اولین بازی XBox360 دارای قفل XGD3 به بازار عرضه شد ~ غیرقابل کپی!

• Thread starter Thread starter hoom
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بچه مگیم این warhammer مگه نیومده ؟ آیا این بازی هم با این قفل اومده ؟
یکی هست بی زحمت لیست بازی های که تا الن با این قفل اومدن رو بگه
ببخشید اگه من lt 1.91 رو بریزم باید بازی های رو که با + بازی میکردم پچ کنم یا نمیخواد
warhammer
driver
dead island
البته این آخری نسخه XGD2 هم داره که قابل اجرا هست .....

البته فعلا روی قضیه jtag دارند زیاد کار میکنند
http://www.360-clip.com/
http://twitter.com/#!/OzModChips
squirt360.png

این سری از آی سی Actel A3P060 100Mhz استفاده میکند منبع http://www.360squirt.com/
و البته Xkey هم بازی های xgd3 را ساپورت میکند
1315470900-JWWx2.jpg

نمیدونم کسی اینکار رو کرده یا نه ولی چون پست اول رو دیدم گفتن نمیشه ولی من بازی Driver San Francisco رو روی دیسک معمولی xbox360 رایت کردم!!!

من دستگاه جیتگ شده دارم و برای همین نسخه رلیز شده برای جیتگ که به فرمت God بود رو دانلود کردم و بعد گفتم بزار یه امتحانی بکنم ببینم رایت میشه یا نه و ابتدا با برنامه God2Iso اون رو به ایمیج تبدیل کردم و بعد اون رو با برنامه ImgBurn زدم روی دیسک های معمول xbox360 و البته این دیسک بعد از رایت در ویندوز قابل باز کردن و شناسایی نبود ولی روی xbox360 جیتگ شده خودم که امتحان کردم مثل بازیهای معمولی اون رو شناسایی کرد و بیشتر برای این گفتم این مطلب رو که دیسک رو تونستم رایت کنم.

آخرین ویرایش:
C4EVA دو روز پیش اعلام کرده که به زودی ورژن 2 رو میده و برای رایت دیسک ها و بک اپ گرفتن هم هیچ مشکلی نیست چون BENQ 800 هم فریمور ورژن 2 ریلیز میشه

به نظرم Jtag به صرفه نیست و باید منتظر همین LT2 باشیم

C4EVA دو روز پیش اعلام کرده که به زودی ورژن 2 رو میده و برای رایت دیسک ها و بک اپ گرفتن هم هیچ مشکلی نیست چون BENQ 800 هم فریمور ورژن 2 ریلیز میشه

به نظرم Jtag به صرفه نیست و باید منتظر همین LT2 باشیم

عزیز دل.. سلام اینو که گفتی دستگاه من جاسپر مدل درایوش هم لایتونه میشه راحت هک شه دستگاه مال ساله 2009 هست

نمیدونم کسی اینکار رو کرده یا نه ولی چون پست اول رو دیدم گفتن نمیشه ولی من بازی Driver San Francisco رو روی دیسک معمولی xbox360 رایت کردم!!!

من دستگاه جیتگ شده دارم و برای همین نسخه رلیز شده برای جیتگ که به فرمت God بود رو دانلود کردم و بعد گفتم بزار یه امتحانی بکنم ببینم رایت میشه یا نه و ابتدا با برنامه God2Iso اون رو به ایمیج تبدیل کردم و بعد اون رو با برنامه ImgBurn زدم روی دیسک های معمول xbox360 و البته این دیسک بعد از رایت در ویندوز قابل باز کردن و شناسایی نبود ولی روی xbox360 جیتگ شده خودم که امتحان کردم مثل بازیهای معمولی اون رو شناسایی کرد و بیشتر برای این گفتم این مطلب رو که دیسک رو تونستم رایت کنم.
خوب کشف بسیار عالی هست !و موفقیتی نسبتا بزرگ!!کلا مشکل اصلی شناسایی فرمور دستگاه بوده و هست !که اونهم تا مدتی دیگه حل میشه و با عرضه فرمور جدید LT.2 مشکل به طور کامل حل خواهد شد !رایت دیسکها هم نهایتا با عرضه برنامه خاص و یا راه حل جدید حل میشه !خوشبختانه همون طور که قبلا هم گفتم با توجه به تغییر نکردن نوع دی وی دی ها و استفاده ماکرو از همون دی وی دی ناین این مشکل مشل بزرگی نخواهد بود !

آره عزیز همون روز اول دقیقا من همین کارو کردم ، روی کنسول با فریمور LT 1.91 هم تست کردم ، دیسک رو که میگذاری تو دستگاه میگه دیسک کثیف ، تمیزش کنید ، همون اروری که برادر هود اومده بود میداد.

تنها دلیلش اینه که درایو هایی که باهاش بک اپ میگرند ورژن قدیمی هستند به خاطر همین اون قفل و یک گیگ اضافه رو نمیتونند بخونند و گرنه توی رایت فرقی نمیکنه که اونم با اومدن ورژن 2 benq 0800 درست میشه و با ریختن LT 2 دیگه دستگاه کاری به این قفل نداره تازه فکر کنم یه روش مثل اون دیسک های 2 سال پیش بیاد ولی خب دردسر ریختن ورژن LT 2 کمتره دوستان هم کمی صبر داشته باشند همه چی حله هنوز که بازی های خفنی نیومده با اومدن GEARS 3 مطمنم C4 ریلیز میکنه

آره عزیز همون روز اول دقیقا من همین کارو کردم ، روی کنسول با فریمور LT 1.91 هم تست کردم ، دیسک رو که میگذاری تو دستگاه میگه دیسک کثیف ، تمیزش کنید ، همون اروری که برادر هود اومده بود میداد.

ماله من چون دستگام جیتگه دیسک رو میخونه و میشه با دیسک هم بازی کرد و مشکل برای دستگاهای معمولی فقط فریموری هست که بتونه دیسک کپی با قفل مربوطه رو بخونه یا روشی که بشه باهاش دیسک رو پچ کرد که مطمئنن بزودی این مشکل رفع میشه.

NHL 12 اجرا شد بدون مشکل!!!به زودی Dead Island هم فردا میگیرم ...خبرش رو میدم!!!

یه کم دیر دارم جواب میدم ولی.....

در ادامه ی پست بالاییم دیروز تونستم Dead island رو از توپ خونه بگیرم و اجرا شد...گفتم در جریان باشین....

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or