اولین بازی XBox360 دارای قفل XGD3 به بازار عرضه شد ~ غیرقابل کپی!

• Thread starter Thread starter hoom
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
توی این دو روز که گذشته هیچ خبری نشده؟

LT2 درایو BENQ هک شده

[TABLE="class: tablex"]
[TR]
[TD]BenQ 0800[/TD]
[TD]VAD6038[/TD]
[TD]v2.0[/TD]
[TD]COMPLETED
(NOT YET RELEASED)[/TD]
[TD]Rips full ISO, including correct AP2.5 data. Not released yet. Waiting on supporting software to be completed.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

• Like
Reactions: semejpc
هنوز نتونستن بازی را رایت کنن؟
نه دوست عزیز همیشه کارهای c4 حالت سوپرایز داره من مطمئنم برای بازیGAEARS OF WAR3و forza4 بطور حتم با دست پر بازم برامون شادی می افرینه.بامید آینده بهتر

آخرین ویرایش:
LT2 درایو BENQ هک شده

[TABLE="class: tablex"]
[TR]
[TD]BenQ 0800[/TD]
[TD]VAD6038[/TD]
[TD]v2.0[/TD]
[TD]COMPLETED
(NOT YET RELEASED)[/TD]
[TD]Rips full ISO, including correct AP2.5 data. Not released yet. Waiting on supporting software to be completed.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

این LT 2.0 نیست بلکه 0800 هستش که برای اتصال درایو دستگاه به کامپیوتر و خواندن و استخراج بازیها به کار میره.

میگم چرا زمان عرضه halo reach که اونم روی xgd3 عرضه شده بود ( الانم c4eva مثل اینکه روی اون بازی داره تستاشو انجام میده) مشکله گرفتنه ایمیجو رایتو اینا نبود ؟

میگم چرا زمان عرضه halo reach که اونم روی xgd3 عرضه شده بود ( الانم c4eva مثل اینکه روی اون بازی داره تستاشو انجام میده) مشکله گرفتنه ایمیجو رایتو اینا نبود ؟
هیلو ریچ که XGD 3 نبود،اون قفل AP 2.5 داشت...........

تا اونجایی که من می دونم Halo Reach قفل AP 2.5 داشت نه XGD3.

تا اونجایی که من می دونم Halo Reach قفل AP 2.5 داشت نه XGD3.

Halo: Reach یک نسخه اش روی XGD3 برای تستر ها ارسال شد.

XGD3 در واقعا نوع فرمت جدید دیسک هاست(Xbox Game Disc 3)، خودش به شخصه قفل نیست، اما موارد امنیتی مضافی بر XGD2 داره.

بچه ها یه خبر خوب تو سایت فروشگاه هفت سنگ دیدم بازیDead Islandرو برای فروش گذاشته:):)

نسخه ی XGD2 بازی Dead Island لینکاش تو سایتا اومده. تو سایت Xbox360iso.com نوشته که بعضی بازی ها هم نسخه ی XGD2 شون اومده هم XGD3شون.
شاید بازی های آینده هم نسخه ی XGD2 شون بیاد.

خب انگار داریم به دوران خوش میرسیم.
nhl 12 هم از این قفل پشتیبانی نمیکنه و من فکر کنم فیفا 12 هم بدون مشکل بشه بازی کرد

NHL 12 اجرا شد بدون مشکل!!!به زودی Dead Island هم فردا میگیرم ...خبرش رو میدم!!!

بچه مگیم این warhammer مگه نیومده ؟ آیا این بازی هم با این قفل اومده ؟
یکی هست بی زحمت لیست بازی های که تا الن با این قفل اومدن رو بگه
ببخشید اگه من lt 1.91 رو بریزم باید بازی های رو که با + بازی میکردم پچ کنم یا نمیخواد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or