اولین تریلر GTA V در 2 نوامبر (آپدیت: منتشر شد)

.:Pouria:.

کاربر سایت
درود

gta-v-280x80.jpg

امروز در سایت رسمی راکستار گیم ، عکسی با مضمون اولین ترلیر GTA V به نمایش در آمد . بدین ترتیب GTA V به صورت رسمی معرفی شد .
راکستار تاریخ انتشار این تریلر را 2 نوامبر اعلام کرد .
این تریلر چهارشنبه هفته آینده منتشر خواهد شد .

آپدیت :
فروشگاه بزرگ GameStop تاریخ انتشار بازی را 2 سپتامبر 2012 برای Pc , Ps3 , X360 اعلام کرده است .
لینک

منبع

آپدیت :

از [URL="http://www.rockstargames.com/newswire/article/19341/grand-theft-auto-v-trailer-110211.html"]اینجا
می توانید تریلر را مشاهده کنید .
[/URL]

آخرین ویرایش:
بزرگترین سایت گیمینگ فرانسه, JeuxVideo ادعا کرده که مپ GTA 5 چیزی حدود 2.5 برابر Red Dead Redemption خواهد بود (!!!) طبق گفته Sam Houser.
بنا به گفته *R این نسخه بزرگترین و جاه طلبانه ترین بازی هست که تا الآن اقدام به ساخت کردن پس میشه امیدوار بود.

فوق العاده !!!

خیلی خوشم اومد به سبک گذشتش برگشته . یاده خاطراتم با GTA:SA و Vice City افتادم. یادش بخیر عشق کراس بودم یک کراس پیدا میکردم اینقدر بتهاش 1چرخ میکشیدم که موتور میترکید:d
بعضی وقتا هم تو vice city یک خانوم سوار میکردم میرفتم لا ب لای بوته :dها !!!

واقعا که xbox 360 این نسل رو محدود کرده توی gta iv هم محدویت فضا داشتند خاک بر سر مایکرو سافت باید از اول کنسول با درایو بلوری میداد یا رو هموش هارد می ذاشت اینجوری تو gta v می تونستند هر سه شهر بزارند و تو دو یا سه دیسک عرضه کنند و دیسک دو رو حتما تو هارد نصب کنی اینجوری میشد از شر فضای کم دیسک ها خلاص شد ولی اگه بخوان gta v مثل l.a noire بدن واقعا مضخرف میشه چون gta یه بازی کاملا open world هست و نمیشه که دیسک هاش جدا از هم باشه مثلا یه شهر تو دیسک وشهر بعدی تو یه دیسکه دیگه! که اصلا همچین چیزی ممکن نیست به خاطر همین و فقط به خاطر محدودیت xbox 360 فقط یه شهر از san andreas گذاشتند فقط یکم بزرگتر همراه با کوها وروستاها اضافه!

شاید آخه لامصب بد رو XBOX فروش میکنه !
واقعا که xbox 360 این نسل رو محدود کرده توی gta iv هم محدویت فضا داشتند خاک بر سر مایکرو سافت باید از اول کنسول با درایو بلوری میداد یا رو هموش هارد می ذاشت اینجوری تو gta v می تونستند هر سه شهر بزارند و تو دو یا سه دیسک عرضه کنند و دیسک دو رو حتما تو هارد نصب کنی اینجوری میشد از شر فضای کم دیسک ها خلاص شد ولی اگه بخوان gta v مثل l.a noire بدن واقعا مضخرف میشه چون gta یه بازی کاملا open world هست و نمیشه که دیسک هاش جدا از هم باشه مثلا یه شهر تو دیسک وشهر بعدی تو یه دیسکه دیگه! که اصلا همچین چیزی ممکن نیست به خاطر همین و فقط به خاطر محدودیت xbox 360 فقط یه شهر از san andreas گذاشتند فقط یکم بزرگتر همراه با کوها وروستاها اضافه!

بچه ها کسی سایت ign رو از دیشب تاحالا چک کرده ؟
توی فروم gta نوشتن که نقشه بازی رو واسه چند لحظه گذاشته بود که شامل 2 تا جزیره میشده ولی زود برش داشتن

بزرگترین سایت گیمینگ فرانسه, JeuxVideo ادعا کرده که مپ GTA 5 چیزی حدود 2.5 برابر Red Dead Redemption خواهد بود (!!!) طبق گفته Sam Houser.
بنا به گفته *R این نسخه بزرگترین و جاه طلبانه ترین بازی هست که تا الآن اقدام به ساخت کردن پس میشه امیدوار بود.

آه خدای من :o من مشکلم سره RDR برای این مپ بی سرو تش بود که آدم همش تو راه بود :| حالا با این وضع .... :o :( :|

خدا کنه برا پی سی تخیر نداشته باشه من که نمی تونم صبر کنم
متاسفانه به احتمال 99 درصد مثل قبل با تاخیری 8 ماهه برای pc منتشر میشه
البته منم امیدوارم همزمان بیاد چون هیچوقت حاضر نیستم روی کنسول gta بازی کنم ! اصل لذت gta توی pc هست و بس D:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or