اولین تریلر GTA V در 2 نوامبر (آپدیت: منتشر شد)

.:Pouria:.

کاربر سایت
درود

gta-v-280x80.jpg

امروز در سایت رسمی راکستار گیم ، عکسی با مضمون اولین ترلیر GTA V به نمایش در آمد . بدین ترتیب GTA V به صورت رسمی معرفی شد .
راکستار تاریخ انتشار این تریلر را 2 نوامبر اعلام کرد .
این تریلر چهارشنبه هفته آینده منتشر خواهد شد .

آپدیت :
فروشگاه بزرگ GameStop تاریخ انتشار بازی را 2 سپتامبر 2012 برای Pc , Ps3 , X360 اعلام کرده است .
لینک

منبع

آپدیت :

از [URL="http://www.rockstargames.com/newswire/article/19341/grand-theft-auto-v-trailer-110211.html"]اینجا
می توانید تریلر را مشاهده کنید .
[/URL]

آخرین ویرایش:
منم الان تریلر رو دیدم. به نظر من که گرافیکش همچین چیز خیره کننده ای نبود (این قدر که تو این چند صفحه تعریف کردین) . خدا کنه داستان خوبی داشته باشه و برای کامپیوتر هم عرضه بشه ... (یه چیز دیگه : به نظر من جی تی ای 4 زیاد داستان زیاد جالبی نداشت ....)
یک نگاه به وسعت بازی بنداز.بعد یک نگاه هم به جزییات بازی بنداز.ادم هاش عین انسان های واقعی بودن.قیافه همشون با هم متفاوت بود.بازی به این بزرگی با همچین گرافیکی اونم رو کنسول خیلی بالاست.من که تاحالا باازی open world با گرافیکی بیشتر از این ندیدم.iv هم به خاطر این بهتر بود چون با نسخه ps2 قبلی مقایسه می شد.
داستان gta iv هم که به نظر بعضی از سایت ها بهترین داستان سال شد(خودم هم همین فکر رو میکنم)
من موندم دیگه شما چی انتظار دارید؟!
(شخصیت اول همون یارو میانسال هست دیگه بابا از این ضایع تر دیگه وجود نداره که)

Why did I move here?
I guess it was the weather,
Or the, I don't know that thing, that magic,
You see it in the movies,
I wanted to retire from what I was doing,
You know, from that, that line of work,
Be a good guy for once, a family man,
So, I bought a big house, came here, put my feet up,
Thought I'd be a dad like all the other dad's,
My kids, will be like the kids on TV, we play ball and sit in the sun,
But, well, you know how it is.

transcript

الان اين GTA IV هستش ديگه؟ البته GTA IV دو نسل بعد.
اگه قرار بود چنين چيزي باشه كه نيازي نيست نسل بعد بياد تو همين نسل رو pc بازي هايي با كيفيت 2 نسل بعد ميسازيم.
بعد برادر من مگه اصلا بازيه GTA ليسانس ماشين ها رو داره؟ اگه شما دقت كرده باشين تو اين بازي هيچ يك از ماشين ها واسه ي شركت واقعي نيستن پس چطوري تو اين عكس هاي شما رو ماشين ها آرم شركت BMW رو زده؟
فكر كنم اين دوست عزيزتون تو ساختن عكس خيلي حرفه اي هستن حيفه اينجا بمونن حتما به يكي از همين شركتا معرفيشون كنين;)
من نمیدونم چرابعضی ها دوست دارن راجع به هرموضوعی نظربدن ؟ خصوصا موضوعی که راجع بهش اطلاعات ندارن
محض اطلاع شما نسخه PC بازی Mod tools داره و میشه تغییرات زیادی توبازی ایجاد کرد ،دیگه دانلود کردن ماشین از تو نت وریختن توبازی که کاری نداره تو همین سایت بچه ها پیکان را هم توبازی داشتن (احتمالا راکستار لایسنسش را از ایرانخودرو خریده بوده)
به جای اینکه به همدیگه تهمت بزنیم که متاسفانه اینجا یه کار عادی شده ، اون چیزی که من نوشتم را یه باردیگه کامل بخونید واسه اثبات حرفم لینک ویدئوها را گذاشتم )
انجین راکستارقابلیت هاش خیلی بیشتر ازاین عکس هاست مشکل اینه راکستارمجبوره به خاطرکنسولها گرافیک بازیهاش را محدودکنه وگرنه اگه مثل بتل 3 پلتفرم اصلیش PC بود با یه گرافیکی روبرو بودیم که تامدت ها بازی بهش نمیرسید.

یه نکته جالب که الان تویه یه سایت خارجی دیدم بهش اشاره شده بود اینه که

هر ماشین پلاک مخصوص به خودش رو داره!!

یعنی فکر می کنم یه چیزی شبیه به سیستم وانتد مافیا 2 باشه ، که برای سری GTA تازگی داره

یه جاش یه جت جنگی با سرعت رد میشه... اونم تو بازی باشه من دیگه چیزی نمیخوام !

این یارو تامی ورسیتی بود انگار !

با اینکه محاله ولی خدا میشه... :دی تامی بهترین شخصیت gta بود از نظر من ! از هر نظر فوق العاده بود...

از نظر منم همینطور :دی همون لحظه که دیدمش گفتم این همون Tommy Vercetti ـه . احتمالاً همینطور هم هست !
Tommy_Vercetti_by_sapphire_and_emerald.jpg
ای کاش که همینطور بشه.شباهتشون هم خیلی زیاده.اگه اینطوری بشه که یک بازی فوق العاده از اب در میاد ولی فکر کنم قابلیت هایی مثل سلمونی و خالکوبی و...تو بازی نباشه مثل IV.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or