اولین تریلر GTA V در 2 نوامبر (آپدیت: منتشر شد)

.:Pouria:.

کاربر سایت
درود

gta-v-280x80.jpg

امروز در سایت رسمی راکستار گیم ، عکسی با مضمون اولین ترلیر GTA V به نمایش در آمد . بدین ترتیب GTA V به صورت رسمی معرفی شد .
راکستار تاریخ انتشار این تریلر را 2 نوامبر اعلام کرد .
این تریلر چهارشنبه هفته آینده منتشر خواهد شد .

آپدیت :
فروشگاه بزرگ GameStop تاریخ انتشار بازی را 2 سپتامبر 2012 برای Pc , Ps3 , X360 اعلام کرده است .
لینک

منبع

آپدیت :

از [URL="http://www.rockstargames.com/newswire/article/19341/grand-theft-auto-v-trailer-110211.html"]اینجا
می توانید تریلر را مشاهده کنید .
[/URL]

آخرین ویرایش:
اولش که تریلرو دیدم تو شک بودم. :d 180 درجه با اون چیزی که من تصور میکردم فرق داشت. :d عالی بود. امیدوارم بتونه مثل GTA SA یه بازیه خاطره انگیز باشه. یعنی SA فعلی زیاد از حس و حال و محیط SA قبلی فاصله نگرفته باشه و مثل اون خاطره انگیز باشه. :d

من هم تریلر رو دیدم . خوب بود ولی برای اولین تریلر بنظرم جالب نبود .
گرافیک بازی خیلی خوب بود ولی فوق العاده و عالی و این چیزا رو درش ندیدم :دی
انیمیشن حرکات NPC ها عالی بود .
تعامل مردم با همدیگه و محیط عالی بود .
ولی برای من جالترین قسمتش وقتی بود که اون مرد میانسال رو نشون داد . همون موقع دعا کردم که تو این نسخه همین شخصیت ، شخصیت اصلی باشه .
استایل مخوفی داشت :دی

ماشین کانورتبل واقعی هم داره!! احتمال وجود بچه تو بازی هم هست بالاخره!! یه خوبی هم که داره دیگه شخصیت اصلی خارجی نیست !!

پیر مرد و میانسال و اینا چیه ؟ :دی بابا همش 38-42 سالشه !(تشخیص دادم دیگه :دی) میانسال میشه بین 50-65 ا ! ازون به بعد میشه پیر :دی
خیلی شخصیت باحالیه به نظرم !
من فک میکنم بازی 2 نوع شخصیت و دو نوع داستان داشته باشه !

پ.ن:این قسمت که توربین های بادی خیلی خفنه ! البته امیدوارم مثل ریج نباشه منظره از دور قشنگ از نزدیک تکسچر های مزخرف !

ماشین کانورتبل واقعی هم داره!! احتمال وجود بچه تو بازی هم هست بالاخره!! یه خوبی هم که داره دیگه شخصیت اصلی خارجی نیست !!
ها؟ خارجي چيه؟ تابلو داد ميزنه مكزيكي اي چيزيه

من نمیفهمم چه اتفاقی میوفته که شماها اینجوری میرید تو کفه یه بازی و اینقدر قربون صدقش میرید!
نه داستان مشخصه نه چیزی!
4 تا دختر نشون داد و از هات بودن و این حرفا گفت همه زدن تو نخه goty!!!
من که هیچجوره این تریلر برام جذاب نبود! اصلا هم بالا پایین نپریدم:دی
شما رو نمیدونم ولی واسه من همین که اسم RockStar رو اول یه بازی ببینم به اندازه کافی جذابه و میرم تو کفش و قربون صدقش میرم؛
چون RS تنها شرکتی هست که طرفداراش رو ناامید نمیکنه!

البته نمیدونم دوستان دقیقا چی میخواستن از بازی ولی قرار نیست تریلر اول همه چیز بیاد بگه ولی گرافیکش واقعا عالی بود جزئیات هم که حرف نداشت
جالبه راکستار خواسته خودش فن ها را مجبور کنه برای بازی فکر کنند :d یعنی اول میزاره منتقدان و فن ها نظرشون بگند بعد بیاد در موردش درست توضیح بده
همون اول تریلر معلوم بود که سان آندریاس هست همون اول تریلر دیدم گفتم که تو سان آندریاس هست و بس ولی در مورد شخصیت فکر کنم بیش از 2 شخصیت باشه چون یکی سفید بود که احتمالا اصلیه هست و یکی دیگه سیاه به نظرم بازی بوی Co-op میده نمیدونم چرا ولی فکر کنم این قابلیت داشته باشه سر GTA IV دوست داشتم قابلیت داشته باشه طبق معمول نسخه جدید متفاوت خواهد بود
ولی در مورد خود شخصیت به نظرم تامی برگشته خودش بود فقط پیر شده بود اون یکی هم باید CJ باشه شاید البته البته اگه نباشند هم بی ربط به این 2تا نیستند

نکته اول اینه واقعا enb series لطف بزرگی در حق راکستار و جی تی ای کرده امیداورم راکستار ازش تجربه کسب کنه و بهترین گرافیک ممکن را ارائه بده.
نکته دوم هم اینه اگه قراره تاپیک و چیزهای مربوط به gta v که جز بازی های ممنوعه خواهد بود دقیقه 90 حذف بشه بهتره همین الان نباشه که انقدر تو ذوق ما نخوره.

نکته اول اینه واقعا enb series لطف بزرگی در حق راکستار و جی تی ای کرده امیداورم راکستار ازش تجربه کسب کنه و بهترین گرافیک ممکن را ارائه بده.
نکته دوم هم اینه اگه قراره تاپیک و چیزهای مربوط به gta v که جز بازی های ممنوعه خواهد بود دقیقه 90 حذف بشه بهتره همین الان نباشه که انقدر تو ذوق ما نخوره.

ببینید بهرحال این کنسول ها دارن به آخرشون نزدیک میشن باید محدودیت هارو در نظر گرفت درسته که enb واقعا جلوه بی نظیری به gta میده اما سخت افزار قوی می خواد من با gtx580 وقتی enb نصب می کنم حدودا 40/45 فریم می گیرم اون بازتاب هاو براق شدن پردازش زیادی می خواد که فکر نمی کنم الان بشه در کنسول ها اجرا کرد وقتی محیط بازی اینقدر گسترده و پر از جزئیات باشه
چیزی که توی این تریلر دیدم گرافیک از نظر بافت ها و نور پردازی خیلی بهتر شده ولی خوب معجزه که نمیشه کرد
بازم میگم به نظرم راک استار می خواد با v پرونده gta رو روی این نسل ببنده برای همین هست که همه چیزهایی که توی نسخه های قبلی مورد توجه بودن رو توی این نسخه جمع کرده
البته هنوز نمیشه قضاوت کرد با یک تریلر
منکه به راک استار اطمینان دارم توقع گرافیک فوق العاده هم ندارم کلا اکثر طرفدارای gta گرافیک براشون اولین اولویت نیست توی نظرسنجی gtaforums هم کاملا مشخصه

گرافیک محیط و فیزیک بازی مثل IV هم حتی اگر باشه هنوزم که هنوزه با اون حجم محیط و جزئیاتش بی نظیره !
هیچ کمبودی نداره که بخواید بهتر بشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or