اولین تریلر GTA V در 2 نوامبر (آپدیت: منتشر شد)

.:Pouria:.

کاربر سایت
درود

gta-v-280x80.jpg

امروز در سایت رسمی راکستار گیم ، عکسی با مضمون اولین ترلیر GTA V به نمایش در آمد . بدین ترتیب GTA V به صورت رسمی معرفی شد .
راکستار تاریخ انتشار این تریلر را 2 نوامبر اعلام کرد .
این تریلر چهارشنبه هفته آینده منتشر خواهد شد .

آپدیت :
فروشگاه بزرگ GameStop تاریخ انتشار بازی را 2 سپتامبر 2012 برای Pc , Ps3 , X360 اعلام کرده است .
لینک

منبع

آپدیت :

از [URL="http://www.rockstargames.com/newswire/article/19341/grand-theft-auto-v-trailer-110211.html"]اینجا
می توانید تریلر را مشاهده کنید .
[/URL]

آخرین ویرایش:
ولی این Los Santos دیگه چیه ؟
San Andreas جدای از شهرک ها و روستاها و مناطق کوهستانیش از سه شهر اصلی تشکیل شده :
Los Santos (ساخته شده براساس Los Angeles)
San Fierro (ساخته شده براساس San Francisco)
Las Venturas (ساخته شده براساس Las Vegas)

• Like
Reactions: Karchect
راستی هواپیما هم تو بازی نشون میده.خدا کنه محدودیت قبلی iv که نمی شد هواپیما سوار شد رو برداشته باشن.شخصیت اصلی هم خدا کنه همین سفید پوسته باشه چون قیافه اش خیلی خفن بود.شهرش هم زیاد خلاف نمیخورد(مثل SA)بیشتر انگار داشتی تریلر sims رو نگاه میکردی.چیزی هم از اکشن بازی نشون نداد!!کلا برای اولین تریلر خوب بود ولی یکسال دیگه خیلی زیاده!!

به نظر من همون پيرمرده(!) شخصيت اصلي باشه...ولي Cj هم يه نقشي داره تو اين بازي...چون گفته بودن كه از راه مواد پول درمياري...اون جايي كه (!)Cj داشت فرار ميكرد فك كنم همون GrooveStreet باشه!:d
حداقل اميدوارم اينطوري باشه...

دو تا حدسی که من میزنم:
1. شخصیت اول بازی احتمالا مکزیکی/اسپانیایی هست.
2. برعکس سری های قبل که طرف اول بازی خیلی مایه نبوده این دفعه وضعش خوبه:d تو یه شهر دیگه خلافکار زبده ای بوده حالا میاد اینجا مرد خونواده بشه و از این حرفا...(که نمیشه):d یه تیکه هم میگه یه خونه بزرگ خریدم...
----------
آهنگ بازی رو هم که اولش شنیدم فکر میکردم یه جا تو Vice city باشه. باحال بود در کل!

تا بحث GTA داغه من چند تا عکس از آخرین مدهای که واسه GTA IV اومده ویکی از دوستان لطف کرده وتست کرده ،اینجا میذارم تا با تریلرفردا مقایسه کنیم :

h2p4332lz0n1nck0dpvp.jpg

sxpje33t1lt451oqr3_thumb.jpg

با تشکر از دوست خوبم علی که اینا را دراختیار من گذاشت.

آره دیگه ،لینک های مدیافایر ویدئوش را هم میذارم (این ویدئو ها خوراک PC فن هاست ،اگه به دیدن بخشی از قدرت واقعی GTA IV روی PC علاقمند هستید حتما دانلود کنید )
پارت 1
پارت 2
الان اين GTA IV هستش ديگه؟ البته GTA IV دو نسل بعد.
اگه قرار بود چنين چيزي باشه كه نيازي نيست نسل بعد بياد تو همين نسل رو pc بازي هايي با كيفيت 2 نسل بعد ميسازيم.
بعد برادر من مگه اصلا بازيه GTA ليسانس ماشين ها رو داره؟ اگه شما دقت كرده باشين تو اين بازي هيچ يك از ماشين ها واسه ي شركت واقعي نيستن پس چطوري تو اين عكس هاي شما رو ماشين ها آرم شركت BMW رو زده؟
فكر كنم اين دوست عزيزتون تو ساختن عكس خيلي حرفه اي هستن حيفه اينجا بمونن حتما به يكي از همين شركتا معرفيشون كنين;)

راست میگی ! :دی

صداش زیاد به سیاه پوستا نمیخورد ! :دی

اگه شخصیت اصلی این باشه خیلی باحاله :

70512401982568918374.jpg

درسته آریا جان ، الان که با دقت دیدم همین مردست که خیلی هم خوبه >:d<
چندین بار هم نشون میده که سواره ماشینه و اونجا که با لباس قرمز دست جمعی از ماشین پیاده میشن و به یه جایی حمله میکنن هم همین یارو سر دستشون بود
اولشم که میگه میخواستم از کاری که قبلا میکردم بازنشسته شم ، یه آدم خوب بشم و مرد خونواده بشم ، بناربراین یه خونه ی بزرگ خریدم (اینجا که این حرف رو میزنه یه خونه رو نشون میده که یه زن و مرد سفید پوستی دارن نرمش میکنن که ظاهرا باید همون مرد سفید پوسته باشه) و فکر کردم که میتونم مثه باقی پدرا یه پدر (ـه معمولی) باشم ، بچه هام میتونستن مثه بچه های توی تلویزیون باشن و ... بعدش نشون میده که شروع میکنن به سرقت و ازون کارای قبلی ، یعنی نتونسته بیخیاله کارای قبلش بشه :d

یعنی این گرافیک نسخه کنسولی بازی بود؟ خدااا بود... ازون بازیاییه که قشنگ 2-3 ماه درگیریم با ریزه کاریاش... یه جی تو مایه های سن آندریاس با مقیاس بزرگتر...ای جانم GTA V

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or