اولین تریلر GTA V در 2 نوامبر (آپدیت: منتشر شد)

.:Pouria:.

کاربر سایت
درود

gta-v-280x80.jpg

امروز در سایت رسمی راکستار گیم ، عکسی با مضمون اولین ترلیر GTA V به نمایش در آمد . بدین ترتیب GTA V به صورت رسمی معرفی شد .
راکستار تاریخ انتشار این تریلر را 2 نوامبر اعلام کرد .
این تریلر چهارشنبه هفته آینده منتشر خواهد شد .

آپدیت :
فروشگاه بزرگ GameStop تاریخ انتشار بازی را 2 سپتامبر 2012 برای Pc , Ps3 , X360 اعلام کرده است .
لینک

منبع

آپدیت :

از [URL="http://www.rockstargames.com/newswire/article/19341/grand-theft-auto-v-trailer-110211.html"]اینجا
می توانید تریلر را مشاهده کنید .
[/URL]

آخرین ویرایش:
نمیدونم کسی در نمای تصویر بالا به طراحی زیبای آلودگی شهر اشاره کرده یا نه!فوق العادست!
بافت ها از نمای بالا و دور هم پر جزئیات هستند فقط کافیه همین حالا برید شماره قبل رو دوباره بازی کنید!کاملا تحت تاثیر پیشرفت بازی قرار میگیرید.

طراحی مزخرف درختها و گیاهان تو نسخه قبلی رو درست کرده باشن (که اینطور بنظر میرسه) گرافیک نسخه قبلی رو هم بدن بیرون بدون کوچکترین بهبودی، فوق العادست !
حالا این تازه اولین تریلر بود تا زمان اومدنش تغییرات فک براندازی می کنه.

من نمیدونم از کجا در آوردی مکزیکی رو ولی اولا طرف سفیده دوما لهجه نداره!!
اون آدمي گويندس شك نكن كه مكزيكي ميزنه كاملا لحجه ي هيسپانيس داشت.
اون آدمي هم كه ميگي سفيده از كجا معلوم شخصيت اصلي باشه اگه به راننده بودنش تو چندتا صحنه هم بخواي اشاره كني يه سياه پوست هم چندجا رانندس.

نمی دونم چرا زیاد به دلم نچسبید شاید از نظر گرافیکی اون تحولی که همیشه تو gtaشاهد بودیم را تو این شماره ندیدم

البته چیزی که تواین دمو می شد فهمید به نظر میرسد رو تک تک افراد شهر کار کرده اند و گویا شهر زنده و واقعی تر از همیشه به نظر می رسید

ولی اهنگ باز ی خیلی جالب بود

حالا جالبه الان این قدر تعریف می کنیم از این بازی، بعد مثل بازی بتلفیلد 3 وقتی داستان بازی رو میفهمیم دیگه صدا شو در نمیاریم که چقدر طرفدارش بودیم !!! (بر نخوره به طرفدارای بازی بتلفیلد ولی دیگه کمتر تعریف و تمجید میبینیم از این بازی تو بازی سنتر ! )
شوخی کردم !

دوستان هرکس اینترنت درست و حسابی واسه دیدن مستقیم تریلر رو نداره من فایل دانلود شدش رو دارم آدرس ایمیل بدید واستون بفرستم:x

---------- نوشته در 04:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:02 PM ارسال شده بود ----------

هوش از سرم پرید!عجب چیزی بشه این GTA V!به نظرم شخصیت اصلی همونی باشه که چند بار نشونش داد همون آقا میانساله.من هم فکر میکنم همون تامی باشه چون سال ها توی داستان دو تا بازی به سن این یارو میخوره.ولی بعید میدونم تو این سن خیلی از کارهای کاراکتر های قبلی رو انجام بده!(منظورمو که میفهمید؟)>:)

حالا جالبه الان این قدر تعریف می کنیم از این بازی، بعد مثل بازی بتلفیلد 3 وقتی داستان بازی رو میفهمیم دیگه صدا شو در نمیاریم که چقدر طرفدارش بودیم !!! (بر نخوره به طرفدارای بازی بتلفیلد ولی دیگه کمتر تعریف و تمجید میبینیم از این بازی تو بازی سنتر ! )
شوخی کردم !
بیخیال رفیق
ea اینقدر بازی رو هایپ کرد که همه رو ناامید کرد
نظرت در مورد نقشه چیه ؟

بزرگترین ضد حال تاریخ:بازی فقط تو Los santos جریان داره و خبری از سن فیرو و لاس ونتوراس نخواهد بود. البته حومه های لوس سانتوس هم شامل بازی میشن.
هنوز چیزی مشخص نیست این شایعه اس
یکی از دلایل محکم واسه بودن چند شهر توی بازی بودن هواپیما توی بازی هست
اگر فقط یک شهر باشه که دیگه بودنه هواپیما خنده داره

این نقشه اگه واقعی باشه خیلی خوب میشه!

با اون بخش مرزی که با مکزیک داره ناجور حال کردم :دی یه سوژه ی بسیار عالی برای بحث مواد و قاچاق هست.

تو سایت راک استار هم نوشته بودن که هر سه تا شهر هست ولی تو ااین فقط یکی از شهرها به نمایش در اومده تازه اصلا جور در نمیاد یه شهرش بکنن چون اینطوری از نسخه های قبلیم یه جورای محدود تر میشه که این بر خلاف عملکرد سری بازی های gta هستش gta تو هر شماره ای که ارتقا پیدا کرده اونقدر پیشرفت کرده که همرو متعجب کرده

من که تریلر رو دیدم واقعا لذت بردم ، برای کسی که سبک GTA رو کامل میشناسه واقعا لذت بخشه ، سبک GTA اصیل توش موج میزد ، (گرافیک به نظر من In-Game بود _ البته امیدوارم_) ، واقعا زیبا بود ، چیزی که منو متعجب میکرد این بود که این سری هیچ ماشین هارو لایسنس نمیکرد اما تو این ماشین خیلی شبیه ماشین های موجود در دنیا هستند ، و به نظرم ماشین ها خیلی پیشرفته تر شدن و اختیار عمل توش خیلی زیاد شده ...
واقعا منتظر این سری هستم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or