اولین بازی XBox360 دارای قفل XGD3 به بازار عرضه شد ~ غیرقابل کپی!

• Thread starter Thread starter hoom
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من فکر میکنم با توجه به بازی هایی خیلی خوبی که در راهه هر هکری یا گروهش درصدد این هستن که سریعتر به فکر یک راه چاره هر چند موقتی باشن ...این طوری یه رقابتی هم بینشون پیش میاد که یه راهی رو بدن دست مردم تا بتونن یه اسمی واسه خودشون دست و پا کنن....

من که خوشبینم به آینده فکر نمی کنم بیشتر از 2 ماه طول بکشه قضیه ی Play کردن این دیسک ها....وقتی C4eva می گه به زودی یعنی 2 ماه بعد:d

هك دو مرحله داره اول سخت افزار كه معمولا قسمت سخت كار است و بعد نرم افزار كه هميشه بر مبناي سخت افزار انجام ميشه مشخصه كه با هك كامل سخت افزار اين كونسول كار ماكرو سافت تموم شده تنها نبوغ برنامه نويسها ميتونه براي مدتي كار هك رو عقب بندازه گرچه كه در اين مورد بيشتر مبنا افزايش حجم سي دي بوده با اين وجود نميشه پيشبيني كرد كي و چطور حك ميشه من شخصا اميدوارم مرچقدر كه اميد دردل مردم مرده باشه!

آخرین ویرایش:
این 0800 که نوشته منظورش چیه؟؟؟
0800 منظور فریمور یسری از درایوهای BenQ هست که کار ساخت کاستم فریمور براشون تمام شده اما بنا به دلایلی (مثل Ap2.5 و دیسکهای جدید و..) هنوز اونو در دسترس عموم قرار نداده.

@-)

0800 یک Ripping Firmware هست، یعنی فرم ویری که باهاش درایو رو فلش می کنن، بعد بازی اورجینال رو درون اون قرار می دن و با XBC از بازی Backup می گیرن، 0800 روی هر درایوی ممکنه بیاد، چه BenQ ، چه Liteon و ...، اما بهترین درایو برای Ripping همون BenQ هست، چون نه مشکلات شناخت لایه های امنیتی رو داره، نه پروتشکن های سخت افزاری مثل Liteon روشه،فلشش هم راحته، البته 0800 معمولا برای Phat Liteon هم میاد.

• Like
Reactions: semejpc
میشه یکم بیشتر توضیح بدید
آخه مگه با درایو ایکس باکس میشه Rip کرد!!!؟
شاید من درست نفهمیدم!

میشه یکم بیشتر توضیح بدید
آخه مگه با درایو ایکس باکس میشه Rip کرد!!!؟
شاید من درست نفهمیدم!

درایو Xbox روش 0800 فلش بشه، قابل شناسایی توسط کامپیوتر می شه، وصلش می کنن کامپیوتر، بازی های Orginal رو باهاش rip می کنن.

راه دیگه هم استفاده از kreon هست که رده خارجه، Jtag Rip ها هم که بحث جدا دارند.

باو به نظر من اصلا بحث فریمور دستگاه نیست.
مشکل رایت کردن backup بازیه. عرضه فریمور که کاری واسشون نداره. مگرنه الان خود C4eve فریمور 1.91 رو طوری داده که دیسک های اورجینال XGD3 رو بیاره.
[2011-09-02 10:55PM UTC] #fw <c4eva> burning is being investigated!
http://c4evaspeaks.com

چه جالب!!!
ممنون...یه چیز جدید هم یاد گرفتیم.
مرسی

---------- نوشته در 08:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:01 PM ارسال شده بود ----------

اصلا بازیه اورجینال از XGD3 ریلیز شده بیرون که بصورت فیزیکی باشه(دیسک)
تا بتونن ببینن چیه اصلا و چجوری رایت شده؟

---------- نوشته در 08:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:04 PM ارسال شده بود ----------

آخه درایور سانفرانسیسکو 6 سپتامبر ریلیز اصلیشه!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or