اره ولی از اونجایی که این نوع دیسک ها حدود 1 گیگ فضای بیشتری دارند پس همه ی بازیسازا از این نوع استفاده میکنن چون 1گیگ تو بعضی از بازی ها که هنوز فشرده نشده یه چیز تو مایه های 70 80 گیگ میشه !
خوب مگه من چی گفتم ؟ منم همینو میگم که به قول شما با تغییر format dvd9 تونستن یک گیگ بیشتر جا باز کنندوست من نوع دیسک هیچ تغییری نکرده و همون ناین قدیم هست اما FORMAT رایت و فایل فشرده درون دیسک تغییر کرده !با یک FORMAT جدید و قفل جدید به شکل نرم افزاری اما اینبار مقداری سخت تر !!!تعویض دیسک ناین منجر به تعویض کل درایو هست و این کار نشدی هست برای ماکروسافت !
خبری از تیم backup creator نشده هیچ حرفی حدیثی چیزی نگفتن؟
بعد از شکست مالی شرکت سازنده L.A. Noir و از هم پاشیدن گروه و تیم سازنده که حتی با فروش بیش از 4 میلیون نسخه ای اون هم نتونستند حتی خرج ساخت بازی رو دربیارن، و فروش های ناموفق عناوین دیگر که نمونه اش مورتال کمبت بود که فقط تونست خرج خرید شرکت Midway رو براشون برگردونه و سود کمی کردن و با توجه به هک شدن Ps3 ، تنها راه باقی مونده برای جلب رضایت بازیسازان و جلب اعتمادشون برای ریسک های بعدی و ساخت بازی های پر خرج در آینده همین کار هست. یعنی تمام زورشون رو این سری زدند که یه چیزی بدن بیرون که نشه هکش کرد! شما حساب کنید مثلا برای عرضه فقط یه عنوان مثل GOW3 این حرکت عملی بشه و همه برن سراغ دیسک اوریجینال. یاحتی رقم خرید 1/2 برابر بشه نسبت به قبل. میدونین چه سودی به جیب می زنن؟ البته نگران نباشیم! این هکرها نشون دادن که اگه خدا اون دنیا در بهشت رو هم قفلی کنه که هیچ کس قادر به باز کردنش نباشه، این هکرهای باهوش، بازش می کنند!! :d
به نظر منم هنوز خیلی کار داره ..دوستان نظرن کی LT+2 میاد ؟
اصلا وقت نداریم چون بهترین بازیها تو راهن.
پس با این اوصاف به این زودیها منتظر LT+ 2 نباشید.خصوصا اگر قرار باشه قبلش هم 1.92 عرضه بشه مسلما ریلیز این فریمور به تعویق میافته.