست دادی ، به راحتی جز تاپ 10 ـه منه این بازی . سینه خیز برو رو PC بازیش کن . :دی
قبلان توی کامیونیتی شون گفته بودن دوتا Triple A دارن یه دونه AA که توسط خودشون ساخته میشه. اون AAA های 100% سایبرپانک هستن و ویچر 3 و اون AA ام میتونه ویچر 2 باشه برای ps3.
از طرفی CD P RED افکار بزرگی داره. مثلان DLC مجانی میده و اون رو حق گیمر میدونه! یا اینکه از سازندهای کوچیک حمایت میکنه در ساخت و نشر بازیشون و مستقل باقی موندن و تولید بازیهای مولتی پلت و همکاری با ناشرهای بزرگ. این ویچر 3 ام توی این نسل واسه همین کنسولها عرضه میشه پس نیاز به یه کالکشن یا حداقل ویچر 2 برای ps3 هست.

نسخه 360 هم گرافیک تکنیکی عالی داشت اونطور که 360 بازها میگفتن. درسته که CDP ریشه در PC داره، اما دلیلی نمیشه به بازار کنسول ها وارد نشه. با بزرگ شدن تیمشون و در نظر گرفتن زمان عرضه‌ی بازی برای همه‌ی پلتفرم های ممکن عرضه میشه.

داداش خوب عرضه شه؟مگه من چی گفتم؟گفتم رو پی سی یه سر و گردن بالاتره این واضحه اما خوب اگه برای کنسول ها هم بیاد طوری نیست ما که بخیل نیستیم

از Red Engine ساخته ست!. اونهائی که نگارش نهائی TW 2 رو روی PC با اخرین تنظیمات اجرا کردن میدونن من درمورد چی حرف میزنم :دی.
این بازی در بهترین حالت واسه بهار 2015 اماده میشه (:دی) تا اون روز 100% پیشرفتهای بصری به این حد میرسه.

دقیقا. من نسخه enhaced رو بازی کردم به فامیلمون هم که نسخه معمولی رو بازی کرده بود نشون دادم اون میگفت هم کنترلرش بهتر شده هم گرافیکش..تازه فریم این بازی تکه

اوج مشتری مداری CD Projekt با برداشتن DRM بازی The Witcher 2 بود که حتی به همین خاطر با Namco مشکل به هم زد.

با توئجه به سخت افزار کنسول های نسل بعد، احتمال نزدیک شدن گرافیک کنسول به PC خیلی زیاده. من فکر می کنم CD Projekt با The Witcher 2 خودشو با کنسول محک زد که اتفاقا بسیار موفق هم بود.

داداش اول این نسل هم کنسول به پی سی نزدیک شد یک سال بعد فاصله خیلی زیادشد این نسل هم همینطوره الان دارند تو کسنول ها از قطعات خوب بازار و حرفه ای استفاده می کنند ولی چون قابل ارتقا نیستند بعد یه سال عقب می افتند

بسیار هایپ شدیم فقط امیدوارم RPG نباشه..

چی؟؟؟ ار پی جی نباشه؟ قبلا هم گفته بودند یه rpg هست

pc.png
این رو برا چی گذاشتی خب!؟
1& 2 رو بازی کن اصلاً دچار دگرگونی میشی:biggrin1:
باو من با PC هم بازی میکنم. تعصب ندارم که حتما باید رو PS3 بازی کنم :دی ولی من سیستمم زیاد قوی نیست، این لامصبم خیلی سنگینه 23-24 فریم بیشتر نمیده :دی همین الان هم رو سیستمم نصبه :دی

از معدود دفعاته که ما با شما هم نظریم خدا آخر عاقبتمون رو بخیر کنه:biggrin1:

من به خاطر چیز دیگری هایپ شدم..:d

چی؟؟؟ ار پی جی نباشه؟ قبلا هم گفته بودند یه rpg هست

والله این تمی که ما تو تریلر دیدم به نظر میاد RPG نباشه..

باو من با PC هم بازی میکنم. تعصب ندارم که حتما باید رو PS3 بازی کنم :دی ولی من سیستمم زیاد قوی نیست، این لامصبم خیلی سنگینه 23-24 فریم بیشتر نمیده :دی همین الان هم رو سیستمم نصبه :دی

یه جور گفتی سنگین فلانه که من فکر کردم 3-4 فریم میگیری خوبه دیگه 23-24 :دی COD که نیست که باید 60 و به بالا باشه:دی
من به خاطر چیز دیگری هایپ شدم..:d

والله این تمی که ما تو تریلر دیدم به نظر میاد RPG نباشه..
:))
از اون لحاظ که خیالت راحت باشه بازی رو CDP داره میسازه:>

چه تمی!؟تمش شبیه Deus Ex هست که اون هم RPG یا حالا به قولی Action RPG هست دیگه

چه تمی!؟تمش شبیه Deus Ex هست که اون هم RPG یا حالا به قولی Action RPG هست دیگه
دقیقا تنهای دلیلی که من حال کردم با تریلر همین بود. اتمسفرش دقیقا شبیه Deus Ex هست. از بازی هایی که واقعا زندگی کردم باهاش.

آخرین ویرایش:
دقیقا تنهای دلیلی که من حال کردم با تریلر همین بود. اتمسفرش دقیقا شبیه Deus Ex هست. از بازی هایی که واقعا زندگی کردن باهاش.

چه چیزی شده این Cyberpunk با هرکی که فکر میکردم عمراً تو زندگیم سر قضیه ای تفاهم داشته باشم :-" اینجا دارم به تفاهمات میرسم>:d

نمیدونم تو صفحه های قبل کسی گفته یا نه اما اون یارو که میاد اسلحه رو میگیره رو سر این دختره بدجور منو یاد قاضی درد میندازه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or