اولین تریلر GTA V در 2 نوامبر (آپدیت: منتشر شد)

.:Pouria:.

کاربر سایت
درود

gta-v-280x80.jpg

امروز در سایت رسمی راکستار گیم ، عکسی با مضمون اولین ترلیر GTA V به نمایش در آمد . بدین ترتیب GTA V به صورت رسمی معرفی شد .
راکستار تاریخ انتشار این تریلر را 2 نوامبر اعلام کرد .
این تریلر چهارشنبه هفته آینده منتشر خواهد شد .

آپدیت :
فروشگاه بزرگ GameStop تاریخ انتشار بازی را 2 سپتامبر 2012 برای Pc , Ps3 , X360 اعلام کرده است .
لینک

منبع

آپدیت :

از [URL="http://www.rockstargames.com/newswire/article/19341/grand-theft-auto-v-trailer-110211.html"]اینجا
می توانید تریلر را مشاهده کنید .
[/URL]

آخرین ویرایش:
هر چند از دهن افتاده:| ولی منم الان تریلر رو دیدم:دی

عالی بود!
یه محیط فوق العاده و حسم بهم میگه تعامل بسیار زیاده ، به قدری هایپ شدم که هر چی فکر می کنم نمی تونم تصور کنم که قراره یه سال صبر کنم تا این شاهکار رو تجربه کنم!

همونطور که حدس میزدم دلیل انتخاب لوگو فقط پوله و از دیالوگها هم مشخصه که توی این بازی پول حرف اول رو میزنه که به نظر خودم عالیه.

موسیقیش هم خیلی به دلم نشست و مثه IV زیبا بود.

شخصیتش فکر کنم اون سفید پوسته که سوار ماشینه پلیسا افتاده دنبالش باشه! اخه با این پیر مرده که حال نمی ده فرض کن با این بریم دو... دختر پیدا کنیم!!!!

دوستان دقت کنن اگه این پیرمرد (!!!) شخصیت اصلی باشه ٰ خیلی از امکانات بازی مثل باشگار رفتن ٰ دوچرخه (bmx)‌ روندن، تیونینگ ماشین که تو SA هم بود ٰو ... تو بازی بی معنی می شدن !

آخرین ویرایش:
فکر کنم این دونفر بر اساس شایعات برادر باشن.(اون پسره که موهاشو تراشیده و تو ماشین قرمز نشسته و اون مرد میانسال) که اسم یکیشون که شخصیت اصلیه آدریان هستش

منم الان تریلر رو دیدم. به نظر من که گرافیکش همچین چیز خیره کننده ای نبود (این قدر که تو این چند صفحه تعریف کردین) . خدا کنه داستان خوبی داشته باشه و برای کامپیوتر هم عرضه بشه ... (یه چیز دیگه : به نظر من جی تی ای 4 زیاد داستان زیاد جالبی نداشت ....)

بابا ديگه كم لطفي نكنيد گرافيك كه آخرش بود فقط ميتونم بگم تركونده درحد المپيك
بازي يه ذره مثه سيمز شده :d
بنظرم اون يارو ميانساله هم شخصيت اولش باشه

فکر کنم اون شایعه که پخش شد با عرض تسلیت درست از اب دراومد خود تیزر دور همون 1:04 دقیقه بود و باقی قضایا هم که اهم اهم :d

اون مزرعه و اون کوهستان شدیدا منو یاده حومه San Fiero انداخت هرجند که سن اندریاس تایید شده ، ولی هنوزهم تو کتم نمیره بتونن سه تا شهر رو به صورت کامل توی بازی بیارن یعنی واقعا کاره بزرگی باید باشه!

اینای که می گن گرافیکش بد بود فکر کنم چششون رو از وسعت بازی بستن بابا سان اندراسه فکر کنم بزرگترین open world تاریخ باشه ! به جز اینکه از نظر من گرافیکش شاهکاره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or