اولین تریلر GTA V در 2 نوامبر (آپدیت: منتشر شد)

.:Pouria:.

کاربر سایت
درود

gta-v-280x80.jpg

امروز در سایت رسمی راکستار گیم ، عکسی با مضمون اولین ترلیر GTA V به نمایش در آمد . بدین ترتیب GTA V به صورت رسمی معرفی شد .
راکستار تاریخ انتشار این تریلر را 2 نوامبر اعلام کرد .
این تریلر چهارشنبه هفته آینده منتشر خواهد شد .

آپدیت :
فروشگاه بزرگ GameStop تاریخ انتشار بازی را 2 سپتامبر 2012 برای Pc , Ps3 , X360 اعلام کرده است .
لینک

منبع

آپدیت :

از [URL="http://www.rockstargames.com/newswire/article/19341/grand-theft-auto-v-trailer-110211.html"]اینجا
می توانید تریلر را مشاهده کنید .
[/URL]

آخرین ویرایش:
مقاله IGN در همین رابطه:

GTA V: Is That Tommy Vercetti ؟

به نظر میاد راک استار این دفعه داره همه چیزهایی که فن های gta دوست داشتن رو کنار هم می زاره و پرونده gta رو روی این نسل از کنسولها رو می بنده
برای من شخصا گرافیک خیلی مهم نیست ( هر چند به نظرم خیلی خوب اومد توی این تریلر ) مهم گیم پلی بازیه که اونم به راک استار ایمان دارم !

یه چیز خیلی جالب رو توی Neogaf مطرح کرده بودن که نمیدونم کسی گفته یا نه. آهنگی که روی تریلر پخش میشه برای 24 می 1968 هست. روی یکی از ماشین های تریلر هم عدد 2405 دیده میشه که میشه گفت روز 24 ماه 5 که همون 24 می هست ! :دی تاریخ عرضه بازی ؟! :دی
احتمالش خیلی بالاست. GTA IV و RDR هم همون حوالی عرضه شدن و به احتمال فراوان اینم همون May عرضه میشه.

پ.ن: early GOTY confirmed ؟:-/:دی

من فکر کنم بدونم چرا یادت نمیاد . اون زمان (vice city) کلی نسخه از بازی پخش شده بود که میان پرده ها اصلا صدا نداشت . فکر کنم باسه همین خاطره ای از صدای این تامی نداری
آخه يادمه بقيه حرف ميزدن ، اين فقط كله تكون ميداد :d.

ولش كن تاپيك منحرف نشه . ولي اين يارو تامي نيست اصلا . همون شايعه اس آدرين (adrian)

تا اینجا مشخص شد بازی در کجا هستش
تو بازی سگ هم اضافه شده
دوچرخه هست
خرید خانه هست
هواپیما هست
اون چرثقیل ها هم نشون میدن از نرده بون اینا میره بالا مثل iv
باشگاه هست
atm هست
اصلحه ها خفه کن دارن
پلاکها متفاوتن
کامیونهای 18 چرخم درش دیده میشه
تقریبا میشه گفت تلفیق iv و اون سرقت اتومبیل یا سن اندراس هشتش:d
فقط ربطشو به سیمز نمی دونم شاید به خطر زیبای محیط و یجورای شاد و فان بودنشه :dدوستان این احساس و بهش دارن
ولی واقعا موندم چطوری یه سال باید صبر کنم :((

آخرین ویرایش:
یک نگاه به وسعت بازی بنداز.بعد یک نگاه هم به جزییات بازی بنداز.ادم هاش عین انسان های واقعی بودن.قیافه همشون با هم متفاوت بود.بازی به این بزرگی با همچین گرافیکی اونم رو کنسول خیلی بالاست.من که تاحالا باازی open world با گرافیکی بیشتر از این ندیدم.iv هم به خاطر این بهتر بود چون با نسخه ps2 قبلی مقایسه می شد.
داستان gta iv هم که به نظر بعضی از سایت ها بهترین داستان سال شد(خودم هم همین فکر رو میکنم)
من موندم دیگه شما چی انتظار دارید؟!
(شخصیت اول همون یارو میانسال هست دیگه بابا از این ضایع تر دیگه وجود نداره که)

کسی نگفت گرافیک بازی بد هست که. تازه خیلی خوب هم هست ولی این طور هم نیست که بشه بگی شاهکاره ... (این قدر تعریف کردن که من فکر کردم با یه فیلم آواتار اپن ورلد طرفیم !!! )

خسته شدم تریلر این و مکس پین رو اینقدر پشت سر هم دیدم :دی . نمی زاره بخوابم :دی .

یه لحظه شک کردم که موتور هاش کو ؟! اون جا که به طرف اردنگی می زنه بود ، خیالم راحت شد :-" .

//

من نمیفهمم چه اتفاقی میوفته که شماها اینجوری میرید تو کفه یه بازی و اینقدر قربون صدقش میرید!
نه داستان مشخصه نه چیزی!
4 تا دختر نشون داد و از هات بودن و این حرفا گفت همه زدن تو نخه goty!!!
من که هیچجوره این تریلر برام جذاب نبود! اصلا هم بالا پایین نپریدم:دی

من نمیفهمم چه اتفاقی میوفته که شماها اینجوری میرید تو کفه یه بازی و اینقدر قربون صدقش میرید!
نه داستان مشخصه نه چیزی!
4 تا دختر نشون داد و از هات بودن و این حرفا گفت همه زدن تو نخه goty!!!
من که هیچجوره این تریلر برام جذاب نبود! اصلا هم بالا پایین نپریدم:دی
بهرحال gta هست دیگه D: اگه نگیم پر طرفدار ترین سری بازی در تاریخ حداقل یکی از 3 تا هست

---

الان توی فروم gta یه نفر اینو نوشته

I mean, if you look a bit closer and with more time, you can see that all is sharp. From my point of view, its recorded with AA x8 or even x16. I dont belive that consoles can get that graphic, that sharp like is all in AA x16...
What do you think?

نظر شما چیه ؟ به نظر شما هم این تریلر از نسخه PC گرفته شده ؟

بابا این دیگه حداکثر استفاده از کنسول هست.شما چرا بازی رو با غول های گرافیکی مقایسه می کنید.این یک بازی open world هست و مسلما با یک بازی خطی شوتر تفاوت هایی در گرافیک داره.تازه گرافیک از این بالاتر رو کنسول ها دیگه نمیکشن.همین iv رو هم بعضی ها هنوز به زور اجرا میکنن.گرافیک بازی به نظر من با اینکه هنوز یکسال مونده تا عرضه عالی هست و از این بالاتر فقط در نسل بعد ممکنه.
داستان هم میترکونه ولی اهنگش نسبت به اهنگ iv یک ضعف هایی داشت ولی باز خوب بود.

بابا این دیگه حداکثر استفاده از کنسول هست.شما چرا بازی رو با غول های گرافیکی مقایسه می کنید.این یک بازی open world هست و مسلما با یک بازی خطی شوتر تفاوت هایی در گرافیک داره.تازه گرافیک از این بالاتر رو کنسول ها دیگه نمیکشن.همین iv رو هم بعضی ها هنوز به زور اجرا میکنن.گرافیک بازی به نظر من با اینکه هنوز یکسال مونده تا عرضه عالی هست و از این بالاتر فقط در نسل بعد ممکنه.
داستان هم میترکونه ولی اهنگش نسبت به اهنگ iv یک ضعف هایی داشت ولی باز خوب بود.
خدایی وقتی اسم Rockstar و Sam و Dan Houser میاد اصلا و ابدا نباید توی شاهکار بودن داستان بازی ذره ای شک کرد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or