اولین بازی XBox360 دارای قفل XGD3 به بازار عرضه شد ~ غیرقابل کپی!

• Thread starter Thread starter hoom
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خیلی از پستهای الکی رو پاک کردم، لطفا اگر مطلب به دردبخوری ندارید مجبور نیستید حتما چیزی بگید. اگر هم یک تایپیک برای ناله و آه و زاری لازم دارید، بگید که درست کنم.

یه Log از DRIVER San Francisco ABGX :
[LTR]
  • ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
  • \\//\\//\\//\\//\\/█\\//\ \ \/ /┌─┐┌─┐┌─┐\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\
  • //\\//\\//\\//\█▀█\█▀█\█▀█/ /\ \ ─┤├─┐│ │//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//
  • ───────────────▀▀▀─▀▀▀─▀▀█──────└─┘└─┘└─┘─v1.0.5───────[http://abgx360.net]────
  • ▀▀▀
  • Checking for updates to abgx360.dat...
  • Downloading abgx360.dat
  • 100% [================================>] 1,243
  • abgx360.dat was downloaded successfully
  • Error reading Layer Boundary Information (INVALID FIELD IN CDB)
  • There are 3 possibilities...
  • 1. This isn't a DVD+R DL disc
  • 2. This DVD drive simply doesn't support checking the layerbreak (try using a
  • different drive or add the option --skiplb to hide this message)
  • 3. The drive has gone nuts and needs to be reset or replaced
  • Checking Game
  • ISO: "PLDS DG-16D2S 7485 (E:)"
  • Layerbreak: Unknown
  • Size: 8662351872 bytes
  • Files in ISO: 431, Folders in ISO: 25
  • Total bytes used: 6911011001 (94.69%)
  • Game appears to have random padding
  • Checking default.xex
  • Original PE Filename: driverng_master.exe
  • Original PE Timestamp: 2011/07/11 19:51:31
  • Game Name: DRIVER San Francisco
  • No Avatar Awards
  • Achievements: 50 Achievements totaling 1000 Gamerscore
  • XEX CRC = 803C535F
  • XEX Media ID: D664F5CB98F39197BB933A8C-2F510839
  • Region Code: 0xFFFFFFFF
  • Region Free!
  • Stealth Failed!: Image is missing Video, PFI, DMI and SS
  • (It's just a game partition and won't boot on ANY firmware!)
  • Press any key to exit . . .
[/LTR]

اره ولی از اونجایی که این نوع دیسک ها حدود 1 گیگ فضای بیشتری دارند پس همه ی بازیسازا از این نوع استفاده میکنن چون 1گیگ تو بعضی از بازی ها که هنوز فشرده نشده یه چیز تو مایه های 70 80 گیگ میشه !

دوست من نوع دیسک هیچ تغییری نکرده و همون ناین قدیم هست اما FORMAT رایت و فایل فشرده درون دیسک تغییر کرده !با یک FORMAT جدید و قفل جدید به شکل نرم افزاری اما اینبار مقداری سخت تر !!!تعویض دیسک ناین منجر به تعویض کل درایو هست و این کار نشدی هست برای ماکروسافت !

دوست من نوع دیسک هیچ تغییری نکرده و همون ناین قدیم هست اما FORMAT رایت و فایل فشرده درون دیسک تغییر کرده !با یک FORMAT جدید و قفل جدید به شکل نرم افزاری اما اینبار مقداری سخت تر !!!تعویض دیسک ناین منجر به تعویض کل درایو هست و این کار نشدی هست برای ماکروسافت !
خوب مگه من چی گفتم ؟ منم همینو میگم که به قول شما با تغییر format dvd9 تونستن یک گیگ بیشتر جا باز کنن

بعد از شکست مالی شرکت سازنده L.A. Noir و از هم پاشیدن گروه و تیم سازنده که حتی با فروش بیش از 4 میلیون نسخه ای اون هم نتونستند حتی خرج ساخت بازی رو دربیارن، و فروش های ناموفق عناوین دیگر که نمونه اش مورتال کمبت بود که فقط تونست خرج خرید شرکت Midway رو براشون برگردونه و سود کمی کردن و با توجه به هک شدن Ps3 ، تنها راه باقی مونده برای جلب رضایت بازیسازان و جلب اعتمادشون برای ریسک های بعدی و ساخت بازی های پر خرج در آینده همین کار هست. یعنی تمام زورشون رو این سری زدند که یه چیزی بدن بیرون که نشه هکش کرد! شما حساب کنید مثلا برای عرضه فقط یه عنوان مثل GOW3 این حرکت عملی بشه و همه برن سراغ دیسک اوریجینال. یاحتی رقم خرید 1/2 برابر بشه نسبت به قبل. میدونین چه سودی به جیب می زنن؟ البته نگران نباشیم! این هکرها نشون دادن که اگه خدا اون دنیا در بهشت رو هم قفلی کنه که هیچ کس قادر به باز کردنش نباشه، این هکرهای باهوش، بازش می کنند!! :d

• Like
Reactions: semejpc
دوستان بازی های جدید هم رلیز شدن

Dead Island

Warhammer

متاسفانه این بازی ها هم دارای این نوع قفل امنیتی هستند........الان چک کردم خودم...... متاسفم:(

بعد از شکست مالی شرکت سازنده L.A. Noir و از هم پاشیدن گروه و تیم سازنده که حتی با فروش بیش از 4 میلیون نسخه ای اون هم نتونستند حتی خرج ساخت بازی رو دربیارن، و فروش های ناموفق عناوین دیگر که نمونه اش مورتال کمبت بود که فقط تونست خرج خرید شرکت Midway رو براشون برگردونه و سود کمی کردن و با توجه به هک شدن Ps3 ، تنها راه باقی مونده برای جلب رضایت بازیسازان و جلب اعتمادشون برای ریسک های بعدی و ساخت بازی های پر خرج در آینده همین کار هست. یعنی تمام زورشون رو این سری زدند که یه چیزی بدن بیرون که نشه هکش کرد! شما حساب کنید مثلا برای عرضه فقط یه عنوان مثل GOW3 این حرکت عملی بشه و همه برن سراغ دیسک اوریجینال. یاحتی رقم خرید 1/2 برابر بشه نسبت به قبل. میدونین چه سودی به جیب می زنن؟ البته نگران نباشیم! این هکرها نشون دادن که اگه خدا اون دنیا در بهشت رو هم قفلی کنه که هیچ کس قادر به باز کردنش نباشه، این هکرهای باهوش، بازش می کنند!! :d

درصده استفاده از بازیهای کپی خیلی نسبت به کل بازاره گیم پایین هست
بازی سازها هیچ وقت رو بازارهایه پایرت حساب نمیکردن و نمیکنن
مشکلاتی هم که براشون پیش میاد بیشتر به خاطره این رکوده اقتصادی هست
وگرنه بازاره اصلیشون آمریکا و کانادا ، ژاپن و اروپا هست که اینا اصلا پایرت خور نیستن
و همشون ارجینال بازن
از طرفه دیگه بازیسازها بارها گفتن ما از پایرسی خیلی ضرر نمیکنیم بلکه از تعویضه
نسخه های اورجینال و یا اجاره اونها بیشتر متضرر میشیم

دوستان تو این صفحه اطلاعات مربوطه هست!!

همچنین در مورد قفل های XGD3

[TABLE="class: tablex"]
[TR]
[TD]LT+ v1.9
[/TD]
[TD]:[/TD]
[TD]This version is for dashboard version 2.0.13146.0 – It supports XGD3 originals, but not XGD3 backups
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablex"]
[TR]
[TD]LT v2.0
[/TD]
[TD]:
[/TD]
[TD]This version is planned for eventual XGD3 backup support.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

متاسفانه یه نکته ای وجود داره که به نظرم میبایست بنا بر اون پست ابتدایی تاپیک هم به نوعی ویرایش بشه.
و اونم این هست که تمامی Rip هایی که از این بازیها اومده فقط و فقط با JTAG قابل اجراست بدین معنی که با وسایل مثل Xbox360key قابل اجرا شدن نیستند.بنابراین این نکته وجود داره که تا الان عملیات ایمیج گرفتن از این بازیها به صورت نرمال میسر نشده و هر نوع ایمیجی که در حال حاضر وجود داره مربوط به جی تگ. فعلا تنها راه اجرا این بازی ها فقط این 2 هست:
1.تهیه ارجینال بازی (که کاملا بدیهی هست)
2.فقط روی کنسول جی تگ (چون فقط ایمیجهای گرفته شده توسط کنسول جی تگ قابل استفاده اند)
و تمامی وسایل مشابه Xbox360key در مورد این قفل به هیچ عنوان تا به الان قابل استفاده نیست.
پس خودتون رو برای تهیه این وسیله به زحمت نندازید.

ممنم حرف آریا رو تایید میکنم!

از 3 تا بازی جدید Driver SF, Dead Island, Warhammer ایمیج گرفتم هرسه تاشون هم فقط ایمیج JTAG هستند!

از لینک های دانلود هم مشخصه به طور مثال: Driver.San.Francisco.JTAG.XBOX360-COMPLEX

امیدوارم به زودی این مشکل توسط هکرها برطرف بشه

ببینم بچه ها من یه سوال فنی دارم.

الان این دیسک های جدید یعنی این XGD3 اینا، بازی رو وقتی بک آپ میگیرن مثلا میشه 9 گیگ؟ و روی یه دیسک 8.5 گیگ جا نمیشه؟ یا اینکه اصلا نتونستن ازش کپی بگیرن؟
چون اکثر بازی های 360 اصولا مثلا 6.5 گیگ بود و بعد با یک گیگ اضافه میشه 7.5 گیگ بازم توی دیسک ها جا میشه اکثرشون.

پس با این اوصاف به این زودیها منتظر LT+ 2 نباشید.خصوصا اگر قرار باشه قبلش هم 1.92 عرضه بشه مسلما ریلیز این فریمور به تعویق میافته.

c4eva گفته و ت سایتش هم اعلام کرده بعد 1.91 ، LT 2 مستقیم رلیز میشه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or