اولین تریلر GTA V در 2 نوامبر (آپدیت: منتشر شد)

.:Pouria:.

کاربر سایت
درود

gta-v-280x80.jpg

امروز در سایت رسمی راکستار گیم ، عکسی با مضمون اولین ترلیر GTA V به نمایش در آمد . بدین ترتیب GTA V به صورت رسمی معرفی شد .
راکستار تاریخ انتشار این تریلر را 2 نوامبر اعلام کرد .
این تریلر چهارشنبه هفته آینده منتشر خواهد شد .

آپدیت :
فروشگاه بزرگ GameStop تاریخ انتشار بازی را 2 سپتامبر 2012 برای Pc , Ps3 , X360 اعلام کرده است .
لینک

منبع

آپدیت :

از [URL="http://www.rockstargames.com/newswire/article/19341/grand-theft-auto-v-trailer-110211.html"]اینجا
می توانید تریلر را مشاهده کنید .
[/URL]

آخرین ویرایش:
این یارو تامی ورسیتی بود انگار !
به احتمال زیاد خودشه ولی خوب فکر می کنم تا بحال هیچ کدوم از بازی های راکستار شخصیت تکراری نداشته پس در نتیجه ممکنه که یه کاراکتر فرعی باشه یا اینکه اصلا اون نباشه و شباهتشون اتفاقی باشه
تریلر بازی از نظر واقعی بودن شهر و عکس العمل های مردم مثل شماره 4 عالی بود و حتی بهتر
ولی گرافیک بازی تقریبا همون 4 بود و فقط یه مقدار از بافت های با کیفیت تری توی این شماره استفاده شده
نمی دونم چرا یه سری الکی روی گرافیک این بازی هایپ می کنن؟ این CG بود یا In Game?!
فعلا باید گیم پلی بازی رو دید و بعد نظر داد. اگه این چیزایی که توی این یه دیقه نشون داد همشون مربوطه به گیم پلی بازی باشه جدا عالیه

راک استار تایید کرد که بازی در san adreas هست Rockstar confirms it's San Andreas
واقعا تصورش هم نمی شد کرد 3 شهر به اون اندازه رو بسازن اونم با این حد از جزئیات ! احتمالا باید 3/4 تا دیسک باشه واسه xbox360
اون قسمتی که نیروگاه بادی رو نشون میده به خاکی که از اطراف ماشین بلند شده دقت کنید ! عالی شده
شدیدا منتظرم با ماشین از کوه بپرم پایین D: http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=490658

فقر اقتصاد خراب آمریکا وررشکستگی مثل یه بازی داریم با حاشیه انتقادی واقعا لذت میبرم از این کار RockStar
اون فقیری که پلاکارد دستشه !
I NEED MONEY FOR BEER AT LEAST IM NOT BullSH*Tin U

خوده SA بود ، Vine wood و هارتل هاي كنار ساحل و :d .
به نظر مياد شايعاتي كه اون يارو گفته بود درسته . لحجه گوينده كه شخصيت اصلي بازي هم هست كاملا مكزيكي (اسپانيول) ميخورد .
بهترين تريلري كه تا الان ديدم بعد از تريلر هاي MGS4 :d

---
یعنی تامی که انقدر ما باش حال میکردیم لال بود!!!

دوست من ولی فکر کنم شما اصلا gta vice city رو بازی نکردیا .
والله من يادم نمياد تامي حرف ميزد ، يادمه ميرفت و فقط ماموريت ميگرفت و ميومد ميرفت كارشو انجام ميداد. حالا بزار يه بازبيني كنم GTA vice city رو دوباره بازي كنم ببينم چيه قضيه.

ويرايش : الان رفتم ديدم Voice actor داشت :d . اِ من چرا يادم نمياد اين مردكو :d

ويرايش 2 : درسته كه حرف زدن خيلي مهمه اما محبوب ترين عمو رو PC كه كلا حرف نميزد عمو Gordon Freeman بود و هست

آخرین ویرایش:
بازیگری که بجای تامی ورستی حرف میزد ری لیوتا ray liota بود که توی فیلم رفقای خوب مارتین اسکورسیزی هم بازی کرده.
این صدایی که توی تریلر شنیده شد قطعا صدای ری لیوتا نبود.
لهجه ی هیسپانو هم داشت.

یه چیز خیلی جالب رو توی Neogaf مطرح کرده بودن که نمیدونم کسی گفته یا نه. آهنگی که روی تریلر پخش میشه برای 24 می 1968 هست. روی یکی از ماشین های تریلر هم عدد 2405 دیده میشه که میشه گفت روز 24 ماه 5 که همون 24 می هست ! :دی تاریخ عرضه بازی ؟! :دی

---
والله من يادم نمياد تامي حرف ميزد ، يادمه ميرفت و فقط ماموريت ميگرفت و ميومد ميرفت كارشو انجام ميداد. حالا بزار يه بازبيني كنم GTA vice city رو دوباره بازي كنم ببينم چيه قضيه.

خسته نباشی :دی فکر کنم با اونی که اولش با شیاهپوسته دستگیر شدیم و یادم نیست کی و فراری میدن ما هم فرار میکنیم اشتباه گرفتی :d

خسته نباشی :biggrin1: فکر کنم با اونی که اولش با شیاهپوسته دستگیر شدیم و یادم نیست کی و فراری میدن ما هم فرار میکنیم اشتباه گرفتی :d
نه بابا همونيه كه لباس گُل من گُلي داشت مثه بامشاد بود كي بود :D . كلا خوشم نميومد ازش خيلي ، فقط عمو نيكو ، كلا دوستان روس و بلوك شرق رو دوست ميداريم :d

من فکر کنم بدونم چرا یادت نمیاد . اون زمان (vice city) کلی نسخه از بازی پخش شده بود که میان پرده ها اصلا صدا نداشت . فکر کنم باسه همین خاطره ای از صدای این تامی نداری :>.

ولی من دوست داشتم 3تا شهر بودن با همون حال هوا و تنوع محیط san andreas ولی دیگه همون مپ قبلی نباشه . الان انگار SA ریمیک شده . نمیدونم باز قراره اسم شهرها و اینکه 3نوع محیط بازی مختلف باشه فقط مثل SA باشه یا نه . چون اینی که نشون دادن زیاد منو یاد SA ننداخت .

یه چیز خیلی جالب رو توی Neogaf مطرح کرده بودن که نمیدونم کسی گفته یا نه. آهنگی که روی تریلر پخش میشه برای 24 می 1968 هست. روی یکی از ماشین های تریلر هم عدد 2405 دیده میشه که میشه گفت روز 24 ماه 5 که همون 24 می هست !
بابا این ملت عجب تخیلی دارن . چه حالی دارن . چیو به چی وصل کردن . از کجا در آوردن اهنگ مال کیه مال چه سالیه . 8-| ولی معمولا این فرمول تاریخ انتشار در آوردن جواب نداده .

آخرین ویرایش:
به احتمال زیاد خودشه ولی خوب فکر می کنم تا بحال هیچ کدوم از بازی های راکستار شخصیت تکراری نداشته پس در نتیجه ممکنه که یه کاراکتر فرعی باشه یا اینکه اصلا اون نباشه و شباهتشون اتفاقی باشه
تریلر بازی از نظر واقعی بودن شهر و عکس العمل های مردم مثل شماره 4 عالی بود و حتی بهتر
ولی گرافیک بازی تقریبا همون 4 بود و فقط یه مقدار از بافت های با کیفیت تری توی این شماره استفاده شده
نمی دونم چرا یه سری الکی روی گرافیک این بازی هایپ می کنن؟ این CG بود یا In Game?!
فعلا باید گیم پلی بازی رو دید و بعد نظر داد. اگه این چیزایی که توی این یه دیقه نشون داد همشون مربوطه به گیم پلی بازی باشه جدا عالیه

گرافیک بازی حرفی تازه برای عرضه حداقل روی pc نداشت !
این هم نه CG بود نه INGAME بلکه TIME DEMO بود ! یعنی موتور بازی شروع به پخش قسمت هایی از بازی می کنه و از هر قسمت تکه هایی رو برمیدارن و میکس می کنن ! البته میشه ی جورایی گفت که INGAME هست اما با این تفاوت که هیچ کسی بازی رو اجرا نمی کنه و همه این انیمیشن ها و کراکترها و همه چیز تحت کنترل و فریم های از قبل برنامه ریزی شده موتور بازی هستش !

بعد از 4 سال این ی توهین بزرگه به PC ! اگه برای PC وجود خارجی داشته باشه البته !
به SIMS بیشتر شباهت داشت تا GTA ! اینو نمیشه انکار کرد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or